Razlika med astrologijo in numerologijo

[pullquote]

Vprašanje: Lily! Mene zanima kaj je glavna razlika med astrologijo in numerologijo. Kaj več kot to, da je oboje prav obširno analizirano, ne vem. Astrologija – če strnem, da planeti vplivajo na ljudi… Lp, V.

[/pullquote]

Odgovor: Draga V., da, astrologija preučuje vpliv planetov na naše življenje; obenem pa opisuje nas same preko pozicij planetov v naših hišah. Numerologija preučuje vpliv števil. Vse okoli nas je vibracija, je del energije, ki je medsebojno povezana. Naše ime ima pomen, enako naš rojstni datum. Podobno kot astrologija nam lahko ponudi kvaliteten vpogled v nas same, v naše darove in sposobnosti; pokaže nam tudi vpliv preteklih življenj (če smo odprti duhovni numerologiji) in pa lekcije, ki nas čakajo na naši poti.

Za razliko od astrologije, lahko preračunamo v številke vse – tudi vaš bančni račun, registracijo, številko čevljev in podobno…

Avtor: LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: