Išči
Generic filters
Previous
Next

Naša šibka točka je naše najučinkovitejše orodje

nasa sibka tocka
foto:pixabay.com
Oglas

Le kaj bi brez interneta in računalnika? Življenja brez njiju si ne morem več predstavljati. V trenutku najdeš vsako informacijo. Kje, kdo, zakaj, kako…? Splet nam ponuja veliko več možnosti, kot jih znamo izkoristiti. A s prejetimi informacijami je potrebno tudi nekaj narediti – jih uporabiti ali zavreči. Problem nastane, ko se nam včasih odpre preveč možnosti, izbira je namreč neomejena.Že nekaj časa se mi dogaja, da vsakokrat, ko brskam po spletu, naletim na novo informacijo o kakšni novi delavnici ali metodi za izboljšanje počutja, globljem razumevanju sebe, svojih odnosov in vsega kar se nam v življenju dogaja. Vsaka na nek način pritegne moje zanimanje, ponudba je bogata in velikokrat tudi kvalitetna.Verjamem, da obstaja veliko kvalitetnih orodij, delavnic in metod, ki so zelo učinkovite. Seveda, če pridobljeno znanje uporabljamo in redno prakticiramo. Pridejo obdobja, ko resnično potrebujemo pomoč nekoga, da lažje najdemo svojo pot.Poznam kar nekaj ljudi, ki so v iskanju sebe obiskali veliko delavnic in seminarjev, spoznali številne tehnike za samopomoč in uspešno naredili velik korak v svojem osebnostnem razvoju. Obstaja pa kar nekaj takih, ki jih kljub številnim delavnicam in preizkušenim metodam še vedno hromijo problemi, ki jih niso uspeli razrešiti. Včasih se mi zdi, da je vse, kar jim uspe, le premlevanje svojih težav iz različnih zornih kotov, vsakokrat znova. Poraja se mi vprašanje: V čem je razlika? V čem se ti ljudje med seboj razlikujejo? Kaj je tisto, kar nekoga loči od rešitve.Sama vidim razliko v sprejetju odgovornosti. Odgovornosti za spremembe, za svoje življenje. Nihče namreč ne more nečesar narediti namesto nas. Lahko nam pokaže pot, vajo, nam ponudi znanje, a le mi sami smo tisti, ki bomo dvignili utež, se odpravili na tek, si vzeli čas za meditacijo … Naše navade so »železna srajca« in starejši, kot smo, več jih imamo. Seveda, saj jih uporabljamo že dolgo časa in so nam postale domače, enostavne in jih sprejemamo kot neizogibni del sebe.

Mogoče te zanima  Intuicija kot šesti čut
Do spremembe na katerem koli področju pride šele, ko se odločimo, da vzamemo vajeti življenja v svoje roke. Trdna odločitev, ki jo sprejmemo, nam daje moč in pogum, da začnemo spreminjati določene navade. Ko nekaj, kar počnemo že dolgo časa, na točno določen način, uspemo narediti drugače, pa naj bo to naš zajtrk, naše prevladujoče misli, strah, skrb za jutrišnji dan, skrb za fizično moč, neodločnost, pretirano čustveno odzivanje … Da novo navado osvojimo, pa je potrebno ponavljanje. Potrebujemo moč in voljo, da jo ponovimo vsak dan, vsaj 28 dni, nato še celo leto, da nova navada lahko zamenja staro. In takrat se zgodi sprememba. Mogoče je niti sami ne opazimo, pa nas nanjo opomnijo prijatelji ali sodelavci, ko pohvalijo naš izgled, opazijo nasmejanost in našo pozitivno energijo.Verjetno ste že slišali za pregovor: Vaja dela mojstra, ko mojster dela vajo. Brez akcije in vaje ni spremembe. A stvari so veliko bolj enostavne, kot si mislimo. Potrebna je le odločitev, da prevzamemo odgovornost za svoje življenje sami. Danes. Ne jutri.S pomočjo študija astrologije in AstroHealinga sem se naučila spoznavati naše enegije na drugačen, bolj subtilen način. Vsak lahko začuti, kje je njegova šibka točka, s pomočjo samoopazovanja in s posvečanjem pozornosti svojim mislim. Ko uspe svojo šibko točko ozavestiti in premagati, lahko postane njegovo najučinkovitejše orodje.Nekaj pomočnikov za spreminjanje podzavestnih vzorcev delovanja:Če vam je astrologija všeč in vam je mentalni pristop reševanja izzivov blizu, vam lahko horoskop veliko razkrije o vaši podzavesti, prepričanjih in navadah, ki usmerjajo vaše življenje. Tistim, ki vam je dotik bližji in ste bolj kinestetične narave, bo verjetno všeč EFT-tehnika ali delo z meridiani. Kdor želi spremembo na vseh nivojih telesa (čustvenem, mentalnem in fizičnem) in želi opraviti z negativnimi prepričanji in čustvi, lahko izbere AstroHealing. Načinov je res veliko. Najbolj preprosto je, da prisluhnete svojemu občutku, izberete tistega, ki vam je blizu, in ga uporabljate, dokler ne dosežete rezultata. Vaši pozitivni občutki vas vedno vodijo v pravo smer.
Mogoče te zanima  Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?
Sprememba pa se bo zgodila takrat, ko boste svoje življenje vzeli v svoje roke. S trdno odločitvijo.

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

ISAR C.A.P., astrologinja in astroterapevtka - Moja želja in namen je, da bi lahko s pomočjo Astrologije in AstroHealinga tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala na poti do vaše SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem