četrtek, 19 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Numerološka napoved 17. – 23. 1. 2022: Posezite po svojih otroških sanjah!

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Numerološka napoved 17. – 23. 1. 2022: Posezite po svojih otroških sanjah!

Lekcije 3. tedna:
Veliko govorimo o negi notranjega otroka. Kaj pa naši notranji starši, nas še vedno strašijo? Naj je strah, da za njih nismo dovolj dobri? Kateri dogodki iz otroštva določajo vaše sedanje odzive?

Otroštvo naj bi bil srečen čas, ko smo zavarovani in pravilno usmerjani. No, življenje je mnogokrat vse prej kot le srečno. Naši starši so se zagotovo trudili dati vse od sebe – delovali so tako kot so menili, da je za nas dobro. Zelo malo staršev na tem svetu si v resnici želi uničiti svoje otroke in verjamem, da naši ne sodijo med njih. Vsekakor pa smo lahko določene dogodke, besede, načine delovanje doživeli in jih še vedno smatramo za škodljive.

Danes niste več otrok. Danes se sami odločate o svojem življenju.

V času najstništva smo običajno uporniki in nimamo težav s kljubovanjem. Zakaj se torej se v odrasli dobi rado zgodi, da se zgovarjamo na svoje starše, ki nas niso podpirali na način, kot bi si mi želeli? Zakaj jim v odrasli dobi, torej po najstništvu, ponovno dajemo tako močno veljavo, da kar sebe izničimo?

Kadar se to zgodi, se zavedajmo, da je to naša izbira. Vedno lahko z delom na sebi premagamo določene miselne vzorce, ki nas omejujejo. Prvi korak pa ni, da za njih krivimo svoje starše, družbo, bivšega partnerja, temveč se usmerimo v prihodnost in cilj, v naše otroške sanje in želje.

Teden pred nami nas bo spodbujal, da se dvignemo nad občutke razočaranj in nemoči iz otroštva in se osredotočimo na svoje darove, talente in sanje. Obudimo zaupanje vase ter prepričanje, da je, kar si želimo, možno. Bodimo neustavljivi in nič nas ne bo ustavilo.

Postavite si vsaj tri cilje kar takoj sedajle.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kakšen otrok ste bili?
Kakšen najstnik ste bili?
Kakšna starejša oseba si želite biti?

UGODEN ČAS ZA:
Igrivost
Uresničevanje otroških sanj
Ustvarjalnost

Numerološka napoved 17. - 23. 1. 2022: Posezite po svojih otroških sanjah! 7

Število življenjske poti 1
Čustva je potrebno umiriti, da bi se lahko razjasnila. Ta teden je kot nalašč za zdravljenje strahu, žalosti, otožnosti in vseh bolečin občutenj. Naj minejo. Dovolite si iti naprej.

Število življenjske poti 2
Ste strpna oseba, ki hitro začuti stisko sočloveka. Tem tednu se osredotočite na sebe, četudi se vam zdi, da se dobro počutite. Dovolite si priznati kaj še vedno boli in zakaj? Objemite sebe.

Število življenjske poti 3
Se dogodi, da nič hudega namerno izgovorjeno besedo doživite kot napad ali kritiko? Se takoj postavite v obrambni položaj? Pojdite do vira tega obnašanja in ga, odklopite. Dovolj je.

Število življenjske poti 4
Ste vztrajni, a morda bi morali samo za kak odtenek spremeni smer vašega vztrajanja. Ali vas dejanja vsakodnevnih aktivnosti peljejo po poti vaših ciljev? Bolje nastavite korakanje.

Število življenjske poti 5
Spontana iskrica je težko del vsakdanjika, kajne? Rutinska opravila se nič kaj ne iskrijo, zato se jih kaj kmalu naveličate. Bistvo je: Vi ste iskrica, ne tekajte naokoli v iskanju sebe.

Število življenjske poti 6
Dobro vemo, da bomo na utečeni način dobili poznane rezultate. Poskusite nekaj novega, vznemirljivega in opazujte kaj se zgodi? Kaj pa kadar Vas je jemljejo resno? Hm, se vi?

Število življenjske poti 7
Čustvena drama je nekaj, česar niste pristaš. A eksplozija čustev je včasih potrebna, da bi jih pravzaprav prepoznali in priznali. Razum je odličen v ”zakrinkanju” občutkov. Snemimo maske.

Število življenjske poti 8
Včasih dokazi in razumska prepričanja ne pomagajo – naše srce doživlja resnico kot drugačno od ”navedene” ali ”logične. Drznite si. Priznajte si, brez obotavljanja, svojo Resnico.

Število življenjske poti 9
Biti odločen ne pomeni biti hladen ali nemara celo zloben. Pomeni biti v svoji moči. Ne bojte, da boste izgubili ljudi okoli sebe. Kdor ima rad Vas, si želi, da ste Vi in ne marionetka.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Avatar of LiLi SoRuM
Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
Naloži Več
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij