Išči
Generic filters
Af0sF2OS5S5gatqrKzVP_Silhoutte

Kako ponovno najti Ljubezen

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: ScalarPrana za Slovenijo
X

Spremljaj objave: ScalarPrana za Slovenijo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS
Radi krivimo vse druge za neuspehe v naših odnosih, resnica pa je, da smo sami odgovorni.Pomembno je, da prevzamemo polno odgovornost za vsak neuspeh v odnosih v našem življenju. Ego se ne strinja s tem sicer. 😉Lahko, da smo bili s slabo osebo in nam je storila grozne stvari, vendar smo mi tisti, ki smo ji to dovolili. Nihče nas ne sili, da ostajamo z nekom, sami se tako odločimo. Vendar v težkih odnosih, gre za poglobljeno Dušno učenje.Ne gre toliko za odpuščanje partnerjevih grehov. Gre za vrnitev nadzora nad situacijo, ki smo jo spustili iz nadzora. Ker če tega ne storimo, kako se bomo odzvali v naslednjem razmerju?Če ste takšni kot večina, boste svojo prtljago odnesli na naslednjo destinacijo, misleč, da se bo, ko vse razpakirate, zložila lepo in v popolni harmoniji. Toda to je še ena napaka. Vse, kar smo storili, je bila prestaviti torbo, polno jeze, žalosti in napačne odgovornosti na novo lokacijo. Vreme je morda tukaj boljše, a ko odpremo vrečke, se bo vrnilo isto vzdušje. Ker nikoli nismo dobili novih oblačil. In zrak, ki se zadržuje okoli našega razočaranja, je enak.
“Največji dan v tvojem življenju je, ko prevzamemo popolno odgovornost za svoje stališče. Takrat resnično odrastemo. “- John C. Maxwell
Pomembno je, da se nehate loviti s svojimi bivšimi partnerji in jih analizirati, in bolje spoznate sebe.Večina ljudi ne pozna sebe. Veliko je pretvarjanja, da tisto, kar mislijo, da vedo, je samo fasada tistega, kar bi si želeli. Z vso afirmacijsko spodbudo tam mislimo, da si lahko rečemo, da smo ozdraveli vsako jutro in bomo pravočasno ozdraveli. Ampak to ne deluje tako.Učenje vsega o sebi je plovba v neznano in potovanje, ki ga lahko pravilno krmarite le s popolnim samozavedanjem.
»Vedno se spomnite, da imate ne le pravico biti posameznik, temveč tudi obveznost, da ste eno.« – Eleanor Roosevelt
.ScalarPrana terapevt in inštruktor Barbara Köveš

Ali ti je bil članek v pomoč?

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem