Kaj lahko ozdravimo s ponovno povezavo (Reconnective Healing ™)?

Veliko ljudi sprašuje, kaj vse je možno ozdraviti s ponovno povezavo in želijo vedeti, ali je možno s ponovno povezavo ozdraviti rakava obolenja, multiplo sklerozo, alergije, obolenja srca, astmo, avtoimunske bolezni, razne viroze… itd.

Najprej je potrebno razumeti, da izvajalec zdravljenja s ponovno povezavo oz. Reconnective Healinga ni tisti, ki »zdravi«. Njegova naloga je v tem, da vzpostavi polje visokih vibracij, ki omogoča prenos svetlobe in informacij. O tem, kako bo potekalo zdravljenje in na kakšen način se bo pokazalo, pa odločata klientov Višji jaz in Univerzum (Bog, Višja inteligenca…). Terapevt torej nikoli ne usmerja procesa samega zdravljenja.

Razumeti pa moramo tudi dejstvo, da se nikoli ne zdravi bolezni oz. določenega obolenja, ampak vedno le človeka kot celoto. Torej ne gre za zdravljenje recimo alergije, ampak za zdravljenje človeka, ki je v neravnovesju, kar se pri njem (kot zunanji simptom) izraža kot alergija.

Torej – imamo določeno diagnozo in želimo ozdravljenje. Vendar – ali mi vemo, kaj za nas pomeni »ozdravljenje«? V bistvu vidimo težave npr. na naši fizični ravni in želimo, da izginejo in se sploh ne zavedamo, da imamo zagotovo hkrati tudi težave na čustveni ali pa mentalni ravni. Ko se prepustimo zdravljenju s ponovno povezavo (Reconnective Healing™), moramo nekako zaupati, da se bo zgodilo tisto, kar je za nas najboljše, četudi se bodo pred fizičnimi zgodile prej npr. čustvene spremembe.

Če imamo težave na fizični ravni, se je dobro zavedati, da so te težave samo simptomi nekega neravnovesja v nas – in to neravnovesje je lahko izraženo na več ravneh. Razumeti moramo, da je cilj zdravljenja s ponovno povezavo ta, da se človek ponovno uravnovesi na vseh ravneh in da njegovo celo bitje dobi preko teh novih frekvenc informacije, kaj pomeni ponovno zdravo vibrirati. Da se vsaka celica spet spomni, kaj pomeni vibrirati na drugačen način.

Pri zdravljenju s ponovno povezavo se vedno zgodi ozdravljenje – le da včasih ni tako, kot smo mi pričakovali. Zato je res priporočljivo, da se brez pričakovanj prepustimo delovanju te Višje inteligence, ki zagotovo bolj kot mi in kot terapevt ve, kaj je dobro za nas, kaj potrebujemo in kaj je najbolj ustrezno za našo življenjsko pot.

In tako, kot je med samim procesom zdravljenja s ponovno povezavo terapevt osvobojen navezanosti na izid zdravljenja, je tudi za klienta priporočljivo, da se povsem prepusti in da je tudi v resnici pripravljen »odložiti« svojo bolezen in jo spustiti od sebe. Ker želeti si ozdravitve in biti v resnici pripravljen ozdraveti ni ista stvar, čeprav na prvi pogled izgleda enako. A o tem več kdaj drugič.

Avtor: Mojca Fabjan, Reconnective Healing™ Practitioner
www.amedea.si

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: