Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sporočilo ob otvoritvi zvezdnega Portala na poletni Solsticij

foto pexels.com
Oglas
Zemlja se pripravlja na močan prehod v tem poletju, saj gre za čas, ko energija za hip obstane in se tok energije obrne. To je čas ponovnega rojstva in obnove.
 
V starih časih so bili »Zapisi spominov« fizično skriti globoko v zemlji nad, pod in okoli svetih krajev. Matična matrica teh zapisov obstaja v Veliki piramidi v Egiptu in jo varuje Sfinga. Ko je bilo nebo v davnih časih poravnano v posebno zvezdno konstalacijo (kar se bo ponovno zgodilo na zimski Solsticij), so se odprla energetska vrata do teh svetih mest in omogočila dostop do svetih zapisov.
 
Vsi nosimo v sebi celično zavedanje vsakega svetega mesta, ki je kadarkoli obstajalo na Zemlji od samega začetka časa… današnji dan, pa je namenjen obratu in otvoritvi časovne razpoke, čas ko se odpirajo vrata drugih nivojev… paralelnih dimenzij.
 
Zdaj bo pomemben vaš UM, kako čist in odprt bo, ter kako bo naravnan!
 
Ob otvoritvi Zvezdnih… Rafaelovih vrat se na Zemljo začnejo spuščati energije Zdravljenja… in čas, ki je pred vami bo uravnal, ozdravil in prinesel Vse, kar potrebujete, da se dvignete na Nov nivo Delovanja, Čustvovanja in Zavedanja.
 
Poletni solsticij predstavlja Velika vrata, ki omogočajo prehod in Transformacijo. Svetloba predstavlja vaš zunanji svet, vaše uspehe in dosežke, medtem, ko Tema predstavlja vaš notranji svet, vaša spoznanja, vaše zdravljenje in razvoj notranjega vedenja.
 
Bodite Pozorni… to obdobje vas uči, da so prav največji darovi, ki jih dajete svetu, izhajajo iz vaših največjih Ran. Skozi proces zdravljenja se lahko naučite o prirojenih darovih, ki obstajajo znotraj vas, in se junaško odločite uporabiti svoje darove za višje dobro.
 
Odločitev postati zdrav Prebujen človek je največje darilo, ki ga lahko ponudite svetu. Staro mora oditi, da bo prostor za Novo … Zdaj boste ljudi resnično Videli in prePoznali.
 
Zdaj se ne boste več samo spraševali, kaj je vaša pot, misija in naloga tukaj … Zdaj boste to Delali, Izkušali in ne samo gledali, ampak resnično Videli, v praksi , tukaj in zdaj… Uravnavali boste svoj pogled na »duhovno in snovno«.
 
Bodite Ljubeči na poti Prebujenja … PreBujali se boste v Nov svet.
 
In kako čutite vi? Kako boste pozdravili poletje?
 
Jaz vdihujem mir, Ljubezen in počitek… tega želim vsem … izdihujem pa negotovost, laži in manipulacijo.
 
In zdaj ste na vrsti vi…
 
Ohranjajte visoko vibracijo.

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem