Meditacija s Sveto Corono

Meditacija s Sveto Corono

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Sv. Corona je svetnica, ki je poznana po svoji neomajni veri, da bo vse ok, ne glede na vse. Dan, ko jo častijo je 14. maj, ko pravijo, da bi naj takrat začela svetiti luč na koncu tunela pandemije. 🙂

Ironično, k njej se obračajo v času epidemij in burnih viharjev tako znotraj kot zunaj. Glede na legendo pa se je postavila na stran Rimskega vojaka, ki je prestopil v Krščanstvo in zaradi tega umrl grozne smrti.

Njena vera je želela zaščititi njegovo vero, pred poplavo vere tistih, ki so ga silili, da naj verjame v nekaj, za kar se je odločil, da mu to ni več zanimivo.

Sama meditacija je v tišini, saj če jo spremlja glasba, le-ta zamoti osebnost in naše zaznave, ki nas lahko odpeljejo z umom v čisto drugo področje zaznavanja, v umsko namreč. Ljudje velikokrat pri poslušanju glasbe zapadejo v poslušanje le-te in ne dobijo iz meditacije to, kar bi lahko.

Namen te meditacije je ostati v polju zaznavanja, ki je v tišini in ne v tem, kar se zaznava v tišini kot motilec tišine.

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in “zdravljenjih” udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem