Išči
Generic filters
picnic-1208229_1920-563b2de4

Jupiter prestopi v znamenje vodnarja (jyotish astrologija)

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Andreja Pancar
X

Spremljaj objave: Andreja Pancar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Včeraj  zvečer se je Jupiter premaknil iz znamenja kozoroga v znamenje vodnarja.Kozorog je bilo znamenje, ki dobrohotnemu in optimističnemu Jupitru nikakor ni ustrezalo, pravzaprav je bilo to znamenje najslabša možna pozicija zanj.V vodnarju se počuti dosti bolje in tu ostaja vse do septembra letos, ko se zaradi retrogradnosti za približno dva meseca vrne v znamenje kozoroga, nato v vodnarja ponovno prestopi konec novembra letos.Jupiter je planet širjenja, planet priložnosti, dobrohotnosti, pravičnosti, obilja, resnice … Te svoje lastnosti bo izražal predvsem preko vodnarjevih značilnosti in področij.

Kaj si lahko obetamo v tem času?

Predvsem več družbene in socialne usmerjenosti. Več občutka za sočloveka, za ranljivejše skupine, več humanitarnega delovanja, zavzemanja za šibkejše ipd. Več bo potrebe po svobodnem delovanju, tudi kršenju pravil za dobro skupnosti.Jupiter bo v tem času širil finančne priložnosti, spodbujal nas bo k napredku, uspehu, k postavljanju in izpolnjevanju ciljev, želja, ambicij. Bolje bomo izkoriščali možnosti, ki jih ponuja sodelovanje z drugimi, iskali bomo veze, poznanstva, prijateljstva.Pomagal nam bo pri izvirnejšem, inovativnejšem razmišljanju, spodbujal nas bo k revolucionarnim načinom razmišljanja in delovanja.Pa vendarle je vodnar zračno znamenje, ki predvsem obvladuje področje idej, manj pa ima zmožnosti prizemljevanja, zato je pomembno, da ne ostanemo samo pri razmišljanju in idejah, temveč, da jih korak za korakom tudi udejanjamo.Andreja, Lotos svetovanje in izobraževanje

Ali ti je bil članek v pomoč?

Svetovalka pri Lotos svetovanje - svetovalnica za osebno in duhovno rast (djotiš, Tesla metamorfoza®, karmična diagnostika, delavnice, tečaji)
No Tab Selected
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem