Pure ‘n easy – Čisto (in) preprosto

PURE ‘N EASY je novi način življenja, ki nam omogoča, da na lahkoten način, skozi zavedanje samega sebe in vsakega trenutka stopamo skozi življenje z ljubeznijo in radostjo v sebi.

Dejstvo je, da imamo v podzavesti veliko število programov, ki smo jih podedovali, pridobili iz okolice, so del kolektivne zavesti …, ki nam delajo več škode kot koristi. Podzavest namreč deluje 24 ur na dan, tudi ko spimo in vsi ti programi na nek način krojijo naše življenje. Od vseh misli, ki jih mislimo tekom dneva, se jih zavedamo le kakih 10 %, pa še to je zelo optimistična trditev. Večino svojega časa sicer preživimo fizično tukaj in zdaj, umsko pa nekje v preteklosti ali prihodnosti. Dejstvo je, da so ti programi skriti in dostikrat boleči, zato jih naš um in ego spretno skrivata pred nami. Dejstvo je tudi, da je vse to mogoče najti in transformirati. In dejstvo je, da pri vseh obstoječih tehnikah ob ozaveščanju še vedno podoživljamo bolečine in neprijetne občutke.

Vse to se dogaja, ker živimo v svetu dvojnosti, kjer obstajata tema in svetloba, ljubezen in sovraštvo, solze in smeh, bolezen in zdravje …, pri tem pa imamo v podzavesti program, da je nekaj dobro in nekaj slabo. In vse, kar ima oznako »slabo«, ima za nas negativen prizvok. To vpliva na naše počutje, podzavestno se začnemo proti temu delu sebe oz. s tem delom sebe boriti, zato pride do neravnovesja v nas samih in v življenju pričnemo ustvarjati nam neljube situacije ter stanja. Vsa stanja in situacije v življenju si ustvarjamo sami, kajti mi sami smo Kreatorji svojega življenja. Resnica je, da smo mi popolne kreacije Božanskega v fizični obliki z namenom izkušanja zemeljskega življenja in ozaveščanja, kdo v resnici smo – luč, ljubezen in svetloba.

Namen novega načina življenja PURE ‘N EASY je zavedanje, da je vse v življenju popolno. Življenje v svojem bistvu je lahkotno in preprosto. Vse, kar se nam dogaja, ima svoj namen. In ta namen s PURE ‘N EASY lahkotno prepoznamo in ozavestimo, v sebi začutimo neko nevidno moč, vero in zaupanje, da radostno stopimo naprej po svoji poti.

PURE ‘N EASY vsebuje tri ključne elemente, ki so PURE LOVE (čista ljubezen), PURE JOY (čista radost) in PURE CONSCIOUSNESS (čista zavest). Vse te elemente aktiviramo po posebnem postopku v theta stanju zavesti. Z aktivacijo se dejansko zgodi premik v zavesti in življenje vidimo v popolnoma drugi luči, v kateri dobro in slabo, tema in svetloba, ljubezen in sovraštvo … enostavno nimajo več neprijetnih vplivov na nas. Spregledamo in se v popolnosti zavemo, da je življenje res lahkotno in preprosto.

Pripravljeni smo sprejeti sebe kot popolna bitja, prevzeti življenje v svoje roke, se v življenju igrati ter ga izkušati v vsej lepoti, ki ga ponuja.

Avtor: Nena Usnik

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: