Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerologija in Korona virus

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Dobra novica je, da število 0 v letnici 2020 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Numerologija, več tisočletij stara veda o vplivu števil, ne sodi v prerokovanje, absolutno pa nudi razlago in drugačen pogled na marsikaj. . Ponovimo: leto 2020 je leto spopada med Svetlobo in Temo. To se bo na osebni ravni odražalo predvsem v naših odzivih, ki bodo izhajali ali iz Ljubezni in zaupanja (Svetloba) ali pa iz strahu (tema). Pričakujemo lahko težke izzive, in Corona virus, se bojim, je le prvi izmed.Seštevek letnice 2020 je 4. To število povezujemo s fizičnim telesom in tudi zdravjem. Zanimivost: Kitajska je letos v letu 4, zato ni presenetljivo, da se je bolezen tam pričela. Slovenija je letos pod vplivom števila 8, zato predvsem delamo na lastni organiziranosti in učinkovitosti. Izjemno očitno bo, kje ”škripa”.Same cifre, ki sestavljajo letnico, pa doprinašajo sledečo razlago:Zaradi vpliva števila 2, ki simbolizira povezovanje, komunikacijo, odnose, lahko sklepamo, da bo šlo v primeru bolezni za hitro prenosljivo bolezen, ki bo šla (vpliv števila 0) na ”vse ali nič”. Torej, ne bo kaj dosti izbirala kdo se lahko naleze. Celotno leto zaradi dveh ničel označuje čas pretiranih reakcij, zato lahko zelo hitro zapademo v paniko (kar jasno dokazujejo pretepi v trgovinah zaradi toaletnega papirja) ali pa zadevo popolnoma ignoriramo (vidimo tudi posnetke ljudi v barih – kjer so še odprti).

DOBRA NOVICA

Dobra novica je, da lahko število 0 pomeni tudi, da bo Corona virus tako nenadoma kot se je pojavil, tudi popustil. Seveda ne bo izginil, seveda bodo posledice še vedno občutne, a predvidevati je, da bo popustil panični strah, da bomo pomrli.

Delajte na sebi

Strah pred smrtjo, predvsem kadar gre za bolezen, je prvinski strah, ki nas je sposoben popolnoma prevzeti in ohromiti. Pokažejo se najbolj grde plati človeštva: sebičnost, pohlep in zloba, škodoželjnost. Opazujte misli, ki vas obhajajo: ste obsojajoči do ljudi, ki so potovali, morda ga privoščite nekomu, ki vam ni pri srcu, ste v fazi ‘poskrbeti moram zase, za druge me ne briga’… Kakšni občutki se zbujajo ob novicah.

Te zanima Platinum osebna numerološka analiza? Sedaj 44% popust. Več: TUKAJ >>

PREVIDNI, NE PANIČNI!Bodimo previdni, poskrbimo za sebe, pripravimo se in bodimo pozitivno naravnani. Čistite površine (predvsem mobitel), plačujte s kartico in ne denarjem, saj virus lahko ostane na trdi, gladki površini do treh dni.

Pomagajmo starejšim!

Za njih je virus najbolj nevaren, zato (tudi, če jih ne poznate) ponudite svojo pomoč. Naj ne hodijo v trgovino, lekarno itd. Povprašajte sosede, sodelavce, znance, kaj jim prinesete in jim poleg špecerije, podarite čokolado. Če vidite starejšo osebo na parkingu pred trgovino, se ponudite, da vi opravite nakup, naj počakajo zunaj.Naj ne bo to čas strahu. Naj bo čas Ljubezni, povezovanja in pomoči. Zmoremo? Pa seveda zmoremo!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem