Regresija

Načini regresije

Ali je možno resnično videti in podoživeti pretekla življenja?

Tisti, ki v to ne verjame, se tako ali tako ne bo spuščal v tovrstne avanture.

Tisti, ki pa verjame, lahko doživi in odkrije izredno veliko koristnih informacij o sebi. Skozi regresijo lahko razreši stvari, katere ga omejujejo v tem življenju. To so načini obnašanja, dojemanja, čutenja, videnja stvari, itd. Odkrije laho tudi kaj presenetljivega, neznanega o sebi, sposobnosti in potenciale o katerih si ne upamo niti sanjati, da jih nosimo v sebi in vse te izkušnje lahko prenesemo v sedanje življenje.

NAČINI REGRESIJ

1. način: Regresija z namenom razreševanja sedanjih težav.
Regresija se napravi z namenom, da se poiščejo vzroki za točno določene težave, ki jih imamo v sedanjem življenju.

Lahko so to nerazložljivi vzorci obnašanja ali določene bolečine v telesu, za katere nihče ne zna ugotoviti in razložiti, zakaj se pojavljajo. To so na primer bolečine v hrbtenici, vratu, prsih, glavoboli, kakršne koli druge bolečine ali spremembe na telesu (na primer nerazložljiva občutljivost, razne alergije, izguba pigmenta in podobno).

Če se nam tovrstni pojavi dogajajo, je možno, da izhajajo iz preteklega življenja. Obstaja verjetnost, da smo takrat nekaj storili ali nam je bilo storjeno, ker pa travma še ni predelana, jo čutimo tudi sedaj. S tem, ko obiščemo preteklo življenje točno z namenom, da razrešimo težavo, ki nas muči, vidimo vzroke, kje, zakaj, so nastali, jih sprostimo in spremenimo. Ko doumemo povezavo med našim delovanjem v preteklem življenju in težavami sedaj, se v skladu s tem tudi naše življenje tukaj in sedaj spremeni. Mnogi po regresiji več ne čutijo določenih bolečin, zdravstveno stanje se izboljša, dejansko nastopi druga realnost v našem življenju – bremena ni več.

2. način: Regresija z namenom odkritja naših spečih potencialov.
V pretekla življenja gremo z razlogom, da odkrijemo, kaj smo bili, katere sposobnosti in potenciale smo razvili in na kak način smo jih znali izkoristiti. Odkrijemo svoje sposobnosti, spretnosti, iznajdljivosti, ustvarjalnosti … in to prenesemo v sedanje življenje.

Na primer želimo živeti z odprtim srcem, a nam to le redkokdaj uspe, zato gremo v eno od preteklih življenj in opazujemo, na kakšen način smo v tistem življenju delovali z odprtim srcem. Ker to sposobnost že imamo v sebi, jo aktiviramo in delovanje prenesemo v sedanje življenje. Veliko lažje poteka aktivacija potenciala, ko se zavedamo, da smo tako že nekoč delovali in živeli.

Na primer imamo razvite umetniške sposobnosti, čutimo, da nam nekaj manjka, pa vemo, da bi bile stvari lahko veliko bolje – tudi takrat gremo poiskati tisto piko na i, ki nam manjka.
Skratka za vsako stvar, katero počnemo v življenju ali bi jo hoteli početi, smo vedno lahko še boljši.

Zakaj bi bil povprečen igralec, če sem lahko eden od najboljših.
Rad imam glasbo in sanjam, da bi bil lahko tako dober, kot je moj vzornik in sanjam in sanjam,…a dokler jaz samo sanjam drugi, žanjejo uspehe – zakaj bi samo sanjali?

3. način: Regresija z namenom izboljšanja naše trenutne in splošne realnosti ali Regresija iz radovednosti
V regresiji potujemo v tisto preteklo življenje, katero je sedaj za nas najbolje, da ga raziščemo ali gremo iz čiste radovednosti, da vidimo, kaj smo počeli, kje smo živeli … tudi če gremo iz čiste radovednosti se lahko zelo veliko naučimo.

POZITIVNI UČINKI REGRESIJE

  • Z regresijo lahko odkrijemo moč naše duše, naučimo se izraziti energijo, postanemo uglašeni s svojo dušo in smo gospodarji svojega napredka.
  • Velikokrat nam postane jasno, zakaj nas privlačijo ali odbijajo določeni kraji, kulture, glasba, hrana …
  • Razrešimo lahko tiste težave, ki jih na noben način ne znamo razložiti, zakaj se nam pojavljajo ali ugotoviti, iz kje izhajajo.
  • Maksimiziramo in razvijemo lahko obstoječe talente in potenciale do vrhunca.
  • Aktiviramo lahko speče talente in sposobnosti, za katere sploh nismo vedeli, da v nas obstajajo.
  • Razjasnimo in izboljšamo si lahko nerazložljive odnose z nekaterimi ljudmi, s katerimi do sedaj brez razloga nismo mogli shajati (na primer šefinja, ki nas nerazložljivo ne mara, sovražnost do staršev svojega partnerja, nerazložljiva zaljubljenost in močna čustva do neke določene osebe itd.).
Tagi
Pokaži več

Zoran Zavor

Predsednik društva Pesem duše, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj, osebna svetovanja, ustvarjalana akademija življenja Pesem duše, svetovanje karmična diagnostika, regresija, hipnoza, organizacija in vodenje oddaje “Preprosto naravno” …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !