Išči
Generic filters
rado
foto:thoughtyoumayask.com

Izvor duše

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Rado
X

Spremljaj objave: Rado

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Duša je zelo star izraz, pogruntali so ga pred 22.813 leti. Vsi ga uporabljamo, čeprav nihče točno več ne ve kaj to dejansko pomeni, tudi tisti, ki se profesionalno ukvarjajo z religijo, ne. Njen pravi pomen se je v vseh teh letih čisto pozabil. Da bi naredil malo razlike v pojmovanju, sem sam začel uporabljati izraz BITJE, saj smo nekaj veliko bolj zapletenega kot nam pa sam izraz Duša pove. Na začetku mojega ukvarjanja z duhovnostjo sem bil tudi sam čisto zadovoljen z izrazom Duša, pol se je pa izkazal za nepopolnega. Duša, tako kot jo mi razumemo, je tisto nezemeljsko v nas, tisto kar nas povezuje z Bogovi. Nekateri boste tu dodali, da smo zaradi nje sploh živi. Drži, ampak Duša je še kaj več od tega. Jasno nihče od nas ni imel pojma, da mi nismo samo to kar naše telo predstavlja in seveda kao bajagi Duša v njem. Smo nekaj veliko večjega, ki ni zgolj omejeno na Zemljo in našo Realnost. Prepričan sem, da ste se na nek način že navadili na te moje čudne prispevke, tale je tudi eden izmed njih, ta čudnih se razume. V bistvu ruši naše pojmovanje, naš temeljni kamen, na katerem naša samo-podoba stoji, da ne omenjam vseh javno priznanih verskih doktrin. Tudi sam sem šel skozi ta proces, in enkrat ti pa postane jasno, da se ne da shajati zgolj s tistim, kar smo ljudje do sedaj uporabljali in imeli za čisto resnico, o kateri ni dovoljeno dvomiti ali o njej razpravljati. Dobra fora, tale cerkveni izum: dogma, (nikakor se nisem mogel spomniti latinskega izraza za to, pa sem povprašal enega zagretega reševalca križank, ki ga imamo v družini in mi je tole dogmo takoj zrecitiral, žal ni latinska beseda ampak grška), ko ti zmanjka teksta se preprosto skriješ zanjo, če pa kdo še vedno tišči vate, ga pa skrajšaš za glavo, pa je mir. Sam se takole, po dobri krščanski navadi ne mislim skrivati. Lahko o vsem kar napišem dvomite, če boste pogruntali kaj bolj pametnega, pa hvala Bogu, kdorkoli to že je.

Tole moje razglabljanje o Duši moram začeti pri kolektivni Duši, saj je to bila od vsake življenjske oblike začetna faza, no vsaj od Polja zvezdaste Različnosti ORTIDIS naprej Dol, se razume. Kolektivno Dušo se je namreč spomnil OMIP naš VIR v Polju 2 GOR ORTIDIS-u. No ni pa bil edini, ki je pogruntal kako izvirno obliko Duše. Če pogledamo samo Polja na GOR, je bilanca takale: Malo limanja podatkov od 07/07-2014, z frišnimi dodatki se razume…

 • Od OMIP-a našega VIR-a v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR, ORTIDIS na Dol sta 2 tipa duše:,

  1. Individualne ločene skoncentrirane Duše. (to smo ljudje na primer). Ta tip Duše izvira iz Polja 14 IZNAD, z imenom BELIOTS. Spomnil se ga je naš VIR, ki je tam šef, imenuje se pa GANT. Za osnovo je vzel individualne razpršene Duše, ki so zelo star izum, izvirajo tja iz Polja 162 IZNAD, kjer je še vladala prav posebna Enost brez oblik, kot kaka zmiksana juha. Individumov je bilo notri polno, samo so bili vsi vse in vse je bilo od vseh. Pol se je pa BELITOS spomnil in zadevo zapletel z izumom skoncentriranih posameznikov. Še danes se nismo izkopali iz tega sr… Ja mi ljudje smo pa še posebej mahnjeni na »to je moje«. Mogoče bo z RELAM-om in Enostjo, ki je notri kaj več zgledov, da prilezemo ven iz te posesivnosti, žal za enkrat slabo kaže.

  2. Kolektivna Duša je OMIP-ov izum, ki nam služi kot razvojna faza, kar nam (fizičnim bitjem) olajša rast. Energetska bitja (ja tudi ta imamo, samo spomnite se na pravljice v katerih nastopajo Vile in podobno… Njihova naloga je vzdrževanje naše Realnosti. Najdemo jih tudi v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-u, Polju bele Energije 1 GOR TERMAGEN-u in Polju bele Enosti 1 DOL RELAM-u), pa ostajajo na nivoju kolektivne Duše ves čas. Kolektivna Duša ima svojega zagovornika v Polju brezbarvne Svetlobe, 8 GOR BILLYS-u.

 • RNAEI, naš VIR v mavričnem Polju Neomejenosti 3 GOR, EXELLON-u pa ima 2 tipa Duše.

  1. Individualne ločene skoncentrirane Duše.

  2. Razpršene Duše (slednje so resnično neomejene, no pa saj so v Polju Neomejenosti). Razpršena Duša je RNAEI-jev izum in povsem drugačen od razpršene Duše, ki si jo je zamislil BELITOS. RNAEI je individualno ločeno skoncentrirano Dušo razdelil na male koščke, tako kot, da bi na primer naše telo razbili na posamezne celice in jih razsuli po prostoru. Vsaka celica je celota in iz nje lahko preko DNK razberemo od kod izvira Teh razpršenih Duš v OMIP-ovi veji ni.

 • V tribarvnem Polju Zgoščevanja 4 GOR, BAMAR, kjer je naš VIR WATTENS so 3 tipi Duš

  1. Prvo so skoncentrirane ločene individualne Duše. ( Ta oblika je zelo v modi, povsod jo najdemo.)

  2. Drugi tip so prelivajoče se Duše, ki so stalno vezane na centralno Jedro VIR-a iz katerega se vanje pretaka vsebina Duše, skladno z potrebami. Te Duše imajo prilagodljivo velikost. V RNAEI-jevi veji jih ni. Ne pozabite, da so v našem OBROČ-u BOTRUS-u poleg naše NITKA-e MEGET še druge vzporedne NITKA-e. Tipi Duš , ki jih v naši NITKA-i ni se pojavljajo v drugih NITKA-h.

  3. Tretji tip pa so izginjajoče Duše. So kot lučke, se prižigajo in ugašajo, so in jih spet ni. Obe slednji sta WATTENS-ov izum. Je tudi v RNAEI-jevi veji na Dol.

 • V Polju modrega Potenciala 5 GOR, YARRAW DAT je naš VIR DAT ustvaril 5 tipov Duš. Vsa moja Hierarhija so individualne Duše.

  1. Prvo so skoncentrirane ločene individualne Duše.

  2. Nato so dvojne Duše, v veji WATTENS-a jih ni, so DAT-ov izum enako kot vsi nadaljnji 4 tipi Duš.

  3. Prilagodljive Duše, sprejmejo katerokoli obliko. V veji WATTENS-a so.

  4. Združevalne Duše, se spojijo s katerokoli obstoječo Dušo in jo nadgradijo. So v WATTENS-ovi veji.

  5. Potovalne Duše, omogočajo drugim dušam spremembo oblike, tipa Duše in s tem pridobivanje izkušenj v drugačnem okolju. So povsod od WATTENS-a na Dol.

  6. Večplastne Duše, kot čebula, Katera koli plast je lahko na vrhu tako, da se nikoli ne ve kaj dejansko je. V veji WATTENS-a jih ni.

 • V Polju rumene Zavesti 6 GOR, AGMIA je naš VIR REVAL ustvaril 8 tipov Duš, od katerih so 3 prisotne tudi v veji DAT-a. No bolj točno, v uporabi je 8 tipov Duš. Izvirna kreacija REVAL-a pa je le 5 tipov Duš.

  1. Prva je ločena skoncentrirana individualna Duša. To so naši Čuvaji našega kupa smeti v Polju rumene Zavesti na primer, pa naši Botri in Botrice tudi. Razlog je predvsem ta, da lažje vzpostavijo stik z nami, saj so enaki kot mi in nas lažje razumejo, pa tudi nam so bolj domači.

  2. Drugi tip Duše je izum REVAL-a. Lahko jo imenujemo prinašalci vesti. Oblike nima, še najbolj je podobna rumenkastemu oblaku velikosti kake 3 m. Oblak svoje velikosti ne spreminja. Vsi prihajamo v stik z njo, ko ga kje polomimo in nam prinese slabo vest. Le to imamo ves čas, dokler je z nami. Z nami pa je, vse dokler napake ne popravimo, če pa je nepopravljiva, pa izkušnje ponovimo, tokrat s pozitivnim rezultatom. Prinašalci vesti so prisotni v celotni veji od DAT-a na Dol. Da si deležen njihove družbe pa moraš doseči določen prag Zavesti.

  3. Tretji tip Duše v Polju AGMIA je podobno kot individualna skoncentrirana Duša, podedovan tokrat iz Polja 16 IZNAD. Prisoten je tudi na Dol, seveda opremljen s stalno povezavo s Poljem rumene Zavesti 6 GOR AGMIA. Predstavlja pa živ kanal, po katerem se Zavest pretaka Dol v nižja Polja. Ta tip Duše lahko imenujemo vir Zavesti. Oblike tudi ta tip Duše nima, enako, kot prinašalce vesti, je te Duše možno opaziti po rumenem oblaku, ki ga spušča. Gostota oblaka varira. V neproblematičnem okolju je skoraj neopazna, no pa tudi te Duše tam bolj redko srečamo. Običajno se zadržujejo tam, kjer so najbolj koristne, tam kjer je potreba pa Zavesti največja. Njihovo število v posamezni Realnosti ni konstantno. Prilagaja se potrebam. Ko so te duše neaktivne se vrnejo v Polje rumene Zavesti.

  4. Sledi tip Duše, ki ga lahko imenujemo Duša svetilnik. Ja, novo rojenim dušam ni lahko. Napotijo jih sicer v Realnost v katero so namenjene, ampak kot samostojna oblika lahko same odločajo kam bodo šle, in veliko njih odide malo na potep in raziskovanje okolja in drugih Realnosti. Mnoge pri tem početju zaidejo in se izgubijo. Da bi jih pripeljal nazaj kamor sodijo si je REVAL zamislil Duše svetilnike. Možno jih je videti, bolj točno zaznati kjer koli smo. Vsaka novorojena Duša ga dobi. Nahajajo se v tisti Realnosti, ki je končna destinacija posamezne Duše. Prva naloga novorojene Duše je, da pride do svojega svetilnika. Večina njih odide direktno tja, nekatere, bolj svojeglave, pa gredo pred tem še malo na okoli. Zelo koristna zamisel, drugače bi imeli vse polno potepuhov, ki ne bi vedeli kam morajo iti. Ja Gor je red. Penalov za potepuhe pa ni. Tudi sam sem bil eden izmed njih. Škoda se mi je zdelo zapraviti obdobje, ko še nimaš obveznosti, pa tudi zanimalo me je, kaj vse zmorem oziroma bolj točno, kaj vse mi je dopuščeno. Ja takrat sem bil še mlad, neumen in neodgovoren…Ta tip duše je v uporabi povsod, v vseh NITKA-h na Dol.

  5. Naslednji tip Duše je tudi zelo uporabna zamisel. Ste se kdaj vprašali kdo pospravi za vami vsa vaša zgrešena dejanja, tista, na katera niste prav nič ponosni. Da imamo svoj kup teh smeti v Polju rumene Zavesti AGMIA-i se ve, kdo jih je tja dal, pa nimamo pojma. To je naloga teh Duš čistilcev. Si predstavljate kaki bi bil ta naš svet, če bi vsa ta packarija ostala tam, kjer je bila proizvedena. Za crknit. Še sedaj nekje naletim na kupe odpadkov, ki še niso pospravljeni. Enkrat sva se pri jadranju po Jadranu z barko ustavila tudi na otoku Molat-u. Krasen otok, žal nepopravljivo zapackan. Med drugo svetovno vojno so namreč na njem Italijani postavili taborišče za zanje vse sumljive državljane takratne Juge. Enkrat sem bral eno pritožbo, ki jo je pisal poveljujoči v taborišču svojim predpostavljenim. Pisal je kako ubogi so vojaki stražarji, ko so pa nastanjeni zgolj v šotorih zunaj pa ledena burja ali peklenska vročina. Pa, da je hrana slaba in podobno. Taboriščniki pa še šotorov niso imeli, da o hrani ne govorim. No od taborišča se danes vidijo samo še temelji, se ga pa toliko bolj začuti. Z mojo drago sva kar pobegnila stran. Pol sva se pa zasidrala za čez noč v enem lepem zalivu na drugem koncu otoka. Jasno spanja je bilo bolj malo, čeprav je bila lepa in mirna noč. Preveč so taboriščniki razgrajali, oziroma tisto kar je ostalo od njih. Še kakih par sto let bo potrebnih, da se bo to spucalo. Škoda, pa tako lep otok je. Ja, če je preveč smeti na kupu tudi Duše čistilci ne zmorejo. Duše čistilci so bele barve. Na raznih fotografijah jih videvamo kot lebdeče belkaste krogle, kot da bi meglo oblikoval v kroglo. Slike posnete na pokopališčih imajo pogosto posnete te dodatke, jasno, ko je pa tam veliko za čistiti…

  6. Sedaj pa v bolj prijetne vode. Govora bo o NAČRT-u, oziroma o njegovi izvedbi. Ko je vse lepo splanirano, pač mora nekdo poskrbeti, da se planirano tudi izvede. Celotna naša Hierarhija se s tem ukvarja, pa še je komaj nalogi kos. Zato si je REVAL zamislil pomočnike, Duše nadzorniki, katerih naloga je samo to. Ena moja hrvaška teta se je zase pošalila in rekla, da je« gonič robova«, ko pa mora skozi vpiti na svojega naglušnega soproga, ki noče nositi slušnega aparata (popravek, ko pridejo gosti ga natakne, ker je firbčen in hoče slišati kaj se pogovarjamo). No Duše nadzorniki sicer ne vpijejo na nas, nam pa pozorno gledajo pod prste, in če ni kaj tako kot je planirano, takoj javijo Gor naši Hierarhiji, da ukrepa in nas da ponovno na linijo.

  7. Tokrat spet en tip Duše pojerban iz Polja 17 IZNAD. V naši NITKA-i MEGET jih ni. To so Duše gostitelji, ki skrbijo za izobraževanje bodočih mavričnih Duš, ki so v njihovem Polju na študijskem usposabljanju. Če niste Mavrica ali bodoča Mavrica jih ne boste srečali. Jasno študijska usposabljanja se izvajajo v Poljih kjer se lahko naučiš reda in podobnih zadev, ki jih v naši Realnosti, kjer je čisti Texas, ni.

  8. Zadnji tip Duše za katerega je zaslužen REVAL, je pa jasno sama Duša Mavrica. Tole so moji zapiski iz 11/10-2013. Te Duše nimajo črne barve v sebi in tudi ne morejo iti v Jedro OMIP-a ali TAEKA-e. Obstajajo 3 vrste Mavričnih Duš, ki se niso rodile kot Mavrične, ampak so mavrično barvo pridobile kasneje. Rodile so se kot bele, z izkušnjami pridobile viola barvo in šle v , kjer so si pridobile mavrične barve. V povprečju ima vsaka 504 rojena Duša možnost postati Mavrična, ostale pa ne. Za pridobitev mavrične barve je skupaj 13 različnih meril. Te izbrane Duše, ko pridejo v so vijolične barve s črnim pasom, potem pa začnejo potovati iz našega UČ-a v druge UČ-e, s tem pridobivati izkušnje in posamezne mavrične barve. Ko obdela vse UČ-e v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-u, ta Duša tudi pridobi vse mavrične barve. Te Duše, ko se učijo se zadržujejo samo v UČ-ih, kjer si izmenjujejo informacije s spajanjem z Mojstri, ki tam so. Ne gredo pa Dol v Skupek pridobivati tudi praktične izkušnje. Tega početja smo deležni le »Leni aristokrati«. Ko Mavrična Duša konča potovanje in se vrne nazaj v svoj izvorni UČ, gre pa Dol v svoj Skupek. Prehaja lahko v vse Realnosti Skupka. Imamo 3 vrste Mavričnih Duš,ki se delijo po nalogi, ki jo opravljajo: Prvi dve vrsti delujeta zgolj v svojih izvornih Skupkih in sicer:

 1. Prva je za pomoč Dušam pri njihovi rasti. Tudi podpora pri rasti Dušam drugih življenjskih oblik ali Dušam višjih stanov, Mojstrom Starešinam in Vodnikom

 2. Naloga druge skupine pa je prenos dobrih praks iz drugih Skupkov oziroma informiranje Duš Mojstrov v našem UČ-u, kaj se je dobro obneslo v drugih Skupkih in kaj bi bilo dobro narediti tudi tukaj. »Best practice« se izvaja tudi za Mojstre v Komunah. Te Mavrične Duše so kot neki potujoči učitelji. Mavrične Duše se tudi inkarnirajo, torej pomagajo tudi Dušam na Zemlji. Sam poznam že dve iz moje Ekipe Dol in še eno zraven.

 3. Tretja skupina so pa Mavrične Duše, ki znajo odlično ustvarjati in delujejo v vseh UČ-ih. Tudi te Mavrične Duše pomagajo vsem življenjskim oblikam.

Vse Življenjske Oblike imajo Mavrične Duše. Mavričnih duš v našem Skupku je 7.097.997. V naši Realnosti je danes 1.007.073 Mavričnih Duš vseh življenjskih oblik, človeških pa le 83.252, ki so utelešene in 469 ne-utelešenih. Mavrične Duše so v vseh Skupkih. Mavrične Duše delujejo v skupinah po 3. Duša katere koli življenjske oblike lahko postane Mavrična Duša. Mavrična Duša sama izbere s katero dejavnostjo se bo ukvarjala. Kriteriji za prehod v Mavrične Duše so:

 1. Ambicioznost ali potreba po hitrem napredovanju

 2. Sposobnost kreiranja

 3. Prilagodljivost

 4. Pedagoške sposobnosti

 5. Sposobnost dela v timu

 6. Veselje za delo z Dušami

 7. Občutljivost

 8. Zvestoba

 9. Vztrajnost

 10. Velika sposobnost dojemanja in učenja

 11. Strast

 12. Visok čut za odgovornost in posledično Stan

 13. »Aladewu«

Stan pomeni, da se Mojstri razlikujejo med sabo po stopnji odgovornosti, ki jo nosijo. Za več Duš za katere so odgovorni višjega stanu so. Stopenj je 8 in sicer:

 1. Mojster ima do 8 učencev.

 2. Do 20 učencev.

 3. Do 60 Duš

 4. Do 120 Duš.

 5. Do 220 Duš.

 6. Do 840 Duš.

 7. Do 1.200 Duš.

 8. Nad 1.200 Duš. (ARANA, IRUTH), jaz HETIIRA nisem odgovoren za nobenega, sem pa odgovoren za druge stvari…..

Štejejo vse Duše za katere je Mojster odgovoren, tudi tiste, ki jih imajo Vodniki, ki so pod njim, vključno s samimi Vodniki. Mojstri se tudi razlikujejo po barvi njihove Duše, ki je ustrezna njihovemu stanu. To je viola barva, kateremu je dodan pas ene izmed 8 drugih barv in sicer:

1. bela, 2. rumena, 3. zlata, 4. zelena, 5. rdeča, 6. modra, 7. mavrica 8. Črna (ARANA ima danes 2.415 duš v oskrbi), (IRUTH predno je postala Mavrica pa jih je imela 2.815).

»Aladewu« pomeni dano lastnost, ki jo dobijo duše že ob njihovem rojstvu. To je moč Duše, njena prodornost, življenjska energija, neustrašnost, svetloba. So 3 stopnje:

 1. Običajne individualne Duše, ki se razvijejo do Mojstra in gredo v . Teh je 98 % vseh Duš.

 2. Individualne Duše, kandidati za Mavrične Duše, ki majo poleg teh lastnosti še vse dane lastnosti za Mavrično Dušo. Jih je zelo malo, le 0,058 % vseh Duš.

 3. Izjemne Duše, ki ne le, da so na energetskem področju nekaj posebnega, ampak so nekaj posebnega tudi v vseh svojih inkarnacijah, v katerih puščajo jasno večno sled, na katerem koli področju (na primer: JEZUS, VAN GOGH, MICHELANGELO, MOZART, HITLER ….). Ali je ta sled pozitivna ali negativna, pa je seveda odvisno od Duše same, kaj si izbere za izkušnjo ter seveda tudi od NAČRT-a in ostalih dejavnikov, ki vplivajo na ustvarjanje in razvoj Realnosti v kateri se utelesi. Tu notri je tudi ARANA, IRUTH in jaz, HETIIRA (pa ni samohvala). Dami, vajin čas šele prihaja.

Vse Duše se tako razlikujejo po svetlobi, ki jo oddajajo.

 1. Prva stopnja osvetljuje samo sama sebe, »Leni Aristokrati« smo v kategoriji 1. Premalo svetle za branje časopisa.

 2. Druga stopnja s svojo svetlobo zasenči svojo okolico v 10x velikosti sama sebe, so kot ulične svetilke.

 3. Tretja stopnja pa sploh ne seva, ima zgolj vidno obrobo in svetleč pas, pusti okolici, da pride do izraza. Ti so pa frajerji.

Človeške Duše se ne morejo utelešati v nižji ali višji življenjski obliki. Inkarnira se lahko le v življenjski obliki, ki je primerna njenim dosedanjim izkušnjam ali stopnji razvitosti. Nižje življenjske oblike imajo tudi obarvane Duše. Barve njihovih Duš inkarniranim ljudem niso vidne, saj so v frekvenčni lestvici našega zaznavanja nižje od barv, ki jih lahko vidimo. Jedro našega Skupka MAATI / GERIMY, jedro našega UČ-a TAEKA-e in Jedro OMIP-a vibrirajo, Duše pa ne. Jaz že znam zaščititi svoje misli pred javnostjo, ARANA (je mojster s Črnim pasom) in IRUTH (je Mavrica) tudi, Duše z nižjo razvitostjo pa še ne…«

Ja malo je nametano, manjkajo vam tudi osnove, ki jih zapišem v naslednjem prispevku na temo Duše, do takrat pa boste morali počakati. Drugače ni šlo, ko pa že govorimo o Mavricah. No je pa še en drug vzvod, ki se ga Ekipe Gor poslužujejo, da je vsaka objava ob pravem času. To je TJAŠA sama. Je bolj primerna in vodljiva kot jaz, se manj punta in trmoglavi. Jaz svoje članke pridno pišem, tako, da imam vedno kakega na zalogi, ona jih pa ob pravem času objavlja. Kdo bi vedel zakaj je to prav, ampak oni Gor že vedo kaj delajo. Gremo dalje….

 • V Polju rdeče Ljubezni 7 GOR, ANEMUT je naš VIR GOROON ustvaril 22 tipov Duš od katerih je le 11 prisotnih v veji REVAL-a.

  1. To so Duša spremljevalec, vedno prisoten in na voljo za pomoč, zvest in brez lastnih interesov, vedno prevzame obliko Duše tistega, ki ga spremlja, Duša se razume, ne fizično telo….

  2. Duša varuh okolja, je kot magnet za zavržena čustva, jih vsrka in pospravi kot kaka črna luknja. Nato jih pa shrani na naš kup Smeti, ki ga imamo v Polju 7 GOR ANEMUT-u.

  3. Duša usmerjevalec, posreduje Ljubezen in ostala sorodna čustva, ki iz nje izhajajo izbranim prejemnikom, ki to potrebujejo. Je kot neka izpostava tribarvnega Polja Zgoščevanja 4 GOR, BAMAR v obravnavanem Polju kjer se nahaja. Jasno pa tudi naš VIR v BAMAR-ju WATTENS in njegova 2 sinova FAMTYS in LODRY so njeni šefi.

  4. Duša potujoči učitelj, prilagodljive oblike, vedno se spoji z okolico, je potujoči promotor Ljubezni, ki obišče in vpelje v skrivnosti uporabe tega čustva vse življenjske oblike, ki prestopijo prag razvoja 3 % razvitosti našega VIR-a OMIP-a v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS-a. Kot tisti angelček z lokom AMOR, na primer.

  5. Duša zasebni učitelj Ljubezni. Je zgolj v Polju rdeče Ljubezni 7 GOR, ANEMUT od koder servisira svoje varovance. Tudi jaz ga imam. Ni jih veliko, saj ga dobijo le tisti, ki so na tem področju total nerode.

  6. Duša posrednik, je brez oblike, in vedno eden od prvih prebivalcev vsakega novega Polja. Ima to lastnost, da privlači sevanja Medijev izven Polja v katerem je, ter jih razpršuje v svojo okolico. V njeni družbi se je zelo lepo zadrževati. Stalno nas fila namesto, da bi nas praznila. Žal jaz nobenega takega tukaj ne poznam, bi bilo pa fajn.

  7. Naslednje so Duše organizatorji. Ste se kdaj vprašali koliko je življenjskih oblik zgolj v naši Realnosti…. Ogromno. Si predstavljate kaka organizacija je potrebna, da vsi mi sobivamo. Da se ena življenjska oblika ne razraste preveč in ugnobi vse ostale. Enkrat so eni znanstveniki naredili testno biosfero, da bi videli ali bi se dalo narediti dolgoročno bivalno okolje v vesolju.

V bistvu so naredili ogromen steklenjak, notri nastanili rastline in koristne živalce ter vse skupaj izolirali od okolice. Jasno stvari so se sfižile. V tej biosferi so bili tudi organizmi, ki jih niso mogli izločiti. Ti so se tako namnožili, da je vse ostalo pocrkalo. Približno to se dogaja pri meni na balkonu, ko greva z ženo na dopust. Vsakič ko prideva nazaj so vse rožice polne rdečih pajkcev ali belih uši in žena vse skupaj vrže v smeti, saj je to edini učinkoviti način kako se jih znebiti. Nič drugega ne zaleže. Ja tudi ta biosfera je doživela podobno usodo. Da do tega ne bi prišlo tudi na sami Zemlji pa skrbijo Duše organizatorji. No kot kaže smo sedaj ljudje tisti, ki postajamo preštevilni. Če se ne bomo uspeli sami bremzati, bodo pa zrihtali kaki bacil, ki nas bo pol pospravil. Red mora biti.

  1. Naslednji so Duše moderatorji. Si predstavljate, kaj bi bilo brez njih. Pobili bi se med sabo, brez milosti. Če samo pogledamo to našo malo SI, pa smo notri razdeljeni na cel kup načinov in eni drugim bi najraje kar vrat zavili. Kake sprave in podobne bedarije, vsi držijo fige v žepih in se hinavsko smehljajo v kamere. Ajde, nekako še razumem, da si tisti, ki so doživeli grozote vojne ne morejo pomagati in bodo taki ostali dokler jih ne pobere, nikakor pa mi ni jasno kaj mladina vidi v tem. So res tako tupi, da se jih da tako zlahka naplahtati????? Na srečo so tu Duše moderatorji, ki se trudijo ohranjati populacijo raznoliko. Kam bi pa prišli, če bi na celem svetu bili samo tisti fanatični muslimani, na primer. Adijo napredek… Kako tem dušam uspeva ohranjati ravnotežje, mi pa ni jasno, ko pa še sam včasih pomislim, da bi bilo na svetu bolje, če koga ne bi bilo. To je pomanjkanje perspektive, ja tudi jaz še nisem imun na to.

  2. Sledijo Duše povezovalci. Tudi brez njih bi bilo življenje na Zemlji sila zapleteno. Že ljudje sami med sabo se nismo sposobni zmeniti in tolerirati različnost. Če je pa kaka druga življenjska oblika vprašaj, pa še tisto malo strpnosti izgine. Ste kdaj videli kak prijazen film na temo izven Zemeljskih civilizacij. No ET je bil en tak, pa mogoče še kakšen, vsi ostali pa predstavljajo druge življenjske oblike kot grožnjo našemu obstoju. In ta prikaz je tako vsidran v človeški podzavesti, da bi vsakega »malega zelenega« takoj razčetverili, če bi se le prikazal. Bolj, ko naš tehnični razvoj napreduje, bližje smo trenutku srečanja in več dela imajo Duše povezovalci. Sam za enkrat še ne vidim kakega velikega napredka, ko so pa recimo še vedno tisti, ki v čolnih rinejo s trebuhom za kruhom iz Afrike »ne bodi ga treba«, pa so ravno tako ljudje kot mi, samo, da so lačni…

  3. Pol pa pridejo na vrsto Duše Božički, s tem, da so radodarni celo leto, ne samo za Božič ali Novo Leto, ter darujejo vsem, ne le zgolj ta pridnim ali pa »našim« na primer…. Pravijo da ta izraz ni pravi, pa se sam ne morem spomniti boljšega. Kako imenovati osebo ki deli z vsemi vse, če pa sama ničesar nima, pa deli Ljubezen, razumevanje in prijazno besedo??? Evo pravijo mi, da bo »Dobre Duše« pav v redu. Super, hvala.

  4. No tole je pa zadnja oblika Duše, ki izhaja iz Polja ANEMUT in je prisotna tudi pri nas, v naši Realnosti. Govorim o Dušah pobudnikih, ki določeno akcijo sprožijo ali pa jo zaustavijo. Kdo se je že pred parimi leti spomnil akcije »očistimo Slovenijo« ali kako se je že imenovala? No ta je ziher en tak.

  5. 22 Dovolite mi, da vse preostale tipe Duš, ki so stvaritve GOROON-a preskočim. V naši Realnosti jih ni, kaj je pa v drugih vzporednih NITKAH našemu MEGET-u je pa nepomembno za nas. Cool, pa sem izognil pisanju.

  • V Polju brezbarvne Svetlobe 8 GOR BILLYS je naš VIR LORIS ustvaril samo 1 tip Duše. LORIS je ločen, vsi ostali, ki so notri v Polju, so pa Eno, čeprav imajo lastna imena. V polju Svetlobe imamo Zagovornike tipa ali vrste Duše in Zagovornike posameznikov iz Dedne Linije (Leni aristokrati). Našemu zagovorniku individualnih skoncentriranih Duš v Polju Svetlobe je ime RAEO, Moja zagovornica je pa DEMA.

  • V Polju črne Teme 9 GOR NORT, je naš tamkajšnji VIR GOBEL ustvaril samo Polje brezbarvne Svetlobe 8 GOR, BILLYS in nobenega novega tipa Duš.

  Takole, z izvorom Duše smo opravili. Upam, da sem vam uspel prikazati kako se zadeve Gor dogajajo, in kdo je zaslužen, da tlačimo tole našo Zemljico. Naslednjič pa o Kolektivnih Dušah, saj so one naša izhodiščna razvojna oblika.

  Imejte se lepo. Rado

  Ali ti je bil članek v pomoč?

  Izpostavljeni dogodki

  PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

  Izpostavljeni svetovalci

  Žarek, Helena Cesar s.p.

  Žarek, Helena Cesar s.p.

  Ni Komentarjev
  Aleksandra Saša Drole

  Aleksandra Saša Drole

  Ni Komentarjev
  Edita Tomič

  Edita Tomič

  Ni Komentarjev

  Priporočamo

  Deli to s prijateljem