Ko te »matra«, kje je on

foto:metropolist.com.au

Tokrat je prišla k meni na individualno seanso Irena, stara 31 let in sveže samska. Pred kratkim je končala 5-letno razmerje s svojim fantom, s katerim sta 3 leta živela pod isto streho in se tudi zaročila.

Pretrgala sta vezi, ker sta videla, da nista za skupaj, Ireno pa sedaj jezi, da še vedno misli na njega in jo »matra«, če je slučajno z drugo. Konstantno opreza za njim, ali je morda na gtalku ali facebooku, in večinoma ni. Ko pa ga zagleda na chatu, kar vztrepeta in bi ga rada kliknila. Skratka, njen um je popolnoma zaseden z njim do te mere, da razmišlja samo še o tem. Dokler ni prišla k meni na soulwork seanso…

Z vprašanji, ki sem ji jih postavila, je prišla do uvida, da ona sedaj po prekinitvi čisto drugače živi, se posveča sebi, je bolj mirna. Če bi se ponovno združila s svojim partnerjem, bi se znašla na isti stopnji, kjer je bila – in verjemite, kjer je bila, je bilo zelo težko. Vendar jo je še vedno »matralo« glede njega.

Nato sem jo prestavila v pozicijo njenega partnerja, od katerega je dobila sporočilo: »Vesel sem zate, da si bolje, da si bolj mirna. Več, kot to, kar sva imela, nisem zmogel. Kljub razprtijam sem te imel zelo rad.« Na lastni koži je občutila, kako je pravzaprav indiferenten in pomirjen s tem – je šel naprej in si ne želi nazaj.

Ta uvid je razvezal prvotni miselni vozel in pritisk v mislih. Počutila se je pomirjeno, da on v bistvu sploh ne trpi in da je šel naprej, torej ji o tem ni potrebno več razmišljati. Ugotovila je, da je imela predvsem slabo vest glede njega, kako se bo zdaj sam znašel, ker ga je ona pustila in prizadela. Pa je uvidela, da je bil to samo njen pogled na situacijo in da je on prav tako pomirjen, kot ona. Lahko je svobodno zadihala.

Moj komentar: Ko ne dobivamo odziva od nekoga, ki ga imamo radi, nam začne um nagajati. Hja, vsi vemo, kako to zgleda, ko ti misel na nekoga ne da in ne da miru! Misli na to osebo si ne moremo izbiti iz glave in takrat prične naš veleum svoj pohod: kaj počne, s kom je, zakaj ne pokliče, morda ima prazno baterijo, morda se mu je kaj zgodilo, ali sem kaj takega rekla/naredila, morda si je polomil vse prste, pa ne more natipkati sporočila… Naš um si zamisli vse mogoče iracionalne variante, napihuje zadevo in stopnjuje pritisk. Na drugem polu pa je zgodba po navadi popolnoma drugačna.

Raje naredite vajo: postavite se v njegovo (njeno) pozicijo. Občutite, kako je biti on, kako je razmišljati kot on, kako se je gibati kot on. Občutite njegovo energijo. In iz te njegove perspektive poglejte na dano situacijo. Če boste vajo naredili pravilno, vam bo popolnoma odprla oči in razodela resnico.

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here