Čista svetloba (svetlost, luč)

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Po Kagyu tradiciji je to najsubtilnejša, najglobja in najmonejša stopnja zavesti -rigpa. V bistvu je to fundamentalna narava samega uma, čigar pojavnost je kot naravna oblika neba tik pred sončnim vzhodom, lesketajoča se v vse smeri. Ta um radiantne čiste svetlobe je neuničljiv in brezmadežen pred čustvenimi in psihološkimi zmedenostmi samsare. Čisto svetlobo doživi na kratko vsak človek tik pred smrtjo, dober praktikant joge pa tudi v najvišjem stanju meditacije, neprekinjeno jo doživljajo vse bude. Preblisk iste svetlobe lahko doživimo tudi ko pademo v nezavest, pri kihanju, pri orgazmu ali pa na začetku ali koncu sanjanja.
Vendar samo v času smrti je zavestna in nepokolebljiva realizacija čiste svetlobe enakovredna dosežku budinega stanja. Realizacija čiste svetlobe, spoznanje enakosti z njo vodijo k osvoboditvi od cikla reinkarnacij

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem