Išči
Generic filters
Navdihnite druge tako, da delate, kar navdihuje vas

Navdihnite druge tako, da delate, kar navdihuje vas

Spremljaj
X

Spremljaj

E-mail : *
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Navdihnite druge tako, da delate, kar navdihuje vas 1Navdihnite druge tako, da delate, kar navdihuje vas 1Navdihnite druge tako, da delate, kar navdihuje vas 1

Veliko novih duhovnih učencev se boji, da je njihova duhovna pot sebična. Počutijo se krive, da si vzamejo čas za veselje in da se ne opravičujejo za svoje želje. Ampak ena od največjih lekcij, ki sem se jih naučila od Abraham-Hicks je, da moramo biti pri vajah sebični. Tu “sebični” nima negativnega pomena. Taka vrsta sebičnosti ne prizadene nikogar in ne pomeni, da na kakršenkoli način omalovažujete druge. A zahteva, da postavite svojo radost na prvo mesto.

Vaša radost mora biti prednostna naloga.

Kadar ste sebični pri svojem dobrem počutju, dejansko močno služite svetu. Kajti več kot poosebljate radosti in bolj ko se prepuščate navdihu, močneje boste služili svetu. Nikomur drugemu ne moremo pomagati s položaja upora in nizke vibracije.

Naše največje darilo je naša pozitivna energija.

Verjemite, da bolj kot ste srečni in navdihnjeni, več lahko daste svoji družini, prijateljem, sodelavcem in družbi.

Živimo v času, ko moramo svetu prinesti več pozitivnosti in svetlobe. Vsakdo na duhovni poti se je zavezal, da bo pomagal. Prva pomoč je energija, ki jo prinašate. Velika sprememba v svetu ne more priti iz našega obupa, priti mora iz našega navdiha in radosti. Ko je radost naša prvenstvena naloga, bodo samodejno prišle čudovite zamisli, imeli bomo podporo in ustanavljala se bodo gibanja.

Ljudje, ki so zares srečni, tudi zares pomagajo.

Ko veste, kako čudovito je živeti v radosti, si ne boste mogli pomagati, da je ne bi širili. Ko boste to energijo poosebili, boste s sveta dvignili tančico strahu in odkrili svet, poln svetlobe.

Obstaja svet miru, srečnosti, svobode in svetlobe. 

Povzeto iz knjige Super privlačevalec >>

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem