Partnerski odnosi

Kako sem spremenila vibracijo in pritegnila v življenje moškega svojih sanj?

Zagotovo ima kdo izkušnjo, polno razočaranja in bolečine, ker je ljubezen iskal na napačnih koncih. Iz tiste groze nemalokrat naletimo na sporočila: najprej moraš imeti sebe rad, šele nato lahko srečaš ljubezen svojega življenja.

Nikoli nisem čisto razumela, kaj sploh to pomeni. Eni se gledajo v ogledalo, drugi si lepo govorijo, tretji imajo spet druge metode. Imeti se rad meni pomeni nekaj samoumevnega. Ko prijokaš na svet, ti je podarjen ta »nagon«. Imeti se rad se najbolje pokaže takrat, ko si izpostavljen nevarnosti. Vsak, ki ga napade zver, se bo boril za svoje življenje. To zame pomeni imeti se rad.

Slabe stvari se nam ne dogajajo v življenju zato, da bi se naučili imeti radi. Slabe stvari se nam dogajajo, da nas prisilijo k zamenjavi vibracije.

Le kdo ni izkusil neuslišane ljubezni, ko hrepeniš po človeku, a te le-ta noče? Ali: ko te hoče ena zelo prijetna oseba, ki v tebi vidi kvalitete in te sprejema točno takšnega kot si, toda ta oseba tebi ni privlačna…

»Tisti, ki mene hoče, jaz njega nočem. Tisti, ki ga jaz hočem, mene noče!« Začaran krog je sklenjen in lahko deluje več 10 let, za nekatere tudi do smrti.

Takšna je bila moja zgodba, ki se je odvijala dobrih 10 let. Da ne omenjam čustvenih izpadov in strtega srca, ki me je vedno znova presenečalo. Kljub številnim razočaranjem je še zmeraj utripalo. »Če se srce ne ustavi, se tudi jaz ne bom«, sem si rekla in po vsakem padcu dvignila glavo. Vsake toliko sem uvidela luč na koncu tunela, a je ta luč kaj hitro ugasnila kot strela, ko se prikaže na nebu le za nekaj trenutkov.

»Življenje me nekaj uči,« sem si rekla, a nisem imela pojma kaj. Z mislimi sem se sprehodila v preteklost, ko se je moje doživljanje ljubezni začelo. Spomnila sem se prve izkušnje, ki je bila vse prej kot prijetna. Cel kup čakanja, dokazovanja, upanja, a na koncu mi je model prijavil, da je bila vse skupaj napaka.

Takrat sem si v svojo podzavest zabetonirala prepričanje, da se je treba za ljubezen potruditi. Ljubezen zahteva dokazovanje! Takrat sem napačno nastavila svojo vibracijo. Ko se je v mojem življenju pojavil moški, ki je bil nedostopen, se je moja vibracija prebudila! Obvestila me je, da je ljubezen v zraku. Vsakič, ampak res vsakič sem nasedla! Zmeraj sem končala z bolečino v prsih in s toplim obkladkom na glavi.

Bolj kot se mi je moški umikal, bolj sem se jaz trudila za njegovo naklonjenost.

Na drugi strani sem bila deležna pozornosti, s strani moških, ki mi niso bili zanimivi. Ti moški so se mi zdeli preveč »safe«. Nobenega adrenalina nisem začutila ob njih.

Ker se je vzorec vedno znova ponavljal, sem prišla do zaključka, da imam v svojem organizmu prisotno vibracijo, ki mi »meša štrene«! Počutila sem se kot da se vozim po poti življenja s pokvarjeno navigacijo. Zmeraj, ko me je pripeljala na kriva pota, je začela preračunavati. Vedno znova me je pripeljala spet na isto mesto.

Moja podzavest je metala potrebo po dokazovanju in ljubezen v isti koš.

Edina resnica, ki obstaja je: »V ljubezni se ni treba dokazovati. Pusti partnerju, da te sprejme takšno/takšnega kot si!«

Poskusila sem razne tehnike in metode, kako najti svojega partnerja, vendar noben pristop ni obrodil sadov. Zakon privlačnosti absolutno zataji, če se v nas dogaja konflikt interesov med zavestjo in podzavestjo.

Le kako preprogramirati svojo podzavest? S pozitivnimi mislimi zagotovo ne. Če človek čuti bolečino, jo težko transformira v lep občutek. To že razumemo, da je vsaka bolečina za nekaj dobra, a v trenutku bolečine zagotovo nihče ne poka od užitka.

Pomislila sem, da si moram dovoliti občutek sprejetosti. Za občutek sprejetosti potrebujemo drugo osebo. Samo sebe sem sprejela že ob rojstvu – nobene dileme.

Akcija je tista, ki dela spremembe, kajne? Vesolje sem prosila, da mi uredi zmenek! Ne dolgo za tem me je poklical fant, kateremu sem bila všeč že nekaj časa in me povabil na kosilo. Stara jaz bi fanta ostro zavrnila in zbežala, da mu ja ne bi dajala upanja. Nova jaz sem se odzvala na povabilo ter mu dala vedeti, da grem s prijatelji zelo rada na kosilo.

Najin »zmenek« je bil zelo sproščen. Fant je odlično poskrbel, da sem se počutila v njegovi družbi sprejeto. Dal mi je vedeti, da sem zanimiva oseba in da ceni moje kvalitete. Občutek, ki sem ga doživela na večerji, je bil zame popolnoma nov. Ponavadi sem šla na zmenek vsa prepotena, rdeča v obraz in v dvomih: »Ali mu bom sploh všeč?«

Tokrat se mi vprašanja, ali sem dovolj dobra, ali sem mu všeč, sploh niso porajala, saj je bil občutek sprejetosti na vrhuncu. Fantu sem se zahvalila za družbo in odšla domov z nasmeškom. Postala sva dobra prijatelja.

»Tako se lahko počuti ženska, ko ji je fant naklonjen?« sem se vprašala po vseh teh letih.

Nov občutek je v moje telo pripeljal novo vibracijo. Za to spremembo vibracije nisem imela sama sposobnosti. Kot sem že omenila: lahko si zamislimo občutek in se postavimo vanj, a to ni isto! Ko občutek dejansko doživimo, takrat se dogajajo spremembe.

Ta fant mi je bil poslan v življenje zato, da mi pokaže resnično plat ljubezni in občutek sprejetosti. Še pred njim mi je bilo poslano veliko prijaznih fantov, a sem pred njimi zbežala.

Minilo je nekaj tednov od znamenitega kosila, ko sem se znašla v diskoteki. Takrat sem ob sebi začutila ljubezen svojega življenja! Vse se je odvilo  spontano in brez zadržkov. Postavil se je ob meni in me povabil v svoj energijski prostor. Niti pogledal me ni, a občutek blaženosti je bil tako močan, da je v trenutku postala vsa diskoteka čarobna. Saj poznate pesem: »Love is in the air…«

Fant je za trenutek obstal ob meni in nato nadaljeval pot na plesišče. Moje oči so mu sledile. Ko je bil dovolj daleč, me je pogledal. Nato je še dvakrat preveril, če je res pustil dober vtis ter se mi nato približal.

Vesolje je uporabilo vse moči, da naju potegne skupaj. Ljubezen pride, ko smo pripravljeni. Žal so priprave kdaj tudi boleče in dolgotrajne.

Fant mi kaže čudovite občutke. Za nekatere sem že prej slutila, da obstajajo, za nekatere se mi niti sanjalo ni, da so mogoči. Neskončno uživam v življenju v dvoje, saj  ljubezenski odnos osebnostni razvoj le še potencira.

Po dolgih letih brezveznega truda me je življenje le prisililo, da sem se spravila v red. Vsakemu je namenjen red, le sprejeti ga moramo.

Ne moremo vplivati na to, v koga se zaljubimo. Vse kar lahko naredimo je, da nastavimo svoje vibracije na frekvenco ljubezni in sprejemanja.

Tagi
Pokaži več

3 thoughts on “Kako sem spremenila vibracijo in pritegnila v življenje moškega svojih sanj?”

 1. Pozdravljena!

  Prebral sem tvoje sporočilo o tem kako ste zamenjali Vibracijo in mi je dejansko ful všeč.
  Ker se mi zdi, da sem zadnje čase sam na tej točki, da se preveč
  silim glede iskanja partnerice in potem hodim po raznih spletnih straneh za zmenkarije
  in sem vedno znova razočaran.
  Ko pa sem spoznal punco, kateri sem bil všeč … ona men vizualno ni bilo všeč, karakterno
  sva se še celo približno ujela.

  Imate mogoče zame kak nasvet kako najti pravega partnerja ali je to res
  tako, da pride sam od sebe, ko je čas za to?
  Hvala za odgovor 🙂

  Lep pozdrav, Aleš

  1. Živjo Aleš;

   sama osebno nisem zagovornica tega “čakanja”, da pride pravi partner. Mnogi to čakanje zamešajo s pasivnostjo in čakajo leta in leta.

   Pravi čas je takrat, ko spremeniš prepričanje glede ljubezni; (to je lahko ta trenutek, lahko je čez dva dni ali čez 10 let – odločitev je tvoja)
   – v ljubezni se ni potrebno dokazovati
   – ljubezen je nekaj lepega (mnogi se ljubezni bojijo zaradi preteklih bolečih izkušenj. Čas mogoče celi rane, a gnojne rane se bolj slabo zacelijo. Zato predelaj pretekle izkušnje)
   – pravi partnerka je tista, kateri se ni potrebno dokazovati. (če začneš že od začetka z dokazovanjem, kako si hud, se lahko sčasoma utrudiš… in nato sledi konec veze, ker nikol nisi sproščen)

   Ko spremeniš prepričanje in s tem vibracijo, si zaželi partnerko, ki bo polepšala tvoje življenje. In na to pozabi ;).
   Problem pri izpolnjevanju želja je ta, da si vsakič znova zaželimo nekaj in iz tega razvijemo hrepenenje. Hrepenenje pa žal uničuje izpolnjevanje želja.
   Torej, ko si zaželiš partnerko, si naredil svoje. Med tem se zabavaj na vse možne načine: počni različne stvari, da odvrneš fokus od svoje želje. Medtem bodo sledili vzponi in padci, kar je popolnoma naravno, a si ne beli glave preveč.

   Ko boš najmanj pričakoval, jo boš srečal. No, takrat pa le bodi taprav dec in naredi prvi korak ;). Izvirnejši kot bo tvoj vtis, bolj te bo vesela :).

   Mogoče predlog: raziskuj, kakšni so možni pristopi do žensk. Imam občutek, da bi se dalo na tem področju še veliko narediti. Ženske imamo rade izvirnost, ki je ne mešaj z osladno romantiko.

   Ko si sproščen, si najbolj originalen in takrat švigajo zelo atraktivne ideje 🙂

   Bodi lepo!
   Lidija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !