torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kaj je strukturirana voda? In kako jo pripraviti v 30 minutah ali manj

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Kaj je strukturirana voda?

»Tam, kjer imamo v telesu strukturirano vodo, je skoraj nemogoče, da bi zboleli.« Drunvalo Melchizedek, marec 2021 – To je morda sicer znanstveno še nedokazana trditev, a zadnja desetletja se vedno bolj ugotavlja, da je nekaj na temu. Pri strukturirani vodi so molekule povezane med seboj v skupke, ki imajo na zunanji orbiti tri dodatne elektrone. Le-ti se vrtijo v obratni smeri urinega kazalca, kar spominja na vrtenje Merkabe. Energijsko pa to pomeni, da je ta voda elektro-magnetno bolj polna in pozitivno vpliva na vezavo drugih hranilnih snovi. Takšna voda se tudi lahko giblje skozi celične membrane in prehranjuje telo. V primerjavi z nestrukturirano vodo (rečemo ji tudi vezana voda), ki je vezana na druge molekularne snovi, se le-ta ne more prosto gibati med celičnimi membranami.

Prednosti strukturirane vode:

– pomaga dvigniti raven energije
– pomaga izboljšati prebavo
– ima encime, ki pomagajo pri absorpciji hranil
– pomaga povečati koncentracijo
– pomaga pri mišičnih kontrakcijah
– pomaga pri dvigu razpoloženja, spancu
– pomaga pri visokemu krvnemu tlaku

Eksperimenti po celem svetu so dokazali, da voda shranjuje spomin iz okolice, ne da bi spremenila svojo molekularno strukturo. To tudi pomeni, da je spomin vode skoraj bolj pomemben, kot molekularna struktura. Spomin se shranjuje kot na elektro-magnetni trak. Na primer, ko je voda v temi, voda to ve. Ko je voda izpostavljena svetlobi, voda prav tako ve.

Voda deluje kot računalnik planeta, in shranjuje informacije iz celega planeta. Vodo, katero pijemo, ima informacije o celotni zgodovini človeštva. Prav tako, spomnimo se, da je vsa voda prišla iz vesolja. Kar pomeni, da ima spomin svoje celotne poti iz vesolja do nas.

Voda, ki jo dobimo iz vodovoda je zaradi zmanjšanega gibanja in odsotnosti naravnega okolja izčrpana. Prav tako ji primanjkuje biofotonov. Če vodi primanjkuje povezovalnih klastrov, bo imela tudi manjšo sposobnost shranjevanja in prenosa hranilnih snovi v telesu.

Eden od razlogov, zakaj se staramo in zakaj zbolimo

Zaradi dehidracije celic in neabsorpcije vode, pride do prehitrega staranja. To še pospešijo drugi dejavniki, kot so procesirana hrana in nekvaliteten zrak ter pomanjkanje gibanja. S strukturirano vodo se pospeši medcelična komunikacija, tkiva postanejo alkalna in s tem se zmanjša možnost nastanka bolezni.

Obstaja več načinov, kako vodo ponovno obogatimo oziroma oživimo. Takšni vodi rečeno strukturirana voda

LEMURIJSKA TEHNOLOGIJA

Eden od načinov je uporaba Atlantsko/Lemurijske tehnologije (Lemurian Tools), katere je Drunvalo Melchizedek večkrat omenjal in jih tudi osebno uporablja. Z uporabo lemurijskih harmonizatorjev je možno vodo strukturirati praktično takoj. (Več o tem v enem od prihodnjih člankov.)

Drug način je z uporabo ŠUNGITA

Danes smo vsi malo bolj zaskrbljeni zaradi porasta elektromagnetnega sevanja. In ena od naravnih zaščit pred negativnim sevanjem je šungit. Kljub trditvam vlade in industrije o “neobstoju tveganja za zdravje” mnogi od nas iščemo rešitve, kako bi zaščitil svoje zdravje in vode v našem telesu.

Voda, prečiščena s šungitom, se pije že zelo dolgo v Rusiji. Šungitna voda je tam slavna po svoji čistosti in zdravilnosti. Na primer, pitje vode s šungitom dokazano naredi vodo strukturirano in spremeni tkiva v telesu v alkalno osnovo. In bolj, kot je voda strukturirana, bolj urejene informacije lahko prenaša med celicami. Voda, ki bi jo pa dobili direktno iz pipe, pa je nestrukturirana in neživa.

Kako pripraviti strukturirano vodo s šungitom?

Pripravite steklenico ali vrč – mi uporabljamo “miron” ultravijolično steklo, ki strukturirano vodo še dodatno zaščiti, ali pa bakrene steklenice, ki vodo obogatijo.

1. Vzemite ŠUNGIT – šungitne kosmiče, brušen šungit, ali šungitni trikotnik, operite z vodo in vstavite v steklenico ali vrč ali kozarec.
2. Dodajte vodo iz pipe ali plastenke, katero želite spremeniti v strukturirano.
3. Počakajte vsaj 30 minut.

Naredite test z zavezanimi očmi:
– naj vam nekdo da za poizkusiti vodo iz vodovoda, in strukturirano vodo pripravljene s šungitom
– opazite razliko?

Želimo vam lep dan in veliko dobre žive vode!!!

Kaj je strukturirana voda? In kako jo pripraviti v 30 minutah ali manj 8
Društvo, ki združuje ljudi, ki so si blizu po vibraciji in čutijo, da imajo v tem življenju namen pomagati drugim preko zdravljenj, svetovanj, izobraževanj, potovanj, izdelkov ali česa drugega na področju duhovnosti ali alternativne medicine.
No Tab Selected
No Tab Selected
No Tab Selected

Vir slike : Pixabay

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij