Šepetalka – Božanski Orakelj

Šepetalka je posebna knjiga, ki se bere, doživlja in uporablja kot orakelj. Orakelj je sredstvo, orodje, ki daje odgovore na vprašanja na način, ki je razumu nedojemljiv.

V njej je 99 pesmi, ki jih izbirate kot Orakelj, saj je poleg knjige zlati mošnjiček z 10-timi posvečenimi ploščicami, ki jih boste lahko uporabljali pri delu s Šepetalko.

Avtorica Vesna Kravcar o knjigi pravi:

Orakelj.
Magična beseda, ki od nekdaj izzove posebno reakcijo v mojem telesu.
Vedeti več. Videti več. Znati več. Je možno?
Je možen vstop v svet, kjer je vse že videno, doživeto in napisano?

Informacijsko polje nezavednega in zavednega je kot plavajoč oblak breztežnostne mehkobe, stkan iz milijard svetlobnih celic, ki so ključi za vstop v območja, ki si jih niti v najdrznejših sanjah ne moremo predstavljati.

Sanje ali domišljija?
Ni pomembno, kaj so sanje in kaj domišljija.

Vse je prepleteno. Bog v meni, Jaz v Bogu in nekaj stotink sekunde, ko je bila ta povezanost ganljivo vzhičenje ob ponovnem snidenju.

Ko mislim, da sem trdno na Zemlji, me v hipu odnese v vrtinec spominov preteklosti, prihodnosti in ko mislim, da plujem po prostranih pobočjih domišljije, začutim toplo zemljo pod bosimi stopali.

Šepetalka …

Kdo je Šepetalka?

Tihi glas duše, Boginja, Bog, Mati in Oče, Jaz Sem, ki Sem, vodnica, intuicija…?

Šepetalka je Esenca Neskončnosti, ujeta v kapljico mojega razumevanja. Je živa in otipljiva prisotnost, ki boža dušo, sestradano dotikov Božanskosti.

Knjiga je nastajala dolgo časa, v bistvu celo življenje avtorice Vesne Kravcar. Vse, kar sem do tega trenutka, je zajeto v besedah, prepojenih s hrepenenjem po Ljubezni, Božanski ljubezni, ki se vsakomur po svoje postopoma in sramežljivo odkriva , saj nas popolna predaja tako visoki vibraciji lahko zaslepi.

Knjiga Šepetalka – Božanski orakelj je na voljo tudi v trgovini Duhovnost.

Knjigi je priložen tudi čudovit zlati mošnjiček z 10-timi posvečenimi ploščicami, ki se uporabljajo pri delu s Šepetalko:
vesna-sepetalka

 

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: