Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Koristi duhovnega partnerstva

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Koristi duhovnega partnerstva so najvišji cilji, po katerih lahko posegate, kot denimo osvoboditev od strahu, hkrati pa tudi najbolj prizemljena, pragmatična in uporabna orodja, ki jih lahko razvijate, kot denimo, kako uporabiti bitke za nadvlado v dobro duhovne rasti.

1. Ljubezen do sebe

Ljubezen je stanje biti.  Ni čustvo ali odziv. Ljubezni ne morete ustvariti, lahko pa jo izkusite, in ko se to zgodi, vas obda. Ljubezen naredi vse stvari dragocene, vključno z vami. Odpravi vse ovire. Ljubezen ne pozna meja, pogojev, sodb in prikritih načrtov.Ko ljubite postanete neločljivi od Ljubezni in prav tako neločljivi postaneta ljubezen do drugih in ljubezen do samega sebe.

2. Smisel in namen

Ko potujete v smer, kamor želi vaša duša, vas to napolni s smislom. Ko potujete v druge smeri, to zmanjša smisel vašega življenja. Ko potujete v nasprotno smer, je vaše življenje prazno smisla.

3. Radost zavestnega ustvarjanja

Vsaka vrsta in vsak posameznik se rad igra. Ustvarjalnost je igra. Soustvarjanje je nektar igre. Manj ko je v vašem življenju navzoč strah, bolj se lahko igrate. Ko strah sploh ni navzoč, je vse igra.Ko se duhovni partnerji učijo soustvarjati brez strahu, njihova prizadevanja postanejo igra.

4. Resnični pogum

Pogum omogoča dejanja, ko je dejaven prestrašeni del vaše osebnosti.Strah proizvaja pogum, ko se zoperstavite prestrašenim delom svoje osebnosti z namenom, da bi vas drugi sprejeli, občudovali ali dojemali kot uspešne. Ljubezen proizvaja pogum, ko se zoperstavite prestrašenemu delu svoje osebnosti z namenom, da bi koristili drugemu ali ustvarjati pristno moč. To je resnični pogum.Pogum je potreben, da bi počeli nevarne stvari in s tem dokazali lastno vrednost, vendar je potrebno neskončno več poguma, da se zoperstavite prestrašenemu delu svoje osebnosti, ki želi kričati, obsojati, zameriti, se odmakniti ali besneti.
Mogoče te zanima  V vsakem človeku dremljejo vsemogočne sile, ki lahko odvrnejo vsako nesrečo
Ustvarjanje pristne moči zahteva resnični pogum. Duhovna partnerja ga drug drugemu pomagata razviti.Več v knjigi Duhovno partnerstvo >> (-30%)

5. Intimnost, ki izhaja iz celovitosti

Živeti celovito pomeni delovati z najbolj zdravimi deli svoje osebnosti, izbirati ljubeče namere in ustvarjati konstruktivno, tudi če ste prestrašeni. Celovitost odpira vrata v intimo. Duhovni partnerji skoznje stopajo skupaj.

6. Sposobnost, da drame in tragedije izkoristite za duhovno rast

“Drame” in “tragedije” so izkušnje prestrašenih delov osebnosti.Ko ste zatopljeni v dramo, ki se odvija okoli ali znotraj vas, se lahko od nje odmaknete in jo prepoznate kot izkušnjo strahu.

7. Globlja zavezanost duhovni rasti

Zavezanost je temelj duhovne rasti. Brez nje v najboljšem primeru tavate v mislih, željah, hotenjih in neprizemljenih stremljenjih.Zavezanost duhovni rasti – ustvarjanje pristne moči – vas v življenju pomakne na voznikov sedež. Brez nje ste zgolj potnik v avtomobilu in se pustite prevažati na neprijetne kraje po izbiri prestrašenih delov svoje osebnosti.

8. Sočutje do sebe in drugih

Sočutje pride samodejno, ko lahko izkusite vse svoje strasti (tako prestrašene kot tudi ljubeče dele svoje osebnosti) in spoznate, da imajo tudi drugi prestrašene in ljubeče dele osebnosti.

9. Doživite Vesolje kot sočutno in modro

Ko se podajate na duhovno pot, zaupate, da je Vesolje sočutno in modro, ker vam intuicija in nekatere izkušnje to sporočajo. Ko ustvarjate pristno moč in duhovna partnerstva, vam izkušnje kažejo presenetljive in čudovite rezultate.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste
Sčasoma vidite priložnosti za duhovno rast v vsaki od svojih izkušenj, vključno z bolečimi, pa tudi v izkušnjah drugih.

Gary Zukav, povzeto iz knjige Duhovno partnerstvo >> … sedaj 30% popust

  
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem