ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Pot do svojega poslanstva

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Svojega poslanstva in namena, ne bomo našli samo z mentalnim razumevanjem in razmišljanjem

S prijateljico sva se pogovarjali o poslanstvu in namenu, ki ga imamo v tem življenju. Verjetno se s tem vprašanjem sreča marsikdo v življenju. Kadarkoli sem v preteklosti o tem sama razmišljala, nikoli nisem prišla do pravega odgovora. Zakaj ne?

Ker svojega poslanstva in namena, ne moremo najti samo z mentalnim razumevanjem in razmišljanjem.

Odgovor na to vprašanje se namreč nahaja popolnoma drugje, kot si predstavljamo. Pa poglejmo…
Vse kar obstaja ima svojo frekvenco – vibracijo s katero deluje in vpliva na svojo okolico. Tako kot ljudje, živali, rastline, zemlja, planeti, je ves univerzum v nenehnem gibanju in vibraciji, ki jo lahko s svojimi občutki včasih celo prepoznamo in začutimo.

Energija je večna, se nikoli ne izniči, le svojo obliko spreminja skozi proces kroženja, gibanja in delovanja. Vsi smo med seboj povezani in komuniciramo. Ne le verbalno z besedami in glasom temveč tudi neverbalno, z vibracijo, ki jo oddajamo. Zlahka začutimo, ko se z nekom ujamemo, kar samo pomeni, da delujemo na isti frekvenci in se dobro razumemo. Poznano kajne?

Narava in ves univerzum imata svojo specifično vibracijo, ki je stalno v procesu spreminjanja in ko se uskladimo z inteligenco narave in časa, je naše delovanje lahkotno, prijetno, težave pa vidimo kot izzive, ki smo jim enostavno kos. Se počutimo pozitivno, imamo dovolj energije, do sebe in drugih pa smo pozorni in ljubeči, saj v sebi čutimo povezanost – smo na isti valovni dolžini s svojo dušo. Smo del celote in hkrati celota. Dotaknemo se globljega dela sebe, si postanemo bližji in tako lažje prepoznamo svoj namen.

Astrologija je stara veda in posebna znanost, ki proučuje vplive energij nebesnih teles na naša življenja, na vsakega posameznika. Kajti vsi smo ob rojstvu prejeli zapis naše duše, ki je z določenega vidika opisan tudi z astrološko simboliko.

Vsak od nas je prišel na svet s svojo nalogo, s svojimi talenti in izzivi. In ravno v tem smo tako unikatni in posebni. Saj vemo, da nihče nima enakega prstnega odtisa, istega tona glasu, barve kože… sposobnosti. Kakšna čarobnost in kreativnost se skriva prav v tej raznolikosti.

Da bi odkrili svoje poslanstvo in namen s katerim smo prišli na ta svet, pa je potrebno, da smo že v osnovi zadovoljni, srečni in delujemo iz tega občutka lahkotnosti, kajti ravno to naše dobro počutje je tisto, ki privlači v naše življenje vse kar potrebujemo.  V resnici pa največkrat delujemo ravno nasprotno. Srečo in dobro počutje pogojujemo in prestavljamo v prihodnost, da bomo zadovoljni, veseli, izpolnjeni šele takrat, ko bomo našli svoje poslanstvo, pridobili diplomo, zaslužili dovolj denarja, našli pravega partnerja, dobili otroka, zgradili hišo…

V letih študija astrologije, energijske psihologije in astrohealinga sem spoznavala in ves čas na sebi preizkušala različne vaje, prakse in tehnike s katerimi sem se povezala z globljim delom sebe in začela usklajevati z vibracijo narave. To je proces,  ki me je spreminjal, gnetil, oblikoval in me še danes, saj je osebna rast in razvoj pot in ne končni cilj. In na tej poti si postajam vedno bolj všeč in čutim radost, ki počasi prihaja na površje in je vse močnejša in glasnejša.

Moje reakcije se zdaj uspešno izmikajo avtopilotu –  mojim avtomatskim odzivom, predvsem v odnosih in okoliščinah, ki so me prej vedno znova držali pod pritiskom karmičnih vplivov.

Avatar of Marjanca Vergan
ISAR C.A.P., astrologinja in astroterapevtka – Moja želja in namen je, da bi lahko s pomočjo Astrologije in AstroHealinga tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala na poti do vaše SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.
No Tab Selected
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij