Ezoterika

Kaj so Akaški zapisi

V teozofiji in antropozofiji so Akaški zapisi zbirka mističnega znanja, ki naj bi bili kodirani v ne-fizični ravni obstoja, to je astralni ravni.

Akasha je sanskrtska beseda, ki pomeni "nebo", "prostor" ali "eter".

Branje Akaških zapisov je bilo glavno pri teozofskih spisih, pojavljajo pa se tudi v drugih sorodnih spisih.

Akaški zapisi so energijski odtis vsake misli, dejanja, čustev in izkušenj, ki so se kadarkoli zgodili v času in prostoru. Akaške zapise je mogoče razumeti tudi kot odtis vseh izkušenj, v vseh življenjih, v vseh realnostih. So eterična, holografska zbirka informacij človeške zavesti v preteklosti, sedanjosti in potencialov za prihodnost.

Energija, ki predstavlja Akaške zapise je energija ljubezni. Znanje iz Akaških zapisov je vtisnjeno na subtilni ravni, imenovane Akasha, ki opisuje energijo ljubezni, ki prežema in ustvarja vse, kar je v vesolju.

Akaša je na voljo povsod in ves čas. Vsakdo lahko v vsakem trenutku dostopa do informacij iz Akaških zapisov in v resnici to tudi počnemo. 

Akaški zapisi vsebujejo vse pretekle, sedanje in prihodnje možnosti. So kot DNK vesolja. Vsebujejo zbirko vsega, kar je prišlo v preteklosti in imajo popoln nabor informacij o možnostih za prihodnost. Vsak posameznik ima svoj lasten in edinstven Akaški zapis. 

Eden od načinov za razumevanje Akaških zapisov je, da si jih predstavljate kot knjigo, ki vsebuje celotno zgodovino vaše duše, kot tudi vse vidike, kar ste sedaj in z vsemi potenciali za svojo prihodnost. Ta metaforična knjiga je tako velika, da nikoli ne bi mogla obstajati fizično. Namesto tega je zabeležena v energijsko vibracijo ljubezni.

Vir: splet

foto: acelebrationofwomen.org

Pokaži več

2 thoughts on “Kaj so Akaški zapisi”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !