Zakon privlačnosti

Kaj nas učijo čarobne risanke naših najmlajših?

Resnica razsvetljuje je samo eno sporočilo iz risank naših najmlajših.  Ste pozorni  na sporočila iz čarobnih risank? Tukaj mislim na tiste risanke, ki prinašajo čudovita sporočila našim otrokom.

Sama sem bila prvič kar presenečena. Opazila sem, da obstaja veliko lepih risank, ki prinašajo zares lepe popotnice našim otrokom.  V njih se skrivajo prava čarobna sporočilca. V eni izmed risank je bil čarovnik, kar sicer za risanko ni nič nenavadnega, vendar pa so bile njegove besede zelo zanimive. Učil je čaranja na sledeč način: »Uporabi notranjo moč, koncentriraj se in usmeri to moč v želeno!«  Čarobni nasvet. Kar nasmehnila sem se. Učil je bistva vizualizacij. Na ta način kreiramo svoje življenje. Vizualiziramo, kar si želimo. Uporabimo notranjo moč (energijo, ki jo telo proizvede) in v globoki koncentraciji ter zaupanju pošljemo vse to s svojimi mislimi in občutki v želeno. To počnemo vsak dan, na nezavedni ravni. Če pa to počnemo načrtno, pomeni, da sami ustvarjamo življenje po lastni volji in želji. Tako nam je tudi namenjeno.

V risankah je veliko resnice. Poslušati in gledati morate le prave. Sploh tiste čarobne, kjer nastopajo samorogi, čarovniki itd … Vse to so navdihi iz duhovnega sveta samo zato, da ne bi pozabili živeti pravljico tukaj na Zemlji. Otroci poznajo to pravljico, zato se z lahkoto zlijejo s pravljičnimi bitji. Naša nit z duhovnim svetom pa z odraščanjem  počasi zbledi.  Tempo življenja nam hitro začne narekovati svoj ritem. Že v osnovnošolskih klopeh otroci začnejo spoznavati fizični svet kot najpomembnejši v življenju ter družba nam začne hitro nalagati veliko odgovornosti in obveznosti. Vse z namenom, da čimprej pozabimo na svojo moč, s katero lahko naredimo veliko več.

Pozneje se vračamo k iskanju samega sebe in svoje skrite moči, ko ugotovimo, da samo fizični svet kot tak, ne zadovoljuje vseh naših potreb in ker smo željni pokukati za tančico onostranstva. Želimo si izvedeti, kdo smo, od kod izviramo, kako je tam, ali pravljica res obstaja.

Pravljica obstaja. Nebesa obstajajo. Ampak živite jih lahko že na Zemlji. Tukaj, zdaj. Kot v risankah. Vsak dan znova.

Tagi
Pokaži več

Lilijana Škraban

Sem velika zagovornica čarobnosti življenja, kreacij, predvsem pa ljubiteljica kristalov. Z vami delim svoja znanja, spoznanja in izkušnje na praktičen način.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !