Svet okoli nas je naše ogledalo

Svet okoli nas je naše ogledalo

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Ob trditvi, da je vse kar je zunaj nas le odsev naše notranjosti, marsikoga razjezi in temu nikakor noče verjeti.

Res je, da svoje napake veliko težje vidimo kot pa tuje. Teh nam nikoli ni problem opaziti. Težko pometemo pred svojim pragom in veliko lažje pred drugim. A kaj ko so drugi pragovi samo zrcalo nesnage, ki jo nosimo v sebi.

Svet okoli nas je zelo podoben principu holograma. Je le projekcija naše notranjosti, ki jo vidimo na 3D platno skozi naše oči. Težko je natanko določiti zakaj se nam določene stvari dogajajo, a tu so z razlogom. In ta je, da nas opomnijo kje imamo še delo in kaj moramo počistiti, da bo naš prag sijal od čiste mirne zavesti.

Če znamo budno opazovati svoje reakcije na zunanji svet, se lahko veliko naučimo
o sebi in skozi to duhovno rastemo. To od nas zahteva poglobljeno delo in veliko pozornosti, potrpljenja in spraševanja samega sebe, da bi našli odgovore v
tej uganki življenja.

Ko boste naslednjič sovražili koga, se nemara vprašajte kaj je v meni kar moram spremeniti in kaj mi ta oseba sporoča?

Ni nujno, da ste enaki tej osebi in obnašanju, ki ga ima, a sigurno je v vas nekaj, ki je temu podobno in je to razlog, da nekaj pri nekom ne odgovarja. Težava nastopi, ker si ljudje nočejo priznavati napak in raje za svojo nesrečo krivijo tako. A lahko si še bolj zatiskate oči.

Resnica je samo ena in ta je, da je vedno problem v osebi sami, ne v svetu okoli nje. Vedno smo mi tisti, ki se odločimo kako bomo reagirali na določen zunanji dražljaj in če nas nekaj moti, pomeni, da imamo tam delo. Sami bomo morali narediti kaj okoli določene situacije, da se le ta naposled lahko spremeni. Včasih pomaga odkrit pogovor, drugič drugačen pristop k osebi ali situaciji, tretjič pa sprejetje situacije ali osebe take kot je.

Možnosti je ogromno samo izbrati je treba tisto pravo skozi katero se lahko kaj naučimo in pozitivno vplivamo na izid le te. Če imamo dobre odnose, čiste račune in mirno vest pomeni, da premoremo veliko ljubezni in svet nam je za to hvaležen in nam vrača vso to toplino in ljubezen, ki jo nosimo v sebi.

Kadar pa so odnosi hladni, nasmehi za katerim se skriva prikrito sovraštvo, prezir, ljubosumje in vsesplošno nezadovoljstvo, pa to lahko pomeni samo eno. V sebi smo prazni, imamo slabo samopodobo in se ne maramo take kot smo, takrat nam svet ne more dati drugega kot to kar nosimo v sebi.

Z eno besedo je vse energija, ki deluje kot magnet, ki privlači sebi podobno energijo. Okoli vas so ljudje, ki vam lahko povejo ogromno o vas samih in kdo ste. Če ste to pripravljeni sprejeti in ozavestiti imate pred seboj odličen smerokaz kako in kam naprej. V nasprotnem primeru pa se boste lovili za rep saj se vam bodo podobne situacije ponavljale, dokler časa se iz njih ne boste nekaj naučili.

Torej naučite se ljubiti sebe, biti hvaležni za to kar ste in imate, biti sočutni in razumevajoči do drugih in poslušajte namige, ki vam jih daje življenje. Tako si lahko zagotovite vstopnico na divji vožnji osebne rasti, ki vas bo vedno preizkušala in učila o tem zakaj ste tu, kdo sploh ste in kam greste.

Pa srečno pot. In naj bo le ta polno ljubezni saj je to čista energija, ki vam lahko prinese obilje v življenju.

Deli to s prijateljem