Kako se ujameta – Numerologija in število duše

Duhovnost trgovina Duhovnost trgovina Duhovnost trgovina
OGLAS
Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa
OGLAS

Odnosi, ogledala, čustva, potrebe, ujemanje, zrelost skozi števila

Numerologija je čudovito orodje za spoznavanje in lažje razumevanje sebe.

Duhovna numerologija uči, da se duša inkarnira ravno iz tega razloga: učenje.

Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Zato, ne tekmujmo in ne primerjajmo se z okolico. Ne vemo česa se njihova duša uči, še manj vemo kakšne pretekle izkušnje so jih zaznamovale. Saj vemo, da spremenimo lahko samo sebe, zato se ne trudimo druge oblikovati po svojih željah, ampak se jih raje trudimo sprejeti in razumeti.

Osebe, ki se nas še posebno dotaknejo, so naši učitelji. Prikličite v spomin nekoga, ki vam ni pri srcu. Morda vas je ta oseba prizadela ali pa je izjemno negativna.
Vse osebe v našem življenju so ogledala – morda pa vam sporočajo kdo NE želite biti?

Pravijo ”Ljubezen je slepa”, zato nam starodavne vede kot je numerologija lahko pomagajo razumeti globine določene izkušnje ali odnosa, pa naj gre za romantičen odnos ali za boleč odnos s starši, otroci, prijatelji itd.

Numerološka analiza odnosa se poglobi v obe osebi. Na poseben način izračunamo lekcije, ki jih odnos prinaša. Sam vpogled v dve osebi nam razkriva veliko smernic in pomaga pri zdravljenju in boljšem medsebojnem razumevanju.

Bi želeli bolj podrobno Analizo odnosa z drugo osebo? Sedaj s 33% popustom 🙂 Več: TUKAJ

Sama taka analiza zahteva veliko znanja in izkušenj, a potešimo staro dobro radovednost:

Imamo pet osebnih numeroloških števil, ki nam nudijo vpogled v posameznika. Ko nas zanima ujemanje, se najprej osredotočimo na Število duše:

seštejmo SAMOGLASNIKE vašega imena & priimka KOT OB ROJSTVU do ene številke:
A = 1

E = 5
I = 9
O = 6
U = 3

Primer:Kako se ujameta - Numerologija in število duše 7

Število duše 1

Fascinirajo vas osebe, ki so energetsko močne, saj ne veste, kaj bi počeli z mlačnimi osebami. Ko ste preobremenjeni, vam ljudje, ki mečkajo, so neodločni in počasni, še dodatno izpijejo energijo in vam gredo lahko na živce.

Ste močna individualna oseba, zato si vas partner stežka podredi – razen, če sami pozabite kako mogočni in dragoceni ste. Bodite pazljivi, da se ne odzivate impulzivno in preveč temperamentno.

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali nemara ne želite v odnosu dominirati. Vam prija imeti prav in ga nemara celo vedno znova dokazujete?

Potrebujete: Ob sebi potrebujete močno osebo. Seveda prija biti v družbi vodljivih in bolj sramežljivih oseb, a s tem ugodite le potrebi po potrjevanju. Za pravo zrelost potrebujete sebi enakovredno osebo.

Dobra kombinacija: 8, 5, 3

Število duše 2

Radi stvari počnete v družbi in se povezujete. Niste pristaš nenadnih odločitev, zato vam lahko očitajo, da omahujete ali, da ste neodločni. Ker radi ugajate in ustrežete osebi, ki jo ljubite, se lahko zgodi, da sebe popolnoma podredite.

Dobri ste v komunikaciji, zato vas redkobesedne osebe begajo in verjetno je, da si njihovo tišino razlagate z neodobravanjem. Ste prijazni in potrpežljivi, zato se učite postaviti za sebe.

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali nemara ne dušite druge osebe. Obstaja možnost ‘nalepkice’, ko bi vse počeli skupaj ali enako.

Potrebujete: Ob sebi potrebujete razumevajočo in senzibilno osebo, ki uživa v vaši družbi. Resnično razumete kaj pomeni deliti življenje še z nekom.

Dobra kombinacija: 3, 6, 9

Število duše 3

Umetniška dušica, ki resnično močno doživlja svoje občutke. Ste oseba, ki svoje ljube rada osreči. Ko vam to uspe, se počutite notranje izpolnjeni. Zelo radi izkažete svojo naklonjenost in pozornost na barvit način.

Okolica bi vas lahko dojemala kot ‘otročje’, a to zgolj zato, ker je vaš notranji otrok zelo prisoten. Namesto, da sebe ukalupljate, raje odpirajte srca svoji okolici. Vedno znate vplesti nasmeh v dan.

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali vam nemara domišljija ne nagaja. Možno je, da ni tako hudo (dobro ali slabo). Kako bi ravnala čustveno zrela oseba?

Potrebujete: Ob sebi potrebujete čustveno zrelo osebo, da vi njo nekoliko zmehčate, obenem pa potešite svojo čustvenost.

Dobra kombinacija: 2, 6, 9

Število duše 4

Ste zanesljiva oseba, ki občutek varnosti išče ravno v odnosih. Okolica vam lahko očita, da ste trmasti ter da bi želeli imeti vse pod kontrolo. Morda bodo rekli tudi, da ste premalo spontani. A vi prisluhnite sebi.

Ste oseba, ki je rada praktična in ne ljubi pretirane drame. Čustveno izsiljevanje zato na vas ne deluje. Absolutno pa ste nekdo, ki bo svoje drage osebe zaščitil s svojim življenjem, če je treba.

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali imate potrebo po kontroli in ali vaše izbire temeljijo na praktičnosti namesto čustvih.

Potrebujete: Ob sebi potrebujete zanesljivo in umirjeno osebo. Varnost namreč najdete v določeni meri rutine. Ogibajte se pustolovskih oseb, saj vas bo strah izgube.

Dobra kombinacija: 4, 7, 8

Število duše 5

Ste dinamična oseba, polna iskrivosti in strasti. Niste radi pri miru, zato se ogibajte odnosov, ki bi vas dobesedno ukleščili. Privlači vas eksotično, zato ni nič nenavadnega, če vas privlačijo osebe drugačne kulture ali morda iz tujine.

Drugačnosti ne obsojate, prej bi dejala, da vam je zanimiva. Zato ste odprti tudi v odnosu do drugih. V vaši družbi bi se težko počutili ujeto ali obsojano. Ne dovolite, da bi vas ”ujeli” ali obsojali drugi.

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali nemara ne bežite pred obveznostjo v vedno nove zveze ali okolje.

Potrebujete: Ob sebi potrebujete nekoga, ki vam lahko da potrebno svobodo in strast. Ogibajte se oseb, ki bi vas najraje imele vedno ob sebi, saj bi to postopoma ustvarilo občutek ječe.

Dobra kombinacija: 1, 8, 3

Število duše 6

Na prvo mesto postavljate družino, dom in Ljubezen. Vam drage osebe zasipate s svojo pozornostjo, ki pa lahko (nekaterim) postane postopoma moteča. Ljudje smo si pač različni. Zavedajte se, da znate dodati čarobnost vsakemu trenutku.

Ker verjamete v pravljičnost Ljubezni, pa ste lahko zahteven partner. Težko je dosegati nivoje filmskih prizorov v vsakdanjih obveznostih. Vi ste jih sposobni ustvariti, kako pa jih znate sprejeti?

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali nemara ne prenašate neprimernega odnosa samo, da bo mir pri hiši.

Potrebujete: Ob sebi potrebujete čustveno dostopno osebo. Ogibajte pa se oseb, ki rade manipulirajo ali so nagnjene k čustveni drami – saj lahko tudi sami podležete.

Dobra kombinacija: 2, 3, 9

Število duše 7

Najbolj cenite resnico, zato laži nikoli ne pozabite. Ko nekdo izgubi vaše zaupanje, je odnosa konec – pa če se poslovita ali ne. Zelo pomemben del odnosa je torej iskrenost in spoštovanje. Ne boste si mazali rok (ali srca) s prevaranti. Privlačijo vas mistične ali duhovno zrele osebe.

Morda boste deležni očitka, da se premalo čustveni ali, da vse preveč resno jemljete. Nič ne de. Gojite sebe kot najbolj dehteč cvet. Pridejo obdobja, ko potrebujete odmik, tišino in čas za sebe, s čemer ni nič narobe.

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali se nemara prehitro ne zaprete vase (ali sploh ne odprete srčka). Varno je čutiti.

Potrebujete: Ob sebi potrebujete nekoga, ki razume vaš osebni prostor in potrebo po času s seboj. Ko ste prizadeti, potrebujete odmik.

Dobra kombinacija: 4, 8

Število duše 8

Privlačijo vas uspešne osebe, ki niso odvisne od vas. Resnici na ljubo, prijalo bi vam imeti ob sebi partnerja, po kateremu bi vzdihovali vsi okoli vas. Pomembno je, da ne podležete izzivu nastopaštva. Očitajo vam lahko preračunljivost.

Niste oseba, ki bi sprejemala ukaze, zato vas partner (drage dame, tole je za vas), ki bi prišel iz službe in se zvrnil na kavč, medtem ko bi od vas pričakoval, da je kosilo skuhano in nogavice zakrpane, ne bi osrečil.

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali nemara ne iščete potrditve ali občutka vodje v odnosu. Niste šef, ste partner.

Potrebujete: Ob sebi potrebujete dobro organizirano in močno osebo, saj se vam le takšna lahko postavila po robu. Dolgoročno gledano: ubogljive osebe izgubijo svoj čar, kajne?

Dobra kombinacija: 1, 5

Število duše 9

Vaša duša dobesedno hrepeni po tem, da bi pomagala svetu. Zato se lahko zgodi, da ste izjemno razumevajoči do lačnih v Afriki, do sosede – ne pa tudi do svojega partnerja in najbližjih. Seveda jim verjetno ni tako hudo kot najbolj ogroženim na svetu.

Zavedajte se, da vaša dobrota lahko pritegne osebe, ki jo bi želel izkoriščati. Obenem opazujte ali nemara prehitro ne posplošujete. Možno je, da prav posebne osebe pred noskom ne opazite, ker jo iščete ”čez cesto”.

Izziv čustvene zrelosti: Opazujte ali nemara ne pričakujete preveč? Ste izjemno senzibilni in morda malo nagnjeni k teatralnosti.

Potrebujete: Ob sebi potrebujete čustveno močno osebo, ki ne bo primerjala vaše naklonjenost do oseb v stiski s seboj. Pazite se ljubosumnosti.

Dobra kombinacija: 3, 6, 9


To je zgolj eno osebno število (imamo jih 5) in seveda zelo kratek zapis. Zagotovo ne zajema vas kot prečudovitega kompleksnega bitja v celoti.

Morda res ne izbiramo v koga se zaljubimo. Definitivno pa izbiramo svoje prijatelje in partnerje. Vsak odnos nam prinaša nekaj prav posebnega – nauk. Če bi se vedno popolnoma dopolnjevali, kot puzzle, bi marsikatero dragoceno izkušnjo preskočili. Največ smo se naučili na svojem lastnem izkušanju.

Brez teme ni svetlobe – torej, morda pa smo določeno mero razočaranj potrebovali, da smo ugotovili kdo smo in česa si želimo ter: da si zaslužimo biti ljubljeni.

Vso pravico se imamo oddaljiti od oseb, ki nas izkoriščajo ali so kakorkoli do nas agresivne.
Izbirajmo osebe, ob katerih rastemo, se razvijamo in cvetimo.

Vsak dan izbiramo kakšna oseba smo v določenem odnosu in situaciji.
Izbirajmo, da smo dobra in čustveno zrela oseba.

Bolj podrobna Analiza odnosa z drugo osebo: sedaj s 33% popustom 🙂 Več: TUKAJ

 

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
 • Kako se ujameta - Numerologija in število duše 1
  Numerološka napoved 21.9. – 27.9.2020: Preteklost trka na vrata, boste odprli?
  Odnosi, ogledala, čustva, potrebe, ujemanje, zrelost skozi števila Numerologija je čudovito orodje za spoznavanje in lažje razumevanje sebe. Duhovna numerologija uči, da se duša inkarnira ravno iz tega razloga: učenje. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Zato, ne tekmujmo in ne primerjajmo se z okolico. Ne vemo česa se njihova duša uči, […]
 • Kako se ujameta - Numerologija in število duše 2
  Numerološka napoved 20.9.2020
  Odnosi, ogledala, čustva, potrebe, ujemanje, zrelost skozi števila Numerologija je čudovito orodje za spoznavanje in lažje razumevanje sebe. Duhovna numerologija uči, da se duša inkarnira ravno iz tega razloga: učenje. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Zato, ne tekmujmo in ne primerjajmo se z okolico. Ne vemo česa se njihova duša uči, […]
 • Kako se ujameta - Numerologija in število duše 3
  Numerološka napoved 19.9.2020
  Odnosi, ogledala, čustva, potrebe, ujemanje, zrelost skozi števila Numerologija je čudovito orodje za spoznavanje in lažje razumevanje sebe. Duhovna numerologija uči, da se duša inkarnira ravno iz tega razloga: učenje. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Zato, ne tekmujmo in ne primerjajmo se z okolico. Ne vemo česa se njihova duša uči, […]
 • Kako se ujameta - Numerologija in število duše 4
  Numerološka napoved 18.9.2020
  Odnosi, ogledala, čustva, potrebe, ujemanje, zrelost skozi števila Numerologija je čudovito orodje za spoznavanje in lažje razumevanje sebe. Duhovna numerologija uči, da se duša inkarnira ravno iz tega razloga: učenje. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Zato, ne tekmujmo in ne primerjajmo se z okolico. Ne vemo česa se njihova duša uči, […]
 • Kako se ujameta - Numerologija in število duše 5
  Numerološka napoved 17.9.2020
  Odnosi, ogledala, čustva, potrebe, ujemanje, zrelost skozi števila Numerologija je čudovito orodje za spoznavanje in lažje razumevanje sebe. Duhovna numerologija uči, da se duša inkarnira ravno iz tega razloga: učenje. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Zato, ne tekmujmo in ne primerjajmo se z okolico. Ne vemo česa se njihova duša uči, […]
 • Kako se ujameta - Numerologija in število duše 6
  Numerološka napoved 16.9.2020
  Odnosi, ogledala, čustva, potrebe, ujemanje, zrelost skozi števila Numerologija je čudovito orodje za spoznavanje in lažje razumevanje sebe. Duhovna numerologija uči, da se duša inkarnira ravno iz tega razloga: učenje. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Zato, ne tekmujmo in ne primerjajmo se z okolico. Ne vemo česa se njihova duša uči, […]
No Tab Selected
No Tab Selected
30
SEP
POSTANI SAM SVOJ DUŠNI MOJSTER
AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«
VEČ
Naslednji članek

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Brezplačne E-novičke