Išči
Generic filters

Ko smo na visokih vibracijah, črna magija, ki deluje na nižjih vibracijah, nima dostopa

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Magija – Most med znanostjo in religijo

Pogled v kulturno zgodovino človeštva pove, da je magija obstajala v vseh nam znanih civilizacijah. Čeprav ni dovolj zapisov o tem, pa je po vsej verjetnosti obstajala tudi v predhodnih civilizacijah, od katerih so nekatere zagotovo povezane s civilizacijami, ki so nas obiskovale iz drugih dimenzij.

O njih razen v zapisih na glinenih ploščah v klinopisu Sumercev in v zapisih iz Nag Hamadija, v katerih je velik del namenjen opisu obiskovalcev iz druge dimenzije, ni pisnih virov. Zapise na glinastih ploščah lahko z veliko gotovostjo vzamemo za resnične, saj je težko verjetno, da bi pisali pravljice. V sumerskih zapisih 6000 let pr. n. št. preberemo, da so jim civilizacijo prinesli ljudje, ki so se spustili z neba med rekama Evfrat in Tigris pred 450.000 leti. Imenovali so jih Anunaki. Po legendi so prišli s planeta Nibiru, ki so ga takrat že poznali, naša znanost pa ga danes še ni odkrila. S seboj so prinesli tehnologijo in znanje, da so lahko na tedanjih primitivnih ljudeh, neandertalcih, ki so bili nabiralci in lovci, opravili genske manipulacije. Tako so naredili preskok iz neandertalca kot primitivnega človeka na homo sapiensa, ki je bil dovolj sposoben, da zanje opravlja zelo zahtevna dela, ne pa dovolj, da bi se jim uprl in postal svoboden.

S tem si lahko z veliko verjetnosti pojasnimo, da pred Anunaki na tem prostoru ni bilo organizirane civilizacije, za tem pa so se čez noč organizirali, poznali so pisavo, matematiko, razvili so poljedelstvo, zakone, gradili mesta, poznali so neke vrste elektriko, planete, na primer Sirius B, ki smo ga mi odkrili šele leta 1862. Imeli so celoten popis kraljev, ki so živeli in vladali tisočletja. Iz zapisov je vidno, da so posamezni kralji živeli po več sto let. Z današnjega vidika se to zdi skoraj nemogoče.

Več v knjigi Magija >>

Verjamem, da se miti ali starodavni zapisi, ki so si podobni, ne morejo motiti. Nekaj že mora biti na tem, čeprav mi tega še ne razumemo. Tudi Metuzalem je živel 900 let, kar je za nas nepojmljivo, saj smo v idealnem primeru, če nismo bolni, programirani na 120 let življenja. Anunaki so po zapisih sodeč koristili funkcije neke nam neznane tehnologije, s katerimi so nadzorovali človekov um, kar bi lahko imenovali magija. Podobno danes želijo elite nadzorovati um človeka s sodobno magijo umetne inteligence in sodobne tehnologije.

Ljudi so nadzorovali z nizkimi frekvencami, spodbujali razumsko razmišljanje, zatrli intuicijo. Ljudje so bili kot roboti in zlahka so jih upravljali. Podobno nas danes sodobni transhumanisti in elite, ki jim to koristi, želijo narediti nezavedne, zaustaviti rast zavesti, da bi nas vodili in bi postali posamezniki, ujeti v roj, neke vrste androidi. Zgodovina se ponavlja, tehnologija, ki so jo daleč v preteklosti uporabljali tisti, ki so prišli iz drugih, naprednejših civilizacij, najdemo pa jo tudi v starih religijskih besedilih, pa je danes na voljo kot posodobljena.

Uradna zgodovina in antropologija nas učita popolnoma drugačno dogovorjeno različico preteklosti. Tako smo programirani, da včasih kar nekritično sprejemamo, kar so zapisali. Danes se postopno vendarle odkriva tudi druga zgodovina, druga resnica. Verjetno bo preteklo še veliko časa, da tudi uradno sprejmemo nova spoznanja, ki se skozi mite prenašajo do današnjega dne. Ne gre pričakovati, da nas bodo o tem poučili stari in uveljavljeni profesorji, saj tega ne zmorejo. V človeški naravi je, da se težko odrečemo tistemu, za kar smo programirani, sploh če smo si na podlagi tega zgradili kariero. Modrost pravi: »Napredek gre naprej na grobovih starih profesorjev.« Res pa je, da danes tako hitro, da so ti še živi in se čudijo, kako jih življenje prehiteva po desni in levi.

Magija se je ohranila vse do danes, v nekaterih družbah bolj, v drugih manj. Ponekod, predvsem v tretjem svetu, je prisotna kot starodavna tradicionalna magija, v moderni svet pa prihaja kot neošamanizem, ki je zelo okrnjen.

V današnjem času se magija udejanja tudi s pomočjo umetne inteligence in sodobne tehnologije.

Takšna magija, lahko tako kot tradicionalna magija koristi ali škodi in jo lahko imenujemo črna magija. Magiji lahko sledimo daleč v preteklost človeške civilizacije. Najstarejši viri, ki pričajo o obstoju človeka, so povezani z magijo, saj so ljudje v negotovih časih, ko preživetje ni bilo samoumevno, želeli s pomočjo magije vplivati tako na svoje življenje kot okolje ter sodelovati in vplivati na sile narave in duhove.

Magija je vplivala na vsa področja življenja, od religije, umetnosti, obrti, kmetijstva, znanosti do državne in družbene ustanove. V rimskem imperiju se je na začetku našega štetja oblikovala zahodnjaška tradicija magije, ki pa je le mešanje in prenašanje magičnih izročil iz starejših obdobij. V Rimu, takratnem središču sveta, so se križala in mešala izročila iz severa, osrčja Evrope ter Azije in Afrike.

Stara zaveza je polna čudežev, ki jih pripisujejo magom. Govori se o čudežih, ki niso povezani z božjo voljo, ampak z magijo. Govorijo o boju med magijo in božjimi poslanci. Med religijo in magijo ni jasne meje. Magijski proces lahko uporabi različne vire moči. Lahko se naslanja na božansko delovanje ali pa na manifestirano moč narave, kot to počne znanost. Uporablja lahko demonsko pomoč ali okultne moči. Meja med magijo, religijo in znanostjo je zelo tanka in največkrat prehajajo ena v drugo. Meja pa je odvisna tudi od našega pogleda in seveda v veliki meri od tega, katera izmed njih ima trenutno primat v družbi.

Poleg ozaveščanja o tem področju nam Marjan podaja tudi izjemno pomembno sporočilo, da je najboljša zaščita pred črno magijo, uroki, prekletstvi in vsemi vrstami energijskih napadov zaupanje brez strahu, čistost misli, etično delovanje, brezpogojno sprejemanje sveta takšnega, kot je.

Največ lahko naredimo sami, z duhovnim napredovanjem, ozaveščanjem, razumevanjem in osvobajanjem od raznih podedovanih prepričanj in vraž.

Ko smo na visokih vibracijah, ko delujemo etično, črna magija, ki deluje na nižjih vibracijah, nima dostopa.

Marjan Ogorevc, več v knjigi Magija – Most med znanostjo in religijo >>

 

Ali ti je bil članek v pomoč?

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Zdravljenje s spolno energijo

Zdravljenje s spolno energijo

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem