Pot k miru

foto:pixabay.com

Ko se duša zdravi in se začenja zavedati sebe, prisotne v fizičnem telesu, se dojemanje sveta začne spreminjati. Ena faza, ki jo ljudje začnejo doživljati na poti k samozavedanju je ta, da svet okoli nas začne postajati nesmiselen. Pogled na nešteto reklamnih panojev, nabiralnik poln nesmiselnega papirja, počečkanega z nešteto vabili k potrošnji in na vsakem koraku trgovina polna stvari, ki jih človek v resnici niti ne potrebuje. Zato se uničuje planet Zemlja od katere samo še jemljemo in nič ne damo nazaj. Postali smo zajedalci planeta in, če ne bomo naše zavesti hitro spremenili, bo prišel čas, ko nas bo Zemlja odstranila iz svoje površine. Zavedajmo se, da Zemlja lahko preživi brez nas, mi smo tisti, ki njo potrebujemo veliko bolj in čas je, da ji izkažemo potrebno spoštovanje in začnemo tako z njo tudi ravnati.

Trenutno vlada svetu kapital, v katerem blodi po svetu polno materialistov, ki jih zanima samo kako ustvariti več, imeti več in biti več. Večna tekma za nekaj, kar nas bo na koncu potisnilo v prepad, iz katerega ne bomo splezali tako zlahka. Svet je trenutno zašel v popolnoma slepo ulico in slabe energije, ki nas je do tu pripeljala.

In kaj lahko kot posamezniki storimo?

Kot prvo poglejte svet okoli sebe. Kaj ni vse skupaj čudno. Ljudje ne znajo več kazati iskrene ljubezni drug do drugega. Razumevanja je zelo malo in vsak želi premagati svoje navidezne nasprotnike in postati zmagovalec iluzij materialnega sveta. A ta zmagovalec ostane v duši prazen in poražen.

Edina prava pot k ozdravitvi planeta je ozdravitev samega sebe.

Vse kar vidimo zunaj sebe je iluzija, ki je brez prave duhovne vrednosti. Živimo v družbi, ki je zasnovana tako, da pozabiš na pravo bistvo obstoja in živiš v pozabi. Pehamo se za napačnimi stvarmi in pri tem ubijamo svojo dušo. Čas je tu, da naredimo premik vsi skupaj in meditacija je odlično orodje za spremembo energije v obtoku v pozitvno, zdravo smer.

Vsak dan ob 21h zvečer meditirajo duše, ki jim je mar za mir na svetu.
Če ti je mar, si vzami vsakič kadar bo to le mogoče, 10 do 20 minut časa
in čisto po svoje meditiraj za mir na svetu.

To je mogočno orodje in edini pravi odgovor na končanje kaosa kateremu smo priče zadnjemu času. Bodi spremeba in dodaj svojo pozitivno energijo. Imaš moč. Zavedaj se tega!

O Alja Aljančič

Čarobno življenje: Postanite resnično srečni!

Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: