Išči
Generic filters
foto::pexels.com

Joe Dispenza: Ko se oddaljimo od preteklosti, se lahko posvetimo prihodnosti

Spremljaj objave: Joe Dispenza
X

Spremljaj objave: Joe Dispenza

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Pomislite, koliko vaše ustvarjalne energije je ujete v krivdi, obsojanju, strahu ali tesnobi, povezanimi z ljudmi in izkušnjami iz vaše preteklosti. Predstavljajte si, koliko dobrih stvari bi lahko naredili, če bi vso uničujočo energijo preobrazili v ustvarjalno energijo. Premislite o tem, kaj bi dosegli, če ne bi bili osredotočeni na preživetje (sebično čustvo), ampak bi se posvetili pozitivnim nameram (nesebično čustvo).Vprašajte se: Kakšne energije, povezane s preteklimi izkušnjami (v obliki omejujočih čustev), se oklepam? Takšno početje namreč okrepi mojo preteklo identiteto in me na čustveni ravni priklepa na moje trenutne okoliščine. Bi lahko to energijo preobrazil v okrepljeno pozitivno stanje duha, ki bi mi omogočilo ustvariti nov, drugačen izid?Meditiranje vam bo pomagalo odstraniti nekaj teh plasti, nekaj mask, ki jih nosite. Plasti in maske ovirajo pretok mogočne inteligence v vas. Ko se znebite omenjenih plasti, postanete prosojni, kar pomeni, da ste videti prav takšni, kakršni dejansko ste. In ko živite tako, izkusite izjemno hvaležnost, okrepljeno radost – prepričan sem, da je to naše naravno stanje duha. Začnete se oddaljevati od preteklosti, kar vam omogoči, da se osredotočite na prihodnost.Več v knjigi Odvadite se biti, to kar ste >>, sedaj 30% popustKo odstranite tančice, ki ovirajo pretok te inteligence v vas, ji postanete bolj podobni. Postanete bolj ljubeči, več se razdajate, ste bolj zavestni – kajti takšno je njeno stanje duha. Vrzel se zapolni.Takrat ste srečni in celostni. Nič več se ne zanašate na zunanji svet, da bi vas opredeljeval. Okrepljena pozitivna čustva, ki jih zaznavate, so brezpogojna. Noben človek ali dogodek vas ne moreta prisiliti, da bi se počutili drugače. Srečni ste in navdihnjeni – zgolj zaradi tega, kar ste.Nič več ne živite v stanju pomanjkanja ali želja. In veste, kaj je najbolj smešno, če si ničesar ne želite oz. ne hrepenite po ničemer? Takrat lahko resnično začnete naravno uresničevati stvari. Večina ljudi skuša ustvarjati v stanju pomanjkanja, ko jih prežemajo občutki ničvrednosti, ločenosti, ali pa so pod vplivom kakšnega drugega omejujočega čustva. Ustvarjati je treba v stanju hvaležnosti, navdušenja ali celostnosti. Takrat se kvantno polje odziva najbolj vam v prid.Vse to se začne, ko dojamemo, da obstaja vrzel, in meditiramo o negativnih čustvenih stanjih, ki so jo ustvarila in prevladala na področju vaše osebnosti. Če se niste pripravljeni vzeti pod drobnogled in z blagohotno iskrenostjo oceniti svojih nagnjenj (ne kaznujet se zaradi pomanjkljivosti), boste vedno pod vplivom določenega minulega dogodka in negativnih čustev, ki jih je ustvaril. Prepoznajte ga. Razumite ga. Opustite njegov vpliv. Ustvarjajte z energijo, ki se sprosti, ko um ne vpliva več na telo, saj ste ga prepustili polju.
Več v knjigi Odvadite se biti, to kar ste >>, sedaj 30% popust

Ali ti je bil članek v pomoč?

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Umetnost razumevanja preteklih življenj

Umetnost razumevanja preteklih življenj

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem