Razne TehnikeSoulwork

Prihaja svet lahke manifestacije

Torej prihaja čas, ko bomo pričeli svojo realnost kreirati zavestno in ne več nezavedno. Prihaja svet lahke manifestacije.

Problem pri tem pa je, da če vzamemo bolečinsko jedro (pain body), kot ga imenuje Eckhart Tolle, svoje mentalne zgodbice, drame, probleme, težave, nezadovoljstvo – torej če pripeljemo vse te naše sence v svet lahke manifestacije, se bodo prav te sence manifestirale. In to se že dogaja. Zato že danes zbolevamo, in se zapletamo v drame in kaos, odpada vse, kar nam ne koristi več, razblinjajo se iluzije, dosedanja realnost se nam ruši pred očmi. In zato se veliko ljudi upira temu prehodu.

Pred desetimi meseci sem bila na Havajih, kjer so izredno močne vulkanske energije, in pravijo, da so Havaji energetsko 1,5 do 2 leti pred ostalimi kraji na planetu. In bilo je dram in razčiščevanj! Energije tam so tako visoke, da kar je nižjega, hoče ven, da se razreši. Sploh ne zdrži potlačeno, ne moreš več ignorirati, požirati. Ne. In takšen svet lahke manifestacije prihaja k nam. Če mislite, da so vaše drame že sedaj hude, počakajte, kaj bo čez dve leti tukaj.

Naše drame zaenkrat še niso tako hude, prihajajo pa vedno bolj in bolj na površje. In če bo cel planet v naslednjih 10-20 letih razčiščeval svoje bolečinsko jedro in če bomo to delali z uporabo drame, prepirov, z borbami in obtoževanjem drug drugega, potem ta svet ne bo ravno prijeten kraj za bivanje, kaj mislite? In to se že dogaja…

In kaj lahko naredimo?

Vse, kar smo ignorirali, vse, kar smo potiskali, prihaja na plano kot "messenger" ali "glasnik, sporočevalec", da je v nas nekaj, kar želi biti slišano. Prisluhniti moramo, torej, senčnim apektom sebe, svojemu strahu, žalosti, depresiji, frustriranosti, nemoči, ki nam jasno sporočajo, da so v nas prepričanja, ki nas ne podpirajo, naša neprijetna čustva pa so samo POSLEDICA teh prepričanj. Potrebno se je, torej, soočiti sam s sabo in pogledati v skrite, temne kotičke sebe, ki se jih tako bojimo. 

Ko bomo te vzorce presegli, bomo prostovoljno stopili v svet lahke manifestacije, saj se ne bo ničesar bati.

Tina Puncer, terapevtka soulworka, Reality shifter
www.loving-wisdom.com

foto: lhynnsnumbers.blogspot.com

Tagi
Pokaži več

Tina Puncer

Terapevtka soulworka, Reality shifter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !