Video

Tehnike za sproščanje napetosti iz telesa

 

Izvajata: Jernej Deželak in Marjana Florjan
Boben: Ajša Svetlin

Tehnike prikazane v videu so namenjene sproščanju napetosti iz telesa, katere prežemajo naše celice, našo avro. Posledica teh energij je, da smo v neprestanih uporih do delovanja, v jezi, zamerah, neprožni ali pa smo depresivni, kronično utrujeni, brezvoljni ipd.
Prikazane tehnike temeljijo na zadrževanju diha, kjer napnemo vse mišice, celo telo – s tem na površje izvabimo notranje napetosti oziroma potlačene občutke – in jih potem z močnim izdihom in namero sprostimo in izvržemo, na primer v vijolični plamen, da jih transformira.

Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

MAGIČNOST GIBANJA je skupina posameznikov, ki raziskujejo sebe in svoje sposobnosti, da bi se osvobodili omejujočih navad, vzorcev negativnega razmišljanja in delovanja ter zaživeli s polno zavestjo.

www.magicnost-gibanja.si

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !