Tehnike za sproščanje napetosti iz telesa

 

Izvajata: Jernej Deželak in Marjana Florjan
Boben: Ajša Svetlin

Tehnike prikazane v videu so namenjene sproščanju napetosti iz telesa, katere prežemajo naše celice, našo avro. Posledica teh energij je, da smo v neprestanih uporih do delovanja, v jezi, zamerah, neprožni ali pa smo depresivni, kronično utrujeni, brezvoljni ipd.
Prikazane tehnike temeljijo na zadrževanju diha, kjer napnemo vse mišice, celo telo – s tem na površje izvabimo notranje napetosti oziroma potlačene občutke – in jih potem z močnim izdihom in namero sprostimo in izvržemo, na primer v vijolični plamen, da jih transformira.

Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here