Portal 11-11: Dvignite svojo vibracijo 1

Portal 11-11: Dvignite svojo vibracijo

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Velikokrat slišimo ta stavek, predvsem letos, ko govorimo o duhovno usmerjenem letu. In še večkrat vprašanje: KAKO?

Vsak izmed nas se je rodil, da bi bil mojster sebe. Zato ni enega pravila kako dvigniti svojo vibracijo, ki bi veljalo za vse. Nekateri uživajo denimo v meditaciji, drugim je to breme. Velja pa sledeče: kaj prebuja iskreno, čisto otroško radost v vas?

Danes si boste naredili največjo uslugo, če se boste posvetili tistemu, ki znotraj vas prebuja nasmeh srca in duše. Naj zasije. Poiščite občutek varnosti, pa naj se nahaja kjerkoli. Meni osebno jo podarja posebne vrste indijanska glasba imenovana San Juanito iz Ecuadorja – kar nekako vem, da sem v teh notah ‘doma’ in, da je vse v redu. Lahko sedim pri miru, a vsaka celica mojega telesa pleše in moje srce se smeji. Pojdite v ”ta prostor” za vas. Ga nimate? Fantastično! Danes ga poiščite. Dvignite vibracijo 11.11.

Energija dneva nas podpira v intuitivnih odločitvah, ki dolgoročno gradijo nas kot posameznika. 22 in 11 sta Mojstrski števili. Naj bo danes dan okrepitve vas osebno in vaše poti.

Ne pozabimo na pomembnost vnosa hrane in pijače. Opomnimo se, da kava, sladkor, čokolada, meso, alkohol in ostale substance močno vplivajo na nas. Je že res, da imamo morda visoko toleranco, a strupi se nabirajo. Spomnimo se, da na nas sevajo TV sprejemniki, računalniki mobiteli, modemi, itd. Običajno smo v tem času bolj kot ne v zaprtih prostorih, kjer se v zraku podobno nabira marsikaj. Verjamem, da zvenim kot ‘tečna’ mama… pijte več vode, zračite vse prostore, v katerih ste (ne le dom), prižgite svečko, saj čisti energijo prostora, jejte zdravo hrano, itd. in najpomembnejše:

RAVNAJTE S SEBOJ Z LJUBEZNIJO!

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem