Seks nas lahko povzdigne ali nam popolnoma zagreni življenje

Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum
OGLAS
Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa
OGLAS

Ljudje imamo radi instant rezultate, s čim manj truda bi se najraje dokopali do fenomenalnih dosežkov. Mogoče nam na katerem področju celo uspe, vendar je spolnost zagotovo eno tistih področij, kjer se ne gleda skozi prste in se ne prizanaša nikomur.

Ko gresta moški in ženska v odnos, ima vsak svojo predstavo o seksu. Mediji in zgledi družbe nam to predstavo še dodatno popačijo.

Največji izziv v partnerstvu je priti do skupnega jezika: si dopustiti partnerjev pogled na spolnost, ga preizkusiti in se prepričati, kaj se skriva za njim. Če nimamo posluha za partnerja, se lahko partnerstvo začne krhati.

Na začetku, ko padamo v nezavest od zaljubljenosti, se razhajanja ter različno dojemanje spolnosti lepo skriva in tiho čaka, da pride na plano. Čez nekaj časa se marsikdo znajde v razmerju, kjer ni seksualno izpolnjen ali slišan, predvsem ženske pa spolno slo popolnoma potlačimo ali izgubimo. Zakaj?

Mogoče se je začel seks odvijati v nasprotju z našimi željami, pričakovanji. Ženske bi rade nežno, čutno ljubljenje. Želimo si, da nas naš partner čuti vedno znova, tako kot nas je čutil na začetku, medtem ko moški pričakujejo, da jih bo že na vratih čakala seksa željna partnerka.

Zaradi napačnega dojemanja spolnosti pri obeh partnerjih velikokrat nastane prepad. Vsako poskušanje ali komunikacija ne obrodi nekih okusnih sadov, zato se nemalokrat vsak zapre v svoj oklep in morda doživlja spolne užitke z drugimi osebami, morda se zapre do tolikšne mere, da ne čuti več spolne sle in tako začne postopoma umirati / propadati. Padec življenjske energije, nezainteresiranost za karkoli in neustvarjalnost so pokazatelji, da smo se na določenem mestu zatrli.

Kako se ponovno povezati?

Moški in ženske se zelo različno vzburjamo. Pristop, ki se ga moški poslužujejo pri predigri, nemalokrat ubije še tisto majhno iskrico, ki je na začetku obetala. Iz tega nekatere ženske gredo čisto proti sebi, stisnejo zobe in komaj čakajo, da bo konec. Tako si naredijo še večjo škodo. Spet druge nimajo več volje niti poskušati (popolnoma razumljivo, saj je vsakič ista pesem in isti pristop), zato partnerja zavračajo v nedogled.

Če se žensko na pravilen način aktivira, le-ta postane vrelec seksualne energije in tako poskrbi za obojestranski užitek. Žensko je potrebno ogrevati počasi, potrpežljivo in ji ob tem nuditi oporo. Ženska nujno potrebuje občutek varnosti, da se lahko seksualno odpre. Iz moške strani mora čutiti razumevanje in sprejemanje.

Moški delajo največjo napako takrat, ko bi radi malo pohiteli, saj se bojijo, da bodo izgubili erekcijo.

Ko pa enkrat začnemo prakticirati spolnost iz višjega nivoja, pridemo do izkušnje, kjer energija sama skrbi za erekcijo. Naši čuti postanejo ostrejši, saj vsak dotik lahko občutimo po celem telesu.

Za takšno spolnost, v kateri uživata tako moški kot ženska, pa je potrebno podreti kakšne predstave, ki smo jih povzeli v preteklosti.

Namen seksa ni zgolj užitek, ampak je povezovanje, dviganje na višje nivoje zavesti. Preko spolnosti se lahko odpremo ter pokažemo svoje najgloblje strahove, rane ali bolečine in jih tako pozdravimo.

Takšen seks nas nenehno zdravi, oskrbuje z energijo in nam dviga zavest, medtem ko nam druga skrajnost lahko dobesedno greni življenje: partnerja več nimata posluha drug za drugega, nenehno hlastata vsak po svoji interpretaciji spolnosti in pričakujeta od partnerja nemogoče. Zaradi tega vedno končata nezadovoljna, nezadovoljena in neslišana. Delujeta na nizkih vibracijah, kjer se nista sposobna odpreti, zaupati in prepustiti.

Spolnost je precej kompleksno področje, ki ga marsikdo dojema preveč samoumevno. Realnost še kako kaže, kako malo vemo o tem področju ter koliko smo se zares pripravljeni poglobiti in učiti.

Nekateri bežijo iz vez ter menjavajo spolne partnerje, spet drugi v vezi zakrnijo in se zaprejo, tretji so pa tukaj in zdaj: kjer so se pripravljeni soočiti s svojimi izzivi in se povzdigniti nad njih.

Da boš spolnost obrnil sebi v prid, kjer te bo ta neizmerna sila hranila z energijo in ti dajala vedno večjo moč, se morata skupaj s partnerjem/partnerko poglobiti vase in raziskati bogastvo, ki se skriva v vama.

30
SEP
POSTANI SAM SVOJ DUŠNI MOJSTER
AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«
VEČ
3
NOV
WEBINAR
Kaj vam prinaša nepredvidljivo leto 2021?
Priznana numerologinja Lili Sorum je za leto 2020 napovedala, da nas bo vrglo.
VEČ
Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Brezplačne E-novičke