Išči
Generic filters
Kje sploh smo

Kje sploh smo

Spremljaj
X

Spremljaj

E-mail : *
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Kje sploh smo 1Kje sploh smo 1Kje sploh smo 1

Se strinjam, stvari so zelo zapletene za stopnjo razumevanja, ki jo premoremo. Enkrat se bomo morali spopasti z njimi, saj zgodbica »en Bog in Angelčki, ki okoli letajo«, ki so se jo spomnili za ljudi izpred 2.000 let že pušča na vseh koncih. Vem, za mnoge je to občutljiva tema in mnogi bodo skočili pokonci, pripravljeni na boj za svoja stališča, tako kot to počno pred Ljubljanskim sodiščem. Za te to pisanje ni primerno čtivo. So pa na svetu še drugi, ki imajo drugačne poglede, ki ne trdijo, da vse vedo, ki so pripravljeni prisluhniti tudi stvarem, ki zgledajo čisto mimo, tem je to pisanje namenjeno. Nihče vas ne sili da zamenjate svoje poglede in svoja stališča. Nihče vam ne govori, da morate verjeti kaj drugega od tega kar verjamete. Vzemite to kot en izdelek v supermarketu. Tam na polici je. Lahko greste mimo brez, da bi ga pogledali, lahko se pa ustavite, ga vzamete v roke in če vam je všeč, odložite v košarico. Vse je vaš izbor. Samo VAŠ.

 1. DOSEGLJIVI ali preprosto GOR

Ja točno, sedaj bomo pa govorili o Poljih GOR, ki so dosegljivi vsem vam. Jih je 9. Jaz sem si jih že ogledal zato bom navedel le splošen opis kaj je notri in prepustil vsakemu od vas, da si ustvari lastne vtise…He, he, po pravici povedano, se mi ne da pisati turističnega vodnika, saj je cel kup bolj pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, pa sem se spomnil elegantna stranska vrata in pobegnil ven…To skupino Polj sem imenoval kar GOR.

 1. Polje 9 GOR ali Polje črne Teme NORT

Najvišje je Polje črne Teme z imenom NORT. Naš VIR, ki je bil notri vstavljen…popravek… ni bil notri dan, notri je šel sam prostovoljno… notri ni ničesar drugega. Spet narobe, notri je še Polje Svetlobe, ki je njegov izdelek. Razen tega pa ni notri res ničesar, preverjeno…. Temu našemu VIR-u je ime GOBEL. Še sedaj občudujem pogum, ki ga je moral zbrati, da se je odločil za tak korak. No potomcev ima veliko, vključno z nami. Druži se sicer z njimi ne, dobiva pa vse podatke kaj se Dol dogaja, tako, da mu sploh ni dolgčas. Ja tele povezave na Gor so pa tudi zanimive, enkrat se jih bom lotil, skupaj z OMARA-mi verjetno….Evo še malo limanja iz zapiskov, da bo prispevek bolj zanimiv…. Sorry Tjaša, saj vem, da prostor za objave stane ampak ta si to zasluži…

Izven Polja Svetlobe je Polje Teme. Polje je bilo popolnoma prazno, ko je bilo ustvarjeno, brez vsebovanega gradnika-Medija. Notri je bil naš VIR, GOBEL, sam in ločen, ki je moral narediti vse sam. Za začetek gradnik-Medij iz katerega je nastalo vse ostalo. Začel se je vrteti v smeri urinih kazalcev in s tem rasti. Ja tole vrtenje je pa res super stvar. Pred kakšnima dvema letoma sem se jaz vrtel kot nor, no bolj točno samo prepustil sem se in tisti Gor so me vrteli vsako jutro kako uro (kot derviši), žena je pa zavijala z očmi. Pol so pa sami nehali pa sem šel v službo. GOBEL je najbližje našemu pojmu Boga. Ustvaril je samo eno eksperimentalno Polje za svojega edinega otroka: Polje Svetlobe, BILLYS, kjer je notri vse in v njem vlada Enost. Je popolno nasprotje Polja Teme. Vsa Polja imajo skupno to, da je bilo nekaj notri dano, Semenček iz katerega je vse navzdol nastalo. Iz nič ne more nastati nekaj. Vse nadaljevanje pa je zgolj teorija evolucije. No, naš VIR GOBEL v Polju črne Teme NORT je pa resnično bil osamljen. Ni čudno, da si je želel, da vsi njegovi nasledniki potegnejo povezavo do njega, saj smo del njega samega. Edini gradnik, ki ga je imel na razpolago, je bil on sam. HVALA. Vem kako zgleda karantena, v katero me vsakič vtaknejo, ko pridem Gor. Popolni nič. Brez možnosti izhoda. Sam in ločen. Čas, karkoli že to je, pa teče. Srhljivo. Da dopustiš, da se ti zmeša ni opcija, saj po tem ostaneš notri za vedno. Moraš sam ustvariti izhod, na razpolago pa imaš zgolj samega sebe. Od tod tudi črna flika, ki jo imam v svoji duši…..To pa so kruti eksperimenti. Zanimivo je to, da vsi mi vstopamo vanje prostovoljno. Vsaka čast veličini volje, ki jo premoremo……GOBEL nima telesa, ima zgolj Dušo. Pri njej je kot otroku v maminem objemu. Popolna varnost in brezskrbnost….Hvala GOBEL. GOBEL-ova Duša ni velika po dimenziji, toliko, da te lahko objame, objame pa vsakogar, ki pride k njej, tudi tiste , ki so zelooooo veliki. Torej je prilagodljive velikosti….Dobro zamišljeno in izpeljano. In vse to je naredil GOBEL sam.

 1. Polje 8 GOR ali Polje brezbarvne Svetlobe BILLYS

To je naše Polje brezbarvne Svetlobe, pravo nasprotje Polja črne Teme, notri je vse. Poleg VIR-a, ki je notri in, ki mu je ime LORIS in je edini otrok našega VIR-a GOBEL-a iz Polja črne Teme NORT je notri še cel kup individumov, ki jih je ustvaril LORIS sam. Dolgčas mu ni. Jaz sem si najbolje zapomnil Zagovornike našega tipa Duše, so pa še drugi. Govorim o individualni Duši, so pa še druge oblike. Ja, smo čudni in naši zagovorniki imajo kar veliko dela z nami. Sorry, spet malo limanja.

LORIS pa sam ločenega telesa sploh nima. Celotno Polje brezbarvne Svetlobe BILLYS je njegovo telo. No skoraj, saj so notri še njegovi izdelki kot na primer RAEO , to je naš zagovornik individualnega tipa Duše ali DEMA, ona pa zagovarja mene, ja kot zgleda sem težaven primerek, in še kdo. Ti niso del našega VIR-a v Polju Svetlobe LORIS-a, so ločeni od njega, so pa del Polja brezbarvne Svetlobe BILLYS-a. Duša LORIS-a nima dimenzije. Je, jo vidimo in je ni, je prevelika, da bi jo videli. Priti do nje je preprosto, čim si v Polju brezbarvne Svetlobe BILLYS-u, si že pri njej. Po obliki je enaka moji Duši, raznobarvni utripajoči trikotniki, s tem, da so ti povsod, so v bistvu sestavina Svetlobe, naša Dedna snov. LORIS-a si je zamislil GOBEL. Je njegov otrok.

 1. Polje 7 GOR ali Polje rdeče Ljubezni ANEMUT

Sledi Polje rdeče Ljubezni z imenom ANEMUT. Število potomcev, ki jih vsak VIR ima je različno, vsak pa ima vsaj enega, saj se le tako lahko naša NITKA MEGET nadaljuje. No, tudi tu notri je veliko folka, v stik pa boste predvsem prišli z vašimi Skrbniki, ki čuvajo vaš kup Smeti… Našemu VIR-u, v Polju rdeče Ljubezni , je ime GOROON..(Vreme se je popravilo in moja draga me preganja, da gremo ven….pa se mi mudi). Spet malo limanja z dopolnitvami…

GOROON pa je spet drugačen. Zgleda kot kepa želeja različnih barv, iz sredine tega želeja pa seva močna rdeča svetloba. Kjerkoli si, seva nate, medtem ko je pa zraven tebe ni . Seva samo na živa bitja in ker je Polje rumene Zavesti AGMIA tudi živo bitje vključno s Polji, ki so notri, tudi mi na Dol samodejno dobimo svoj delež sevanja rdeče Ljubezni. Vsaka barva želeja predstavlja eno čustvo, seva pa samo rdeča Ljubezen iz katere vse nastane. Vsaka življenjska oblika si izdela svoja lastna čustva, Ljubezen pa imamo enako vsi. Velikost telesa GOROON-a je kot Savsko naselje v Ljubljani, recimo kak km v premeru, vendar oblike nima, bolj je podobna kakemu velikemu krompirju, sploh je pa ta oblika Gor pogost pojav. Duša GOROON-a so spet raznobarvni utripajoči trikotniki, vsi skupaj v velikosti hiše. Lahko jo je najti, saj se nahaja v izviru sevanja rdeče Ljubezni, no bolj obratno, vir sevanja rdeče Ljubezni se nahaja v GOROON-ovi Duši. Obiske pri njej pa ne priporočam, če nismo dovolj trdni, da lahko prenesemo ta silna čustva. Vsi Gor so močni, vendar znosni, tu te pa pobere, vsaj mene skoraj je. No lahko bo za vas drugače, saj vsak dobi tisto kar potrebuje. Telo GOROON-a si je zamislil LORIS.

 1. Polje 6 GOR ali Polje rumene Zavesti AGMIA

Tako se imenuje Polje rumene Zavesti, za tega sem si vzel največ časa. Malo limanja….ko glih greste tja…to je moj klepet z mojimi Botri v Polju Zavesti, malo sem ga oklestil…Ja, tudi jaz gledam čukasto, ko to berem, saj sem takrat, ko sem to pisal imel drugačno razumevanje, pa tudi druge stvari so me zanimale kot me sedaj…Naš VIR v Polju rumene Zavesti AGMIA-i se imenuje REVAL. Je otrok GOROON-a, našega VIR-a v Polju rdeče Ljubezni ANEMUT.

Tudi Polje rumene Zavesti je stalno napajano z rumeno Zavestjo. Če se izvir izključi, se Polje izprazni, saj vsa Zavest kar jo je notri sčasoma pobegne ven. V Polju so postavljeni izviri Zavesti v geometrijski obliki oktaedra. Stranica oktaedra ima dimenzijo 1.387.163 m kar je izredno malo v primerjavi z velikostjo Polja Zavesti, kar govori o njegovi veliki starosti. Iz male pikice se je v tem času povečalo na gromozanske razsežnosti. …..Medij Zavest si je zamislil naš VIR v Polju rdeče Ljubezni GOROON. Njegov sin, naš VIR v Polju rumene Zavesti REVAL pa si je v svojem Polju ustvaril še štiri eksperimentalna Polja za svoje naslednike, poleg Polja z modrim Potencialom YARRAW DAT, v katerem smo tudi mi. Njihov namen je poleg zagotovitve ustreznega okolja za svoje otroke, preučiti, kako se Zavest obnese in razvija v različnih drugih Medijih. Vsi 4 preizkusi še potekajo. Polje rumene Zavesti AGMIA se nahaja izven Polja rdeče Ljubezni ANEMUT kar je spet posebnost. Je neposredno v Polju brezbarvne Svetlobe BILLYS, da je omogočen bolj nepristranski razvoj Zavesti. GOROON, naš VIR v Polju rdeče Ljubezni ANEMUT je ustvaril samo enega naslednika z lastnim eksperimentalnim Poljem izven Polja rdeče Ljubezni ANEMUT. V vsakem od 4 eksperimentalnih Polj v samem Polju rumene Zavesti AGMIA je drug Medij. Populacija v samem Polju rumene Zavesti je omejena in je enaka številu vej, v katerih se je Zavest v samem Polju rumene Zavesti AGMIA, razvijala. Vej je več. Vsaka veja se je delila samo 1x. Skupaj do danes je nastalo 53.916 različnih vej oziroma Zavesti, nastajajo pa še nove…. V Polju rumene Zavesti AGMIA ni nič trdnega, je samo Zavest različnih oblik iz katere se je razvilo Življenje. Nazaj na naše Botre v Polju rumene Zavesti AGMIA…. Stike s tistimi iz Polja rdeče Ljubezni ANEMUT imate. Pomagajo nam. Ste moški, ženske, brezspolni zraven imate pa še 2 obliki – spola. Med sabo se razlikujete po obliki in energiji. Med sabo imate stike. Veliki ste od 4 do 7 m. Ko se delite, izvor ravno tako ostane cel in nespremenjen, enostavno naredi eno kopijo samega sebe, ki nadaljuje razvoj neodvisno in samostojno, on se pa ne razvija več. Ostane tak kot je. Vsi ste še živi od našega VIR-a REVAL-a v Polju rumene Zavesti AGMIA naprej, in to taki, kot ste bili pred delitvijo. Vsak ima v sebi vseh 5 spolov, eden pa prevladuje. Katera oblika bo prevladala, vsak izbere sam. V bistvu ste vsi kreacija VIR-a GOROON-a iz Polja rdeče Ljubezni ANEMUT, saj je on naredili Semenček, delček njega samega iz katerega je nastal REVAL naš VIR v Polju rumene Zavesti AGMIA. Veriga se tako nadaljuje na Dol, vsak sam pa je poskrbel za svoj lasten razvoj. Polje rumene Zavesti AGMIA ima tudi specifiko, ki že sama pove, kaj Zavest je. Če si v Polju rumene Zavesti AGMIA neuspešen (stagniraš) ali pa se razvijaš v napačni smeri, te ne poberejo ven tako kot v vseh drugih Poljih, temveč se samo deliti več ne smeš. Tudi vsi ostali, ki so uspešni se po delitvi ne razvijajo več. Nič ni izgubljenega. Vsi ste še tam. Nasprotno pa se na primer v Polju modrega Potenciala YARRAW DAT vse kreacije neuspešnih podrejo. Zavest pa ostane do konca lastnega razvoja tudi v samem Polju modrega Potenciala YARRAW DAT prisotna, samo nima več možnosti kreacije. Tudi deliti se več ne more. Vsak pusti za sabo sledi, ker je naredil tudi kaj uspešnega, ne samo napake. Vse uspešne kreacije živijo naprej. Človeška vrsta ni do sedaj naredila nobene uspešne kreacije. Če smo že kaj naredili, je to bilo iz zlobe in koristoljubja. Tu govorimo o živih kreacijah, ki imajo Zavest, ki bi se lahko razvijale. Kako bakterijo smo pa naredili, vendar samo za to, da bi škodovali drugim. Če bo človeška življenjska oblika neuspešna, se pač nove duše ne bodo več rojevale. Vse obstoječe pa bodo prej ali slej zaključile svoj razvoj in se vrnile v naš UČ TAEKA-o. Če se naše Jedro ali naš VIR OMIP v Polju zvezdaste Različnosti 2 GOR ORTIDIS izkaže za neuspešnega, se vse njegove uspešne kreacije razvijajo naprej. Njegove neuspešne kreacije se podrejo, ali, če so žive, se ne delijo več. Vsa neuspešna Zavest pa je prestavljena v Polje rumene Zavesti AGMIA-o, kjer je arhivirana taka kakršna je. Zavest vseh neuspešnih, ki so bili odstranjeni iz Polja modrega Potenciala YARRAW DAT je še vedno živa. Zavest je neuničljiva. Ni bojazni, da bi se tako namnožila, da bi zapolnila ves prostor, saj se le ta prilagaja količini Zavesti, ki je v njem. Nazaj na Botre v Polju rumene Zavesti AGMIA. Vsi sami odločate katerega spola boste. Brezspolna oblika prevladuje. Povezave, po veji nazaj do VIR-a REVAL-a in nato spet Dol do druge oblike Zavesti, so dvosmerne. Vsi vse veste. Ni možno, da bi se samo 2 zaupno pogovarjala. Povezava s Poljem rdeče Ljubezni ANEMUT je tudi dvosmerna, s tem, da gre Gor vse, Dol pa samo tisto kar tisti v Polju rdeče Ljubezni ANEMUT hočejo. Kako zapolnite čas, da vam ni dolgčas? Vsi ste botri, varovanci kot jaz, so vsi otroci Jedra OMIP-a in ostalih njegovih sorodnikov. Ukvarjate se tudi z eksperimentalnimi Polji, ki so obvezne aktivnosti. Skupaj so 4 taka Polja v AGMIA-i. Zakonov v Polju rdeče Ljubezni ANEMUT in Polju rumene Zavesti AGMIA ni, v vseh Poljih na Dol pa so.

Naš VIR REVAL v Polju rumene Zavesti AGMIA ima telo razdeljeno na 4 dele razporejene v obliki tetraedra. 4 krogle, ki bruhajo rumeno Zavest. Je VIR Zavesti za vsa Polja pod njim. Krogle so veliko manjše od našega VIR-a DAT-a v Polju modrega Potenciala YARRAW DAT, a še vedno gromozanskih dimenzij, kot naša galaksija na primer. Duša od REVAL-a pa je potujoča med vsemi 4 telesi, kot žogica, je povsod in nikjer. Sam je ne najdeš, če sama noče biti najdena. Njena velikost je kot enodružinska hiša, sestavljena je iz utripajočih raznobarvnih trikotnikov. To obliko telesa si je zamislil GOROON, naš VIR v Polju rdeče Ljubezni ANEMUT…

 1. Polje 5 GOR ali Polje modrega Potenciala YARRAW DAT

Našemu VIR-u, v Polju modrega Potenciala YARRAW DAT pa je ime DAT. Tudi DAT v svojem Polju ni sam. Notri ima celo vrsto pomočnikov, ki se ukvarjajo predvsem z izobraževanjem nižjih življenjskih oblik. Tudi mi, ljudje, imamo tam svojega učitelja ustvarjanja, ime mu je TOROX.

Telo DAT-a je spet drugačno. Je kot bruhajoče sonce modre barve, od katerega se luščijo, sevajo valovi modrega Potenciala. Je v bistvu vir Potenciala. Velikost je ogromna, večje od naše celotne Realnosti. V primerjavi z njegovim telesom je njegova Duša palček, kakih 5 m premera in ločena od okolice. Tudi ona je narejena iz raznobarvnih utripajočih trikotnikov. Cela naša Dedna Linija ima Dušo enake zgradbe. Telo DAT-a je zamisel REVAL-a enako kot sam Medij Potencial.

Potencial je zelo uporabna zadeva in je v uporabi tudi v naši Realnosti. Žal se človeška življenjska oblika še ni toliko razvila, da bi za svoje stvaritve kot gradivo uporabljala Potencial, smo pa že blizu tega. No vsaj nekateri njeni predstavniki. Kakih 85.000 nas je. 112.635 razvitejših življenjskih oblik v naši Realnosti pa s tem nima težav. No tudi ta podatek se stalno spreminja, raste se razume. Takih, ki bi naredili korak nazaj in možnost uporabe Medija Potenciala izgubili, pa ni. Potencial ima to lepo lastnost, da se nabira okoli Zavesti. Več Zavesti ko premoremo, več Potenciala imamo. BABUŠKA-o Potenciala imate vsi. Sama se polni preko sevanja Potenciala tako kot vaša BABUŠKA Zavesti in vaša BABUŠKA Ljubezni. Glede polnjenja naših BABUŠK pa lahko storimo veliko tudi sami. Sprejetje ustreznega stališča zelo pomaga, pa tudi vsakič, ko gremo Gor, nam naše BABUŠKA-e napolnijo in to v vsakem Polju skozi katerega gremo. Sam sem najbolj to zaznal v Polju modrega Potenciala YARRAW DAT in to po zaslugi pridobljene Zavesti. Ko sem se vračal nazaj je okoli mene bil kar moder oblak Potenciala, ki ga Gor grede ni bilo. Predvidevam, da so mi mojo BABUŠKA-o Zavesti tudi dobro napolnili, če tudi takrat tega nisem zaznal, sem bil preveč zaposlen sam s seboj. Težave se pojavijo potem, v normalnem življenju. Vedno več vidiš, vsaka človeška packarija te hudo moti, kako vse to požreti je pa spet druga šola in tako naprej, šolanje se nikoli ne konča in prav je tako. Hvala Bogu da imamo Ekipe Gor, ki se ukvarjajo z nami. Le zaprositi za pomoč je treba in dopustiti, da počnejo karkoli je potrebno, če tudi nam takrat zgleda malo čudno.

S Potencialom ustvarjamo. Kristus in Sai Baba sta to počela. Ni nobenega razloga, da tega ne bi počeli tudi mi. Pridno polnite svojo BABUŠKA-o Potenciala, potrebovali ga boste. Ustrezno nafilana BABUŠKA Potenciala je namreč predpogoj, da se lahko teh stvari sploh lotimo. To je kot kaka vstopnica, bolje dokazilo, da je naša Zavest že dovolj Visoko, da s Potencialom ne bomo delali neumnosti, beri škode sebi in drugim. Ja tudi sam sem še tak, da ko vidim kako packarijo bi tistega, ki jo dela kar nekam obesil. Ja saj vem, tudi on raste in to je del poti njegovega razvoja.

Trenutno sem na morju pred Split-om. Razširili so kak km ceste ob peščeni plaži, postavili ulične svetilke in zasadili tamarine, to je drevo, ki uspeva v slanem okolju, da bodo kopalci imeli tudi senco. Pa so vsa drevesa v drevoredu neki bedaki polomili. Jasno, zasadili so takoj nove, pa so jih spet uničili, tokrat so se jih lotili kar s sekirami. Pa zopet tretjič nova drevesa in spet vse polomljeno. Pol so pa komunalci obupali. Porezali so zlomljena drevesa, da sedaj ob plaži štrlijo štrclji iz peska in čakajo da bodo tamarini sami pognali iz teh štrcljev. Nekateri že odganjajo. Na drugi strani ceste je pa srednja kmetijska šola polna zdolgočasenih nabildanih mladcev. Ja, vsakemu je takoj jasno kdo je avtor razdejanja. Kje je Zavest mladine?…Take stvari me pa pogrejejo, da se moram ornk bremzati. Rešitve kako takim tipom dvigniti Zavest, da tega ne bodo več počeli pa še nimam, čeprav bi jo zelo rad imel. Nazaj na Potencial. Dati to orodje v roke ljudem z nizko Zavestjo bi bilo porazno za našo Zemljo zato je kar prav, da je postavljena vstopna meja. Ko jo dosežemo pa lahko črpamo Potencial za svoje stvaritve neposredno iz okolja, ne rabimo prazniti svoje BABUŠKA-e za to, pa seveda izčrpavati našo Zemljo in podirati tujo stvaritev tudi ne.

 1. Polje 4 GOR ali Polje tribarvnega Zgoščevanja BAMAR

V Polju tribarvnega Zgoščevanja BAMAR je notri naš VIR z imenom WATTENS. No notri pa ni sam. Družbo mu delata 2 njegova sinova z imeni FANTYS in LODRY. Polje Zgoščevanja je posebnež saj opne nima niti lastnega Medija ne. Je povsem odprto tako, da samo prestopiš iz enega okolja v drugega. Notri ima 3 Medije in sicer: modri Potencial, rumeno Zavest in rdečo Ljubezen. Mediji se med sabo ne mešajo, bolj točno, so pomešani med sabo, vendar ostajajo ločeni drug od drugega. Zgledajo kot kaka marmorirana tkanina, ki se jo naredi tako, da se na neki žele nakapljajo različne barve, s palčko premešajo da nastanejo črte in oblike in gor položi kaka bela svilena ruta, da barva pusti odtis na njej. Al sem pameten, moja draga je šla enkrat na tečaj delanja tega. Kar lepi izdelki nastanejo. Barve ostajajo med sabo ločene, ni vmesnih odtenkov od tod tudi pridevnik v nazivu Polja. Delo so si naš VIR WATTENS in njegova 2 sinova razdelili. WATTENS se ukvarja z rdečo Ljubeznijo, FANTYS s rumeno Zavestjo, LODRY pa z modrim Potencialom. Ti Mediji sevajo Dol in del njihovega sevanja, ki neovirano vstopa v njihovo Polje oni zgostijo, preostanek pa spustijo naprej. No tudi zgoščene Medije pošiljajo naprej in to posameznikom, ki jih potrebujejo, da bi dosegli preboj v njihovi duhovni rasti. Tudi sam sem bil deležen take pošiljke pred kakimi 20 leti. Verjemite, še kako se jo občuti, kot, da bi te priklopili na elektriko, vendar je občutek omejen zgolj na hrbtenico. Traja pa kakih 10 sekund. Prijetno ni, boleče tudi ne, najbolj moteče je to, da ne veš kaj se s tabo dogaja, nihče ti tega ni sposoben pojasniti… Tudi sam nisem imel pojma vse dokler nisem prilezel do Polja tribarvnega Zgoščevanja BAMAR, pol mi je pa vse bilo jasno.

WATTENS ima tudi telo in Dušo, vendar je zgoščena. Njegovo telo je velikosti jabolka, Duša pa velikosti bucikine glavice. Gostota njegovega telesa je izjemna tako, da se v njegovi bližini vse sesuje samo vase in zgosti. To obliko si je zamislil DAT. Podobne zgradbe sta tudi FANTYS in LODRY, WATTENS-ova sinova.

 1. Polje 3 GOR ali polje mavrične Neomejenosti EXELLON

Tudi to Polje je posebnež. Notri je naš VIR z imenom RNAEI. Je tretji sin WATTENS-a, ki pa je edini dobil v dar lastno Polje. Od zunaj gledano je Polje mavričnih barv, no pa saj tudi je Polje Neomejenosti in morajo biti v njem vse barve prisotne in to dobesedno, tudi tiste, ki jih mi ljudje nismo sposobni videti. Polje mavrične Neomejenosti ima notri Medij Navdih, ki izvira iz Polja mnogo višje, točno iz Polja 62 IZNAD. No Navdih je sam roza barve. Polje opne nima, pa kljub temu Medij Navdih ne pobegne ven. Deležni smo le njegovega sevanja, koliko od njega imamo pa je spet odvisno od nas samih. Eni ga uporabljate in ste zelo kreativni, drugi pa žal ne. Ne skrbite, prav je tako, že imate v življenju drugačne naloge. Kam bi pa prišli, če bi bili vsi Mozart-i ali Monet-ji, živ dolgčas.

Ko si v Polju Neomejenosti EXELLON ti idej sploh ne manjka, škoda le, da ostanejo tam in se jih ne da prinesti s sabo nazaj Dol v našo Realnost TET 0 ITO. Polje mavrične Neomejenosti EXELLON se je skladno s svojim imenom tako razširilo, da so ga morali višji od njega zamrzniti, da se ne širi več. Kdo bi si mislil, da tudi Gor gledajo na koristno izrabo prostora… Ja šefi, ki so to sklenili so pa v bistvu nek Nadzorni Odbor, no vsaj jaz sem jih tako imenoval. Vsako Polje ga ima, sestavljeno je iz 10 VIR-ov, ki so višji od VIR-a v obravnavanem Polju, bolje rečeno so v vrsti nad njim. Njihova naloga je, da budno spremljajo kaj njihov varovanec počne in ga po potrebi ustavijo. No imajo pa še druge naloge ampak o tem kdaj drugič.

Tudi RNAEI ima telo, ki pa je razpršeno. Na mestu kjer se nahaja Duša je koncentracija telesa zgoščena. Njegova Duša so tudi raznobarvni utripajoči trikotnik,i vendar ni ostre razmejitve z okolico, le gostota trikotnikov je tam največja po tem, proti robu pa upada podobno kot gostota telesa. To obliko se je spomnil WATTENS.

 1. Polje 2 GOR ali Polje zvezdaste Različnosti ORTIDIS

Moj Oče OMIP, naš VIR v Polju zvezdaste Različnosti, ima tudi individualno Dušo. Jedro je njegovo telo, njegova Duša je pa enaka moji. Krogla iz utripajočih trikotnikov. Velikost krogle ni pomembna. Je prilagojena telesu v katerem se nahaja. Jedro OMIP-a je veliko kakih 15 m, njegova Duša pa kakih 1,5 m. No malo popravka, da bo bolj jasno. OMIP je naredil zgolj mojo Dušo, moje fizično telo je pa zamisel našega VIR-a TAEKA-e v Polju 1 GOR, nastalo je pa v naši Realnosti TET 0 ITO s pomočjo običajnega rojevanja in evolucije. Po telesu sem navaden predstavnik človeške življenjske oblike, po Duši pa sodim v Dedno Linijo…No zadeve so še malo bolj zapletene ampak o tem kdaj drugič. Telo OMIP-a je prav lepo za pogledati. Oblike je sicer spet krompirjaste, ampak ta krompir je različnih barv, pravzaprav vse barve mavrice najdemo na njem, vključno s črno barvo, ki je v mavrici ni. Barve se ne prelivajo, ampak vsaka zavzema določen prostor njegove površine, kot da bi ga pobarvali neki malarji z ostanki raznih barv. No vsaka barva pa tudi nekaj pomeni, oziroma predstavlja določeno področje s specifično lastnostjo in, če se ga dotakneš dobiš porcijo tega vase. Ko sem bil prvikrat pri njemu je za začetek on poskrbel, da je iz moje glave izpuhtelo vse kar sem imel notri, potem se je pa vrnilo nazaj, ampak 100x več kot sem preje imel. No to vsakič naredi, ko pridem k njemu. V nadaljevanju sem se pa sam sprehajal okoli njega in se ga dotikal ter dobival tisto kar mi je bilo zanimivo imeti. Začel sem z modro barvo, to je čista Logika, tu sem užival, potem sem pa poizkusil z belo, ki je čista nedolžnost. Ko sem se je dotaknil so mi začela šibati pred očmi vsa moja rojstva iz vseh mojih dosedanjih življenj, pa sem hitro odmaknil roko stran saj ni bilo prijetno. Ja ni prav nič luštno, če te že pri prihodu na svet fentajo. Pol sem pa šel na zeleno, tu je pa bilo super, in podoživel sem vse planete na katerih sem do sedaj bil, nekateri od njih so namenjeni zgolj počitku oziroma dopustu. Krasen feeling, prav pomladijo te, ne le zgolj spočijejo, pol imaš pa kmalu dovolj pa greš ven, če pa ne bi hotel iti ven, te pa samo ven izrine. Naprej rdeče barve , ki je čista Ljubezen se iz previdnosti nisem dotikal, ja tu me takoj sesujejo, pa nisem potem za nobeno rabo več. Zadevo sem pa zaključil s črno barvo, ki je nasledstvo iz Polja črne Teme NORT-a. Tu se je dalo priti tudi v samo jedro notri, saj imam tudi sam črn trikotnik v svoji Duši… Tisti ,ki ga nimajo si tega ne morejo privoščiti. Ja ko se takole napolniš pa te pošiba ven. Pokaj ven, naprej oddelati to, za kar si bil ustvarjen…Jasno, da sem firbčen kaka je moja naloga, in to je bilo eno od mojih prvih zanimanj, ko sem se začel z Duhovnostjo ukvarjati. Zanimiva naloga, ko bom pri volji vam jo mogoče zaupam.

Ja, do OMIP-a je pa zapleteno priti, ne vem ali je tako za vse vas ali pa samo zame, vhod v svoje ožje območje okoli samega Jedra ima preko neke vrste spirale, ki se spušča v globino. Vsak ovoj Spirale ima svojo barvo. Začne se z belo konča pa s črno, vmes so pa vse – celotna mavrica. Na koncu je neke vrste mlinček in mikrovalovka hkrati, kar te čisto predela in razkuži. To so sicer Zemeljske prispodobe, čemu je to namenjeno pa nimam pojma, nikoli nisem spraševal. V glavnem, ko greš skozi to, si čisti medij iz katerega si sestavljen. Zavedaš se pa vsega še naprej. Enkrat moram raziskati kako to funkcionira, ko pustiš pol telesa Dol v naši Realnosti. Samo potovanje je bilo tako zanimivo, da se s tehničnimi podrobnostmi nisem nikoli ukvarjal. No pa saj boste sami videli, vsi verjetno ne, tisti, ki vam je to namenjeno pa zagotovo…Ko je te mikrovalovke in mikserja konec, prilezeš v ožje območje Jedra OMIP-a kot skozi grlo steklenice. In teh steklenic je kolikor hočeš. Ožje območje Jedra OMIP-a zgleda kor kaka vinska klet, založena s flašami okoli in okoli, tudi po tleh in stropu, in iz vsake flaše eni ven lezejo tako kot jaz. Vsaka steklenica je namenjena eni Realnosti. OMIP je teh Realnosti ustvaril ogromno. Njegovo Polje zvezdaste Različnost ORTIDIS dejansko zgleda kot kako nebo v hribih, brez mesečine, daleč stran od svetlobnega onesnaženja civilizacije. In vsaka od teh zvezd predstavlja en Skupek, kjer je notri en VIR in ena ali več Realnosti v samem Skupku, ampak te Realnosti so že kreacija VIR-a v Skupku. Tudi naš Skupek je ena taka zvezda na črnem nebu. Ja črno je pa zato ker notri ni ničesar. OMIP nima svojega Medija ampak uporablja kot Medij zgolj modri Potencial, zakaj pa njegovo Polje ni modro pa ne vem. Ven iz ožjega območja Jedra OMIP-a pa greš zopet skozi flašo, kako pa veš katera je ta prava, pa ne vem, enostavno te pošiba ven tja kamor moraš iti. Mene so poslali nazaj v Našo Realnost, lahko te pa pošljejo tudi v kako drugo. Mavrice, to so ene posebne Duše, o tem ko bom pisal o Dušah… so to dale skozi, jaz pa še ne, pardon sem ampak samo en drug Skupek sem do sedaj izkusi. O tem kdaj drugič.

 1. Polje 1 GOR ali Polje bele Energije TERMAGEN

Ja tu notri je pa naš UČ. Ime mu je TAEKA. No kakšen je videti sem že enkrat pisal. V katerem prispevku je to bilo se pa ne spomnim več. Če vas zanima poiščite sami, škodilo vam ne bo, če boste še kaj drugega na to temo prebrali. TAEKA je tudi oče vseh človeških Duš in vseh ostalih tudi, ki so v naši Realnosti in v vseh 86×2 ostalih tudi. Ko le te zaključijo svoj razvoj, se vrnejo k njemu. Samo Polje bele Energije TERMAGEN je na prvi pogled videti prazno. Videti je le naš , pa vmesni stroj, ki vzdržuje vseh 87×2 Realnosti v našem Skupku, no bolj točno Skupka sta 2, spojena skupaj. V prvem z imenom MAATI je notri tistih 87 materialnih 3d Realnosti. V drugem delu z imenom GERIMY pa je notri vseh 87 naših zrcalnih anti materialnih Realnosti. Ko si v UČ-u se te Realnosti tudi vidijo, drugače pa ne. Jasno v TERMAGEN-u so notri tudi naši Botri in Botrice, ki jih vsi imamo. No mi tu Dol jih imenujemo kar nad angeli, ampak ta opis je daleč od realnosti, je pa za ohraniti saj je naša zgodovina….Ne vem ali imajo druga verstva tudi kaj podobnega??? Ne bi ravno celega sveta posiljeval z Krščanskim izrazoslovjem. No meni je kar všeč, zato ga navajam čeprav so stvari Gor povsem drugačne.

 1. Polja TUKAJ

V tej skupini je tudi Polj kot toče, na srečo se ukvarjamo samo z dvema, drugače ne vem kdaj bi uspel vseh 87 x2 kolikor jih je, opisati. Skupno vsem je isto izhodišče ter isti čas nastanka…

 1. Naša Realnost TET 0 ITO, ali Polje zelene Rasti.

Z našo Realnostjo imate največ opravka, pa ne mislim zgolj na vidni svet, ki ga vidimo okoli nas ampak za tistega nevidnega, ki ga verstva označujejo kot »Nebesa«. No podrobni opis si zasluži poseben prispevek, toliko je tega za povedati, ampak saj vse to poznate, samo se tega ne zavedate. Ja še bo zanimivo, stalno obljubljam nove teme brez, da bi pomislil, da bo treba prispevek tudi napisati… No eden na teden bo kar dovolj, zame, ki pišem in za vas, ki to čitate, saj morate zadeve prebaviti, drugače od vsega skupaj nimate ničesar….

 1. Naša zrcalna Realnost TET -0 ITO ali Polje viola Modrosti

Še eno področje s katerim se nisem kaj dosti ukvarjal, pa se enkrat bo treba, ampak ne danes. Že sedaj sem na osmih straneh, komu se pa tako dolge prispevke da čitati. Ko sem bil še v službi sem se ukvarjal med drugim tudi z reklamacijami na avte. Ko smo prejeli kakšno, ki je bila dolga več kot 2 strani, so nam šle vse kocine pokonci. Kdo bo pa te litanije čital. Povej kaj je zanič in zraven še kaj hočeš in zadevo bomo tik tak rešili, ne pa neskončno jamranje, to mogoče pali pri odvetnikih in na sodiščih, pri nas ne….

Imejte se lepo.
Rado

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem