Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Ključ za spreminjanje realnosti

Spremljaj objave: Tjaša Macerl
X

Spremljaj objave: Tjaša Macerl

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
V življenju sem se večkrat zataknila v svojo realnost. Realnost za katero sem verjela, da je edina resnična. VERJELA SEM SAMO SEBI; svojim čustvom, mislim in pogledom.Če mi je kdo rekel, da mojo realnost vidi drugače, sem ga zavrnila, češ, da ne ve kako je meni in ne doživlja tega, kar doživljam jaz. In to je bilo tudi res, saj sem svojo POZORNOST OMEJILA le na tisto, kar mi je manjkalo, na tisto, kar me je morilo in žalostilo, dokler to ni postala moja edina realnost.Čeprav se v tej realnosti nisem počutila dobro, sem jo skrbno vzdrževala in se je oklepala. Delovala je po mojih ustaljenih vzorcih manjvrednosti, nezadovoljstva in nepotrpežljivosti, zato mi je bila UDOBNA in domača. Nisem želela, da mi jo kdo vzame.Menila sem, da bolj ko se bom na njo FOKUSIRALA, bolj ko se bom v njo poglobila, prej jo bom rešila! Da bom v primeru finančnih težav, to rešila tako, da bom 24/7 razmišljala o denarju; zakaj ga nimam, ali bom zaradi tega prikrajšana, kako bi ga dobila, pri tem pa bila zaskrbljena in prestrašena.A resnica je ta, da kadar pogled zožimo le na problem, ga s tem še bolj okrepimo. S tem ga delamo še bolj resničnega. Ne moremo videti rešitev, ki prihajajo po drugi poti, ne moremo uživati v drugih aspektih življenja, ne moremo videti drugih razlogov za srečo. FOKUS NAS ZAKRČI, nas čustveno potegne vase in nas naredi toge in slepe.Ko se vsak dan fokusiramo na to, da bi radi spoznali partnerja in ne moremo sprejeti, da ga trenutno nimamo, s tem zapiramo možnosti, da bi se to zgodilo. Globoko v sebi želimo nekaj izsiliti od življenja, zaradi tega pa naša energija ni privlačna in stvari se ne morejo spremeniti.Ključa za spreminjanje realnosti ne moremo najti znotraj realnosti, ki jo želimo spremeniti. Informacije, ki izhajajo iz nje nas vodijo k napačnim sklepom in predvidevanjem, ki nas spet zaprejo vanjo. KLJUČ JE ZUNAJ NJE. Izstopimo tako, da se odfokusiramo iz svojih težav in se odpremo. Ljudje lahko odkodiramo svojo realnost tako, da spustimo svoje poglede in se popolnoma predamo Energiji/ Vesolju/ Višji ureditvi. Da podvomimo v svojo resnico in smo pripravljeni sprejeti nekaj novega.Le tako lahko pridemo v stik z vsemi možnostmi, ki jih naš um ne more predvideti. Le s predajo in sprejemanjem lahko zrušimo zid svojega RESNIČNOSTNEGA ZAPORA.To ne pomeni, da nismo aktivni pri reševanju težav, ampak, da pri tem ostajamo odprti. Vsak trenutek se naša realnost lahko zamenja, že s tem, da se nehamo fokusirati na težave in pogledamo na življenje iz širše perspektive.

VODENA MEDITACIJA:

Ali ti je bil članek v pomoč?

Tjaša Macerl je sociologinja, ki se ukvarja z energijskimi metodami za izboljševanje kvalitete življenja. Preko svojega bloga (https://www.tjasamacerl.com/), na to temo, ustvarja in deli različne vsebine ter sporočila. Organizira in vodi pa tudi skupinske ter individualne energijske tretmaje, kjer se ljudje učijo povezovanja z Energijo in treniranja ega.
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem