četrtek, 19 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kako si pripravimo zdravilno živo vodo

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Podobno kot kristali ima voda neverjetno moč sprejemanja, hranjenja in oddajanja informacij, saj je nenazadnje tudi sama v ledenem stanju pravzaprav kristal. Vendar pa se moramo zavedati, da ravno zaradi tega lahko pijemo vodo (ali pa jo uporabljamo za kuhanje, kopanje…), ki nosi tudi slabo energijo. In ki nam, namesto da bi nas poživljala, moč dejansko jemlje. Zato vodo pred vsako uporabo programiramo in ‘oživimo’.

ČIŠČENJE IN PROGRAMIRANJE VODE

Nekateri zmotno mislijo, da vodo očistijo in oživijo s pomočjo informiranih kozarcev, filtrov ipd. Vendar pa lahko s tem do določene mere le spremenimo nekatere njene fizične lastnosti. (Pre)informiramo in (pre)programiramo pa jo lahko uspešno le Z BESEDO. Sama to storim z afirmacijo: Jaz sem življenje in Nič Smrti«, o kateri sem podrobneje pisala že v mnogih svojih prejšnjih člankih. In šele tako vodo imenujemo tudi ŽIVA voda.

POSTOPEK

Okolje, v katerem bomo delovali, mora biti čim bolj tiho, mirno in brez motečih dejavnikov. Nato vzamemo kozarec in ga napolnimo z vodo. Vodo lahko po želji prej tudi filtriramo, da jo očistimo morebitnih fizičnih onesnaženj. Nato v vodo na glas začnemo izgovarjati afirmacijo: »Jaz sem Življenje in Nič Smrti«. Lahko si vzamemo določen čas, ki ga bomo namenili temu, ali pa si zadamo, kolikokrat bomo afirmacijo izgovorili. Večkrat kot jo bomo izgovorili oz. dlje časa jo bomo izgovarjali, večja bo moč vode, ki jo programiramo. Ko obred končamo, vodo takoj popijemo.

Po tem postopku pripravimo tudi vodo za kuhanje, kopanje, …, pogoj pa je, da jo takoj tudi uporabimo, da se ne ‘naleze’ slabih energij iz okolja. Če je takoj ne uporabimo ali ne porabimo vse, jo moramo pred ponovno uporabo na novo programirati.

POZOR!

Programirana živa voda ne nadomešča zdravil, zato ta, če jih imate, jemljite naprej, dokler je to potrebno! Iz svojih izkušenj pa lahko povem, da sem se s tako pripravljeno vodo in s stalno molitvijo oz. izgovarjanjem navedene afirmacije s časom znebila vseh zdravil, ki sem jih prej potrebovala.

AKTIVIRANJE SAMOZDRAVILNIH SPOSOBNOSTI

To je vsekakor dokaz, da prava BESEDA (informacija, program) zdravi, napačna pa lahko tudi ‘ubija’. ZATO PAZIMO, KAJ MISLIMO IN GOVORIMO, SAJ JE VSE, DOBRO IN SLABO, NAJPREJ  ENERGIJA, KI SE NATO MATERIALIZIRA! Zdravila, ki jih jemljemo, zdravijo samo telo, ne pa tudi duha. V resnici pa je treba spremeniti energijo, duha, program, idejo, temu pa potem samodejno sledi tudi telo. Zgoraj navedena afirmacija že s tem, ko jo izgovarjamo, dejansko zdravi našega duha, zdrav duh pa zdravi in s potrpljenjem, vztrajnostjo in stalnim delom na sebi s časom ozdravi tudi naše telo. Ker pa je vse in vsak od nas svoj Jaz in del višjega JAZ-a, Izvira, s tem, ko afirmacijo izgovarjamo, HKRATI pomagamo sebi, drugim in tudi celotnemu obstoju, Izviru.

Avatar of Marisa El Rosa
Zanimanje za duhovnost mi je bilo položeno v zibko. Sem visoko izobražena, intuitivna, hiper senzibilna oseba in empat. V svojem življenju sem prišla do pomembnih spoznanj. Moje poslanstvo je predajati ta (spo)znanja in svoje (pre)izkušnje, gotovo najpomembnejša moja naloga pa je razširjanje lastne metode duhovnega zdravljenja in pomoči, do katere sem se sama dokopala v najtežjem obdobju svojega bivanja in je meni tudi rešila življenje, pomaga pa lahko vsem.
No Tab Selected

Vir slike : pixabay

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
Naloži Več
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij