Kaj je Brennan Healing Science

Brennan Healing Science ali s kratico BHS je prosvetljen sistem zdravljenja, ki kombinira tehnike s polaganjem rok z duhovnim in psihološkim procesom in se dotakne vsakega in vseh aspektov vašega življenja.

Zasnovan na živi dinamiki Sistema človekove energije zavesti ( Human Energy-Consciousness System – HECS) in njegovih odnosih do širšega sveta, katerega del smo vsi, lahko BHS vaše življenje spremeni (transformira) v uravnoteženo razsvetljeno izkustvo misterija, ki ste ga vedno iskali in želeli.

Sistem človekove energije zavesti

Sistem človekove energije zavesti sestavljajo štirje elementi: fizično telo, energijsko telo ali aura, hara ali dimenzija namena in jedrna zvezda ali dimenzija esence.

Energijsko polje in fizično telo

Človekovo energijsko polje ali aura je manifestacija vesoljne energije, ki je intimno vpletena v človeško življenje. Opišemo ga lahko kot svetlobno telo, ki obkroža in preseva fizično telo, oddajo lastno žarčenje in ga ponavadi imenujemo aura.

Energijsko polje je za kvantni krog globlje v naši osebnosti, kot naše fizično telo. Na tem nivoju se dogajajo naši psihološki procesi. Človekovo energijsko polje je nosilec vseh psihosomatskih reakcij.

Fizično telo izhaja iz energijskega telesa, zato neravnovesje ali distorzije na tem nivoju slej ko prej povzroči bolezen v fizičnem telesu. To pomeni, da zdravljenje distorzij v energijskem polju povzroči spremembe (zdravljenje) fizičnega telesa.

Človekovo energijsko polje je sestavljeno iz neskončnega števila nivojev. Med 4-letnim študijem BHS se primarno osredotočimo na spodnjih sedem nivojev. Vsako nivo preseva skozi fizično telo in se širi navzven, stran od kože. Vsak naslednji nivo ima “višjo frekvenco” oziroma je za “oktavo višji”. Vsak naslednji nivo se glede na prejšnjega razteza malo dlje od kože – za nekaj centimetrov. Nivoji z lihimi številkami (prvi, tretji, peti in sedmi) so strukturirani in so predstavljeni kot oscilirajoči žarki svetlobe. Ti nivoji so strukturirani v posebni formi. Nivoji označeni s sodimi števili (drugi, četrti in šesti) so napolnjeni s substanco brez forme – energijo.

Še globlje od aure

Še en kvantni krog globlje je nivo hare ali intencije / namena. To je dimenzija, kjer naše kreacije dobijo smer in namen. Distorzija na tem mestu lahko povzroči, da se nam v življenju zatika, da smo neodločni ali pa ravno nasprotno vse delamo na silo. Rezultati naših prizadevanj in dela pa nas ne zadovoljijo in pomirijo. Uravnavanje hare lahko popolnoma spremeni naše življenje. Počutimo se bolj varni, vemo, kaj hočemo, v življenju se nam zdi, da je manj ovir.

Naslednji kvantni krog je dimenzija jedrne zvezde. Tu je doma naša esenca, naše bistvo, to, kar v resnici smo.

Kdo pride na terapije BHS

Seanse s terapevtom, BHS praktikom bodo pomagale pri prav vseh težavah, ki vas pestijo. Vsak terapevt v srečanja s klienti doda svojo osebno noto, zato boste morali poiskati svojega.

Če se vam v življenju dogaja:
• Imate občutek, da ste se zaustavili, da ne morete naprej.
• Se vam zdi, da se vam ene in iste stvari neprenehoma ponavljajo in ne vidite izhoda ali konca.
• Se vam zdi, da vam ne uspe dokončati začetih idej.
• Nimate idej.
• Vas pesti depresija, panične motnje, tesnoba.
• Ste bolni, imate kronična stanja in bolezni.
• Okrevate po poškodbi ali operaciji.
• Se pripravljate na operacijo.
• Ste doživeli izgubo v življenju (smrt, ločitev,…) in se ne morete pobrati.
• Ste doživeli travmo po nesreči, izgubi, nasilju…

Vse to in še več so razlogi, da bi se morda želeli obrniti na BHS praktika in poiskati pomoč. Tako boste stopili na pot globinske preobrazbe, ki vam bo spremenila življenje.

O Tadeja Tabitha Bradaš

Sem mati, žena, duhovna svetovalka in učiteljica, v prvi vrsti pa sem ženska.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: