sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Ali zakon privlačnosti (ne) deluje?

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Zakon privlačnosti še kako deluje. Moramo ga le pravilno razumeti in živeti. Pa vendar se marsikomu zdi, da temu mu ni tako.

Če teorijo res dobro obvladamo, si z njo verjetno želimo pomagati tudi v praksi. In ker teorija pravi, da z mislimi in občutki ustvarjamo vse želeno v našem življenju, se temu začnemo posvečati. Začnemo vizualizirati, polni zagona usmerjamo obilo pozitivne energije v naš cilj, zdi se nam da delujemo pravilno, želja pa se nam kljub  temu ne uresniči. Kaj delamo narobe?

Poglejmo si nekaj najpogostejših napak v delovanju:
– NE VERJAMEMO V REALIZACIJO
– NAŠA PREPRIČANJA (podzavest)
– NISMO VZTRAJNI (prehitro obupamo)
– »NEPRAVILNO« DOLOČENI CILJI

Zakon privlačnosti deluje. Moramo ga le pravilno razumeti in živeti.    

NE VERJAMEMO v realizacijo

Brez zaupanja ne gre! Če ne verjamemo, ustvarjamo dvome. Dvom je negativna energija in nam ne more ustvariti želenega.

Resnično se začnimo zavedati in tudi delati na tem, da bomo verjeli v svoje sanje. Verjeli in občutili, saj občutki ustvarjajo kreacije. Misel se ne premakne, če ji ne dodamo občutka. Z občutki pa potrjujemo koliko verjamemo.

Od tega, kakšen je dodan občutek, pa je odvisna realizacija. Če je dodan občutek strahu, da tega ne bo, potem tega res ne bo. Strah je negativna energija, zato ga kar izbrišite iz svojih kreacij.

Če je dodan občutek veselja in sreče, je naša misel na dobri poti proti cilju.

[pullquote]Z občutki potrjujemo koliko verjamemo.[/pullquote]

Od tukaj naprej pa je spet pomembna intenzivnost občutkov. Močnejši občutek, hitrejša realizacija itd… Delamo torej na tem, da so naši občutki čimbolj intenzivni. Ko to steče, je vsaka naslednja manifestacija dokaj preprosta.

NAŠA PREPRIČANJA

Moči naše podzavesti se pogosto ne zavedamo.

V svoji podzavesti imamo zelo velike saboterje. Čim prej jih odpravimo, da nam bo lažje  v življenju uresničiti vse to , kar nam je dano. Ni dovolj izrekanje zavestnih afirmacij, v smislu sem ljubljen/a, sem uspešen/a, sem zdrav/a, če imamo v podzavesti drugačna prepričanja. Podzavesti se ne da »prelisičiti«. Podzavest ve, kaj vi resnično verjamete, pa če si zavestno pripovedujete na tisoče afirmacij. Posvetite se temu, kaj in kakšna so vaša prepričanja. Kakšen je vaš odnos do ljubezni, zdravja, denarja.

Če so vaša prepričanja napačna, jih odpravite. Ker podzavestni del vedno uresničuje samo tisto, kar pozna kot vašo resnico. Dokler tega ne spremenite, ne boste naredili veliko. Kako pa spremeniti svoja podzavestna prepričanja?

[pullquote]Podzavest ve, kaj vi resnično verjamete, pa če si zavestno pripovedujete na tisoče afirmacij.[/pullquote]

Najprej morate sploh odkriti, kaj vas omejuje. Če imate nezdrav odnos do samega sebe, se morate tega otresti. Dokler bodo vaši občutki izražali npr. odpor do lastnega telesa, boste tega tudi deležni v realnosti. Ko se boste v ogledalu videli čudovite in to tudi občutili, komaj takrat bo v podzavesti nov vzorec. Isto velja za odnos do denarja (prepričanje, da ga je težko zaslužiti, da ga ni nikoli dovolj itd…) odnos do partnerja itd … Občutek je tukaj ključ! To kar je vstavljeno v podzavest je vedno ustvarjeno z močnim čustvom. Da pa v podzavesti nekaj zamenjamo, moramo to storiti s še močnejšim občutkom. Vedno velja tisto, kar občutimo močneje. Zato ne pozabimo na strah kot zelo močno čustvo. Izogibajte se strahov, saj vse kar v podzavest vstavite s strahom, boste morali zamenjati  s še močnejšim pozitivnim občutkom. Kar pa ni vedno enostavno.

NISMO VZTRAJNI

[pullquote]Nikoli ne smemo zanemariti naše volje![/pullquote]

Sami  vemo, da se v življenju odločimo marsikaj, a si hitro premislimo. Vzroke, zakaj je temu tako, raziščimo sami.

Mogoče nas cilj ne navdušuje preveč, pa prehitro vržemo puško v koruzo. Morda se nam zdi, da bi vse kar si zaželimo moralo biti jutri na mizi, brez da bi bilo potrebno sploh kaj narediti.

[pullquote]Vsak začetek terja kar veliko naše volje in predvsem moči.[/pullquote]

Morda pa smo res malce »razvajeni«. Uživajmo življenje. Saj je prav tako. Ampak, da nam stvari tečejo kot po maslu, pa je vendar treba nekaj narediti. Vsak začetek terja kar veliko naše volje in predvsem moči. Vztrajni pa vendar pridejo do cilja, pa če zgleda še tako neuresničljiv. Zato kar zavihajmo rokave in se pripravimo na delo. Bolj bomo pripravljeni, lažje se bodo stvari razvijale in manj naporno bo. Če bomo pa vse skupaj vzeli kot en velik napor in trdo delo, nas cilj, tudi ko bo in če bo dosežen, ne bo osrečil.

»NEPRAVILNO« DOLOČENI CILJI

Zelo pomembna osnova je pravilna določitev ciljev.

Opažam, da jih nekateri sploh nimajo.  Pričakujejo veliko, ampak konkretno pa ne znajo opredeliti, kaj je v bistvu tisto, kar si želijo. Veliko želja pa še vedno kliče po denarju. Ta cilj je zelo napačen, če razmišljate takole: »Ko bom imel/a denar, bom že razmislil/a, kaj bom z njim.

Ko bom imel/a veliko denarja, bom?« in ga zato ni. Denar pride, ko imamo v umu zarisano natančno vizijo tega, kar si želimo.

[pullquote]Zakon privlačnosti deluje, vprašajmo se raje, kako delujemo sami.[/pullquote]

Takrat se porodi želja, pridejo ideje in tudi  priložnosti  za zaslužek oz. dodaten denar. Vso tisto upanje, da bo denar padel z neba, je v bistvu čakanje na loto dobitek. Ta pa je namenjen samo nekaterim in če niste med tistimi srečneži, katerim je ta dobitek karmično dan, je škoda energije. Porabite jo drugače.

Zakon privlačnosti deluje, vprašajmo se raje, kako delujemo sami. Spremenimo vsa napačna prepričanja, zastavimo si cilje, zaupajmo, vztrajajmo in seveda malce le zavihajmo rokave. Konec koncev, vse kar bomo počeli s srcem, bomo počeli z neznansko lahkoto in takrat se bodo besede kot so: ne gre, težko je,  razblinile v prah. Ostal bo samo čarobni prah, ki nam lahko pričara vse, kar si zaželimo. Zakon privlačnosti pa nam bo vse to zelo prijazno dostavil pred vrata.

Pa ne pozabimo jih odpreti! Včasih se zgodi tudi to!

  • Članki
Avatar of Lilijana Škraban
Sem velika zagovornica čarobnosti življenja, kreacij, predvsem pa ljubiteljica kristalov. Z vami delim svoja znanja, spoznanja in izkušnje na praktičen način.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij