Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo ob koncu tedna: Ohranjajte prisotnost v tukaj in zdaj

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
V teh dneh se razvajajte, fizično, čustveno, duhovno, naredite nekaj res samo zase. Tako veliko novih stvari je, za katere ste lahko Hvaležni in ki so vredne raziskovanja. V praznih prostorih svoje »samote«, ko boste resnično v sebi, boste našli skriti zaklad. Zdaj je čas globokega samoOdkrivanja. Harmonija Srca lahko obstaja le takrat, ko skrbite zase, polno in Odgovorno.
Ne poskušajte spreminjati stvari, ki jih ne morete. Namesto tega se osredotočite na tiste, ki jih lahko spremenite.
Vedite, da imate samo Vi moč nad tem, kako se odzovete na dogodke v svojem življenju. Ne pozabite, vztrajnost, aktivnost in predanost so glavni faktorji uspeha. Zdaj bodite aktivni in se soočite, za začetek s sabo.Pred vami je obdobje, v katerem boste resnično Vi vladar svoje Usode … Zdaj je čas, kjer je mogoče Vse …Vse, kar bi resnično radi dosegli ali ustvarili, boste skozi čudež Odpuščanja. Smeh je v tem trenutku za vas najboljše zdravilo. Ta vas odpira Novemu. Pustite za sabo vse, kar mislite, da je prav ali narobe, in vse, kar bi morali narediti, ter bodite to, kar ste. Prav, narobe, dobro, slabo … Ne pozabite pa, vi dajete vrednost in pomen vsemu temu.
Zato… Moč objema je najmočnejši izraz ljubezni, ki odstrani vse ovire in povezuje odnose.
Dotik sprošča vaše telo in povezuje Duha, vas odpira in vam pomaga, da zmorete sprejeti Ljubezen.Ljubezen je pot v nesKončno vesolje, kjer večno sije Svetloba biljonov zvezd skozi en večni Duh.In zdaj … Ali prisluhnete sebi in spoštujete besede, ki jih izrekate? Se zavedate svoje odgovornosti za besede, ki jih izrečete? Vse te stvari imajo neposreden vpliv na vaše odnose in sposobnost komuniciranja s svetom okoli vas. To je čas za ponovno vzpostavitev harmonije, najprej v sebi in nato v vaši okolici. Osredotočite se na svoja občutja in potrebe, ki so nujne, da se počutite v sebi celi. Poiščete ljubeč prostor, ki obstaja v vašem Srcu in se resnično odprite Ljubezni, Prijaznosti, Dobrosrčnosti in Odpuščanju. Šele ko se boste resnično okrepili, bo lahko izObilje in Veselje, ki obstajata v vas, steklo v svet okoli vas … Bodite v Miru s sabo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo ob koncu tedna, 16. 4. 2021

Sporočilo ob koncu tedna, 16. 4. 2021

Sporočilo ob koncu tedna 9. 4. 2021: Sveti prostor regeneracije

Sporočilo ob koncu tedna 9. 4. 2021: Sveti prostor regeneracije

Sporočilo ob koncu tedna, 26. 3. 2021: Nova Priložnost

Sporočilo ob koncu tedna, 26. 3. 2021: Nova Priložnost

Sporočilo ob koncu tedna… na Gregorjevo, ko se "ptički ženijo"

Sporočilo ob koncu tedna… na Gregorjevo, ko se “ptički ženijo”

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem