četrtek, 26 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kdo je Drunvalo Melchizedek?

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Vir: Spirit of Maat zine, Sedona

Kdo je Drunvalo? (izv. Who is Drunvalo?)

Le kdo je Drunvalo Melchizedek? Naj začnem s pripovedovanjem o Drunvalovem pra-pra-pradedu Machiavindu Melchizedeku. Machiavinda je bila oseba poslana iz Galaktičnega centra, da je z nami tukaj od trenutka, ko smo bili ustvarjeni.

Veliko belo bratstvo in tisto, čemur bi lahko rekli Veliko temno bratstvo, sta dve obliki zavesti, ki sta si v popolnem nasprotju. Machiavinda je iz zavesti Velikega belega bratstva. ki naredi vse, kar je v njegovi moči, da pospeši našo evolucijo, medtem ko Veliko temno bratstvo naredi vse, da spodbudi strah in upočasni evolucijo.

Sile obeh bratovščin se medsebojno uravnotežijo in na ta način poskrbijo, da se naša evolucija zgodi točno ob pravem času, torej niti prezgodaj niti prepozno. Gledano z višje ravni – četrte dimenzije ali višje – je to zavest enosti. Obe bratovščini sta samo različni vidiki Enosti, ki deluje v harmoniji. Iz vidika zemeljskega bivanja smo sredi zavesti o polarnosti, zato jo vidimo kot “dobro in zlo”. “Zlo” morda včasih počne neverjetno grobe in gnusne stvari, toda na nivoju zavesti o polarnosti so to zgolj lekcije.

Zaradi neverjetnih dogodkov, ki so se zgodili leta 1972, je Veliko temno bratstvo, ki je vedelo, kaj se bo zgodilo, vključilo štiri dodatne člane iz zvezdnih sistemov Oriona, medtem ko je Veliko belo bratstvo poslalo štiri svoje člane kot odgovor na to in Drunvalo je bil eden od the štirih. Izbran je bil zaradi svojih dolgoletnih izkušenj v Melkizedekovem redu na trinajstem dimenzijskem nivoju. Tam je bil skoraj od začetka, oziroma približno 10 milijard zemeljskih let. Sem je bil poslan zaradi tega, ker se zaradi svojega nedolžnega srca skoraj ni zavedal polarnosti zavesti.

Drunvalo se je tukaj utelesil na način, ki se imenuje “zamenjava duš” ali “Walk-in”. To pomeni, da je druga oseba bivala v njegovem telesu, dokler ga Drunvalo ni bil pripravljen uporabiti. Ta oseba se je udeležila določenega usposabljanja in šolanja, ki ga je kasneje Drunvalo lahko uporabljal. Vse to je bilo storjeno v medsebojnem dogovoru in v skladu z univerzalnimi zakoni na najvišji ravni, saj je prevzemanje telesa dovoljeno le na takšen način. Drunvalo je povedal le to, da je oseba, ki je svoje telo zapustila, da ga je on lahko zasedel, dobila nekaj zelo posebnega.

Drunvalo se spomni skoraj vsake minute svojega prehoda sem. Potoval je skozi dimenzijske ravni, od trinajste pa vse do tretje dimenzije. Vendar pa je namerno postavil tančico nad svoj spomin na trinajsto dimenzijo, saj meni, da nikakor ne bi mogli obstajati v tretji dimenziji in ohranjati popoln spomin na to, kakšna je trinajsta dimenzija, ker bi bil spomin preveč boleč. Spominja se, da je bil v trinajsti dimenziji in da ga je oče prosil, da pride sem ter da je dobil vzorec gibanja znotraj Velike praznine, saj je le skozi prehod čez njo preživel prihod sem.

Dolgo se je premikal v tem vzorcu skozi Veliko praznino. Ne ve kako dolgo je bilo to v zemeljskem času, vendar ve, da bilo zelo dolgo, pravi, da morda milijone let. Premikal se je še naprej, dokler se ni ponovno pojavila svetloba in tam ga je pričakal Machiavinda. Potem je šel skozi središče meglice, srednjo zvezdo v pasu Oriona, ki je ena od glavnih zvezdnih vrat do drugih dimenzijskih ravni. V naši galaksiji je trinajst zvezdnih vrat, toda srednja zvezda v pasu Orion je posebna, saj na teh zvezdnih vratih velika svetloba in velika tema delujeta zelo tesno skupaj. Mnogi Sivi izvirajo ravno iz tega dela galaksije.

Po prehodu Orionovega pasu se je Drunvalo odpravil proti Plejadam. Njegov cilj je bil določen planet četrte dimenzije z zelenim ozračjem. Na tem planetu ni imel oblike, bil pa je popolnoma zavesten; ali drugače povedano, njegova oblika je bila svetlobna krogla. Utelesil se je v telesu otroka in v njem bival približno petnajst zemeljskih let. Kmalu je izvedel, da Plejade vsebujejo galaktično univerzo. Njeni prebivalci bivajo na višjih ravneh četrte dimenzije in vse učenje tam poteka skozi užitek, veselje ter igro.

Potem, ko je Drunvalo izvedel, kar je moral vedeti o Plejadah, je odletel tri planete stran do Siriusa B, ki je skoraj v celoti prekrit z oceanom. Tudi prebivalci Siriusa so v četrti dimenziji, vendar na njenih nižjih ravneh v primerjavi s Plejado. Veselja in užitka še ne doživljajo v enaki meri kot Plejadijanci, so pa na poti do tega. Na tem vodnem planetu Drunvalo ni imel telesa – bil je samo zavest. Tu je obstajal tako, da se je povezal z zelo velikim bitjem, samico kita orke. Z njo je plaval približno eno leto, in v tem času mu je pripovedovala o zgodovini Zemlje, saj je imela v sebi celoten spominski vzorec planeta Zemlja.

To prijetno vmesno potovanje se je končalo, ko so k njemu prišli trije humanoidni, štirinajst do šestnajst metrov visoki, Plejadijanci in rekli, da je čas, da gre dalje. Drunvala so odpeljali do kopnega planeta na katerem je bil, in mu dali že izdelano odraslo moško siriusovo telo. (“Ljudje v večini krajev v Galaksiji ne zapravljajo teles tako, kot to počnemo mi,” je opozoril Drunvalo.) Njegove celice so vsebovale spominske vzorce, kako voditi siriusovo ladjo, ki mu je bila takrat dana.

Drunvalo je skupaj s 350 člani posadke vzel to siriusovo ladjo s pripravljenim vzorcem leta za Zemljo. To je vključevalo letenje s Siriusa B naravnost skozi sredino Siriusa A. Skozi to pot uspešno preidete preprosto z nastavitvijo na enake vibracije kot sonce, tako da “vroče” ni več vroče. Devetdeset sekund kasneje pridete ven skozi zemeljsko sonce. To je mogoče zaradi naše intimne povezave s Siriusom. S tem manevrom so Drunvalo in posadka dosegli orbitno polje Venere, sveta, ki vsebuje raso Hathor, najnaprednejša bitja v tem osončju.

Po nekaj dogodivščinah v dimenzionalni resničnosti na Veneri (popotniki so naleteli na hudourniški žvepleno-kislinski dež), so pripotovali na Zemljo eno raven višje od našega dimenzijskega nivoja, tako da jih nismo mogli videti. Drunvalo je zapustil svoje siriusovo telo in ponovno postal svetlobna krogla. To se mu je še vedno zdelo kot preprost premik zavesti, preden se je bolj vidno predstavil resnični zavesti polarnosti. Premaknil se je navzgor v četrto dimenzijsko raven Zemlje in se od tam naprej vzpenjal po dimenzijskih nivojih ter iskal sledi življenja. Končno je našel vnebovzete mojstre, ki so se družili na desetem, enajstem in dvanajstem nivoju šeste dimenzije. Pridružil se jim je in se od njih učil nekaj časa od leta 1819 do leta 1850.

Leta 1850 se je Drunvalo rodil kot ženska v plemenu Taos v Novi Mehiki. V telesu te ženske je bival štirideset let, leta 1890 pa ga je zavestno zapustil preprosto tako, da je naredil izdih. Vrnil se je na šesto dimenzijsko raven in tokrat ostal do leta 1972.

10. aprila 1972 je Drunvalo vstopil v svoje sedanje telo. Zamenjava duš je bila narejena z enim dihom. Duša, ki je bivala do takrat v telesu je z izdihom izstopila iz telesa, Drunvalo je z vdihom vstopil v telo. To je bilo to, čisto in zakonito. Duši sta se pred tem pogovarjali sedem do devet let, preden sta vložili prošnjo za zamenjavo duš in dobili popolno dovoljenje na vseh ravneh.

Drunvalo ne pripoveduje zgodb o sebi, da bi dokazal, da je nekaj posebnega. Ravno nasprotno, želi, da vas spomnijo, da vidite kako posebni ste. Upoštevajte na primer možnost, da ste tudi vi tu višje dimenzionalni mojster na posebni nalogi. Upoštevajte tudi, da je bilo treba, da pravilno opravljate svoje delo, postati čim bolj človeški; to je, kakor da greš spat in pozabiš, nato te pa ob pravem času opomnijo na tvojo resnično naravo. Prvi del ste opravili odlično. Zdaj je čas za fazo II.

Drunvalo se res spomni kdo je in v tem je razlika. Je prevodnik, ki nas je prišel spomnit, da je sedaj čas, da se prebudimo.

Spirit of Maat, Sedona

Knjige od Drunvala Melchizedeka lahko najdete pri nas.

Kdo je Drunvalo Melchizedek? 8
Društvo, ki združuje ljudi, ki so si blizu po vibraciji in čutijo, da imajo v tem življenju namen pomagati drugim preko zdravljenj, svetovanj, izobraževanj, potovanj, izdelkov ali česa drugega na področju duhovnosti ali alternativne medicine.
No Tab Selected
No Tab Selected
No Tab Selected

Vir slike : School of Remembering

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij