FeaturedOsebna rast

Kaj nam govori duša?

V sebi nosimo vse odgovore na vsa vprašanja, ki se nam porajajo v življenju. Šesti čut ali intuicija je tisti glas, ki nam govori kam naj gremo na svoji poti življenja.

Vsi se rodimo s sposobnostjo intuicije, le da je le ta nerazvita in skozi življenje potlačena. Um je tisti, ki nas ovira, da bi bili bolje povezani s svojo intuicijo. Poplava misli in občutkov, ki jih pogojuje ego, nas ovira na poti do boljše komunikacije s svojim bistvom. Kadar nam vlada ego, živimo nezavedno in je naše delovanje v svetu podobno spancu.

Žal je naš sistem na tem planetu tak, da nas sistematsko uspava z namenom, da bi bili bolj poslušni, delali tisto kar nam avtoriteta narekuje in tako ne bi bili v breme temu mogočnemu kolesu, ki je podobno včasih bolj zaporu kot svobodnemu kraju.

Če se želimo prebuditi iz spanca in začeti razmišljati s svojo glavo pa je ravno intuicija oz. šepet naše duše tisti glas, ki nas lahko uspešno vodi in usmerja na poti samorazvoja ali drugače rečeno osebne rasti. Vse se začne z zavedanjem, da je svet okoli nas iluzija, da je vse minljivo in, da je za uspešno, zadovoljivo življenje vse kar potrebujemo to, da se povežemo s seboj in začnemo poslušati svojo dušo. Vse skupaj se sliši sila enostavno, a včasih ni temu tako.

Ego je zelo močan glas v naši glavi, ki nas vedno vodi v slepo ulico. Skrbi za to, da bi še naprej spali in se ne bi povezali sami s seboj. Ko se ga začnemo zavedati, mu tako odvzamemo moč, a ego ne odide kar tako. Poizkušal bo najti tisoč in en način, da bi obstal in vladal vašemu notranjemu svetu. Naša prava narava pa obstaja v tem trenutku. Trenutek, ko čutimo mir v sebi in se zlijemo z vsem stvarstvom. Trenutki, ko se imamo neizmerno radi točno take kot smo, se sprejemamo in prav tako sprejemamo svet okoli sebe. Naša prava narava obstaja tam kjer ni boja za premoč, dokazovanje, pohlep, ljubosumje… Vse to je ego, ki želi, da živimo stran od sebe. A čas je, da najdemo pot k sebi, se začnemo ceniti, raziskovati svoje globine in počistiti vso nesnago, da bi naša duša lahko zopet zaživela skozi nas in nas vodila nazaj k sebi in tako pomagala ustvariti življenje, ki nam bo prineslo trajno zadovoljstvo ne glede na to kje smo.

Da bi lahko uspešneje premagali ego in se povezali s seboj pa predlagam, da ste čim več v naravi, čutite lepoto okoli sebe, ste hvaležni in sebi namenite veliko milosti in ljubezni. Večkrat, ko boste namenjali kvaliteten čas sebi in zavestno opazovali svoje misli, manjšo moč bo imel ego in večjo vlogo bo zasedla vaša duša, ki vam bo pomagala zaživeti svobodno. Ravno vse negativne emocije in zmotna prepričanja, ki jih ustvarja ego, so tista, ki nas držijo v zaporu in onemogočajo energiji, da bi prosto tekle. Na fizični ravni lahko to čutimo kot določeno bolečino na telesu ali občutek teže. Če takšno stanje traja dlje časa lahko svoje telo pripeljemo tudi v bolezen.

Zdaj so prišli časi, ko sama mater Zemlja zvišuje svojo vibracijo, ko se točka dojemanja spreminja v notranjost iz koder se ustvarja življenje. Kot človeštvo imamo idealno priložnost, da dvignemo svoje duše in počasi spremenimo tok življenja na Zemlji. Vse je odvisno od nas in je v naših rokah. Vse kar je potrebno je, da dvignemo zavest, premagamo ego in vzpostavimo stik s svojo dušo. Energije pa bodo storile vse ostalo in nam bodo na tej poti v podporo. Čim več meditirajmo in zavestno stopajmo skozi življenje. Mislimo s svojo glavo in ostanimo budni. Zemlja nas rabi, da ji pomagamo do ozdravitve in tako do novo dobe.

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !