torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Tranzit Jupitra skozi Škorpijona in napoved za astrološka znamenja po Jyotishu

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Jupiter je prestopil iz astrološkega znamenja tehtnice v škorpijona 11. 10. 2018. V tem znamenju bo ostal do 4. 11. 2019, torej približno 1 leto.

Seveda pa na vsakega posameznika Jupiter vpliva drugače, saj je njegov prehod – tranzit odvisen od postavitve Jupitra v naši rojstni karti.

Jupiter je vstopil v astrološko znamenje škorpijona, ki v osnovi predstavlja 8. hišo preobrazb, sprememb, karmičnih dolgov, pa tudi okultnih in skrivnostnih znanj. Tako, da je to znamenje preko tranzita Jupitra prineslo spremembe in preobrazbe, seveda pa se to odraža na področjih, ki se jih je ta prehod dotaknil. Tako je zelo odvisno katero hišo v vaši natalni karti Jupiter prehaja.

Jupiter je s svojim prehodom preko astrološkega znamenja škorpijona prinesel željo po odkrivanju novega. Potisnil nas je v skrivnostno in na področja, kamor ne bi šel nihče, saj je v nas želja, da odkrivamo stvari, ki jih nihče drug ne bi. Lahko da se zdaj srečujemo s stvarmi, ki jih nismo želeli videti, slišati, toda Jupiter nam pomaga to prebroditi, saj je to učitelj, ki ga ni strah raziskovati in se skritih stvari ne boji. Njegova naloga je namreč privesti duše iz teme. V tem času se tako poglabljamo v podzavest in odkrivamo globine naše duše. Potisnjeni smo v raziskovanje globokih psiholoških vzorcev, posebej vzorca strahu, ki ga zdaj obdelujemo in ko ga bomo premagali, bomo veseli, da smo ga, saj se bomo iz tega tudi nekaj naučili. Jupitrova naloga je namreč prinesti znanje in modrost, on nas tudi uči, kako premagovati težave.

Znanje in modrost pa pridobivamo ter težave premagujemo na 2 načina: preko okultnih znanj in mistike ter preko presenečenj, ki nas pretresajo. To sta dva načina, ki ju Jupiter v škorpijonu prinaša in vsi se bomo morali s tem spopasti. Je pa Jupiter dober planet in nosi svetlo luč na vsa hitre in nepričakovane dogodke in s tem osebi olajša spremembe in preobrazbe, ki se vedno dogajajo, kadar nek planet prehaja škorpijona. Tako, da so te nepričakovane stvari, za posameznika prej blagoslov kot pa prekletstvo.

Spremembe in presenečenja se nam lahko dogajajo v povezavi z otroki (nepričakovane zanositve), z denarjem (nepričakovani, veliki dobitki, zadetki na lotu), z učitelji skrivnostnega, okultnega, mističnega (srečanje s učitelji, ki ste jih dolgo čakali), z zemljo in nepremičninami (nepričakovane možnosti glede nakupa zemlje), kar pomeni, da si v tem času lažje privoščimo nakup stanovanja ali hiše, dogajajo pa se tudi spremembe na borzi, zato je tukaj potrebna večja pazljivost glede tveganj pri vlaganjih.

Presenečenja se nam lahko dogajajo tudi pri srečanjih z drugimi ljudmi, posebej ljudmi, ki jih od prej ne poznamo, tako, da bo tu potrebna večja pazljivost kot ponavadi. To pa zaradi tega, ker v tem času srečujemo ljudi, ki bodo imeli dvojno osebnost, kar pomeni, da so to lahko ljudje, ki se ukvarjajo z dvema službama, imajo dvojno kariero, lahko pa tudi že partnerja v ljubezni, pa iščejo še enega ali pa imajo enostavno le dva obraza.

Seveda pa je zelo odvisno od vaše natalne karte, kaj se vam v resnici dogaja! Razlaga je za določeno znamenje splošna in ne konkretna, saj je odvisna od postavitve planetov v vaši natalni karti. Sledi razlaga kaj pomeni prestop Jupitra – Guruja po Vedski astrologiji za določena znamenja, oziroma za vaš ascendent, razlaga pa velja tudi če imate v določenem znamenju postavljeno vašo Luno.

ŠKORPIJONI – JUPITER prehaja vašo 1. hišo: in to vam bo prineslo občutek novega zadovoljstva in veselja. Jupiter namreč naredi ljudje živahnejše in srečnejše. Zdelo se vam bo tudi, kot da ste se zbudili iz sanj in se je zdaj življenje spet začelo odvijati. Ko da bi se na novo prerodili. Nase in na svet boste začeli gledati bolj optimistično v smislu, da so vam zdaj dane možnost novih začetkov in novih priložnosti. Bolj boste samozavestni in privlačili boste ljudi, ki bodo radi v vaši družbi. Ne boste več osamljeni in radi boste zahajali v družbo in med ljudi. Lahko se vam poveča teža, zato pazite pri prehrani. Želeli se boste učiti, bolj boste ustvarjalni. Mikalo vas bo tudi, da bi potovali, saj vam bo svet postal zanimiv. Zanimiva vam bo postala tudi duhovnost in duhovni učitelji. Povečale se vam bodo tudi možnosti na področju denarja in tu je možen uspeh. Če že imate družino in otroke se bo med vami in njimi povečalo zadovoljstvo, možna so praznovanja in veliko optimizma v tej smeri. Če že imate partnerja boste do njega široki, bolj odprti in radodarni. Če pa ste samski, boste v tem času imeli možnost ljubezenske veze in uresničenje želja. Lahko se vam uresniči tudi želja po otroku.

TEHTNICE – JUPITER prehaja vašo 2. hišo: kar bo za vas čas in obdobje širitve premoženja, saj je Jupiter, kateremu glavna naloga je širjenje, v 2. hiši premoženja več kot dobrodošel. Jupiter vam torej v tem obdobju lahko prinese premoženje in denar. V tem času boste imeli tudi več priložnosti v poslu, v vaši službi in pri delu. Lahko se pojavljajo spremembe v poslu in pri sodelavcih, a za vas večinoma dobrodošle. Lahko postanete bolj komunikativni. Več vaše energije boste namenjali drugim, posebej pa za delo in spremembe na tem področju. Energijo boste namenjali tudi vaši družini, kjer se boste pogumno soočali tudi s kakšno težavo, ki traja že dlje časa. A boste te težave, najverjetneje, tudi uspešno rešili, seveda z veliko poguma, energije in talentov, ki jih boste tja usmerili.

DEVICE – JUPITER prehaja vašo 3. hišo: kar vam v tem času ponuja veliko možnosti za potovanja, pa tudi nove možnosti za izobraževanje. Mogoče si boste zaželeli, da bi pa potovali na krajše razdalje ali pa šli spet v šolo, se učili novih znanj. Tako učenje kot potovanja pa bodo najbrž povezana s prodajanjem, komunikacijo ali pa z obiski vaših mlajših sester in bratov, če jih imate. Preko komunikacije lahko pridobite bogastvo, saj boste zelo uspešni pri prodajanju stvari. Poleg tega boste povezani tudi z mediji, saj boste povezave z drugimi iskali ravno preko medijev, saj se boste hoteli pokazati na ven. Zanimala vas bo komunikacija o skritem znanju – o okultnem, duhovnem znanju in o tem boste z drugimi vneto razpravljali. Drugače pa je v tem času velika možnost, da se pogovarjate in se srečate z več ljudmi, novimi poznanstvi in starimi prijatelji, saj vam bodo zvezde tu posebej naklonjene. Prijatelji vas bodo več obiskovali na vašem domu in lahko se iz takega prijateljstva razvije tudi ljubezenska veza. Če ste v vezi, boste nagnjeni k ustvarjanju harmonije pri partnerstvu. Tudi odnos z vašim očetom se v tem času lahko izboljša. Učili se boste veliko stvari, saj boste imeli veliko zanimanj ter boste tudi uresničili želje po kakšnem hobiju. Vaši talenti za ustvarjalnost bodo namreč v tem obdobju prišli do izraza. V tem času boste tako zelo kreativni in dobro vam bo šlo tako slikarstvo, šivanje, pletenje kot tehnične spretnosti ali igranje instrumenta. Vaši sosedje bodo srečni, lahko se kdo od znancev ali sosedov celo poroči. Poleg vsega tega pa se lahko v tem času tudi preselite.

LEVI – JUPITER prehaja vašo 4. hišo: kar za vas prvenstveno pomeni spremembe v domu. To je lahko sprememba vaše povezanosti s domom, ki ga boste končno naredili za svojega ter v njem pognali korenine. Lahko pa vam Jupiter prinese tudi možnost, da se preselite, razširite svoj dom ali pa ga prenovite. Več čas boste tudi preživeli prav doma, saj bo tu več bo praznovanj in prijetnih druženj, posebej z vašo družino in otroki. Preko mame vas tem obdobju čaka velika sreča in nove priložnosti. Lahko se vam tudi zgodi, da pridobite materialna sredstva – denar, lahko od partnerja, dediščine ali pa druga sredstva, ki jih niste zaslužili z delom, bodo pa prišla od drugih ljudi (na primer denar od zavarovalnih polic ali od kje drugje). Veliko stvari iz preteklosti bo prišlo na dan, na primer spomini ali pa stiki z določenimi ljudmi, povezanimi s vašo službo, otroki ali pa znanci, s katerimi morate razrešiti določene nedorečene stvari. Večinoma pa bodo to ljudje iz preteklosti, ki v vas budijo prijetne spomine in srečne čase. Lahko pa imate v tem času tudi močne sanje in pa izkušnje z nadnaravnim. Zelo vas bodo zanimala znanja v povezavi z okultnim, nadnaravnim, tudi v povezavi s sanjami in lahko vas obišče oseba, ki se na to spozna ali pa se boste teh tem dotaknili v pogovorih z mamo, otroki ali prijatelji. V službi vas v tem obdobju čakajo boljši časi, več izobraževanja in tudi druženja. Lahko kupite nov avto ali pa posest. Počutili se boste bolj samozavestni in mirni v srcu. Pa tudi mama in vaša družina bo srečnejša.

RAKI– JUPITER prehaja vašo 5. hišo: kar vam bo prineslo nove ideje ter veliko nove kreativnosti. Nove in nove ideje se vam bodo porajale vseskozi ter vas navdihovale z željo, da jih uresničite preko vaših talentov. V ta namen bi lahko v tem času obiskovali umetniške delavnice, lahko pa tudi več zabav, športnih ali glasbenih prireditev, gledališč ali umetniških predstav, saj Jupiter v teh hiši aktivira tudi zabavo. Tako se boste tudi veliko družili tudi s vašimi prijatelji. Preko teh stikov pa se vam lahko zgodi tudi ljubezen, kakšna kratka romanca ali pa samo druženje z nekom, ki vam je všeč. Če načrtujete družino in želite dobiti otroka, je to pravi čas za vas, če pa že imate otroke, bodo ti v tem obdobju uspešnejši ali zelo uspešni. Starejšim pa lahko v življenje vstopi vnuk. Velike možnosti se v tem obdobju pojavijo tudi za potovanja v daljne kraje in za boljši stik z očetom. V tem času boste bolj samozavestni in bolj varni, izboljšalo pa se vam bo tudi zdravje. Lahko pa vas začne zanimati znanje, predvsem okultno in tudi duhovno znanje, kar vas lahko kot osebo tudi spremeni.

DVOJČKI– JUPITER prehaja vašo 6. hišo: kar bo vplivalo predvsem na vaše zdravje. Želeli boste izboljšati svoje zdravje in boste bolj optimistični glede tega področja. Tako bo to mišljenje vplivalo na vaše prehranske navade, ki se bodo v tem času izboljšale. Lahko, da se boste odločili za dieto. Če ste bolni, vam bo Jupiter dal upanje za ozdravitev, saj boste hitro ozdraveli in šlo vam bo na bolje. V službi se boste bolje razumeli s sodelavci in na splošno vam bo lažje, saj boste v tem času dobro sodelovali z drugimi, lahko pa dobite tudi hišnega ljubljenčka. Če boste potrebovali pomoč, zdaj najemite nekoga, ki vam bo pomagal. Bo pa to tudi čas harmoniziranja vaših odnosov, ne le v službi, tudi v partnerstvu ter odločanja, kako boste s partnerjem živeli naprej. Če imate sovražnike ali koga, ki vam nasprotuje, je to čas, ko se jim lahko uspešno postavite po robu. Na splošno se bodo vaše težave, ovire in problemi zmanjšali. To je tudi obdobje uravnoteženja vaših financ in razmišljanja o stroških. Preko dela za druge lahko zaslužite, a tudi hitro porabite ta denar, zato morate biti v tem času glede tega pazljivejši.

BIKI– JUPITER prehaja vašo 7. hišo: kar za vas pomeni velike priložnosti v partnerstvu, pa naj si bodi glede povečanja poslovnega partnerstva – da najdete in pridobite več poslovnih partnerjev ali pa se lahko zaljubite in najdete novega ljubezenskega partnerja. V vas bo v tem času velika želja, da končno nekoga najdete (poslovno ali osebno), kar se vam bo tudi zgodilo. Te vezi pa bodo resne, ne le površne. Spoznavanje novih ljudi pa bo prišlo preko druženja z različnimi ljudmi, saj boste v tem času veliko hodili okrog in komunicirali z različnimi skupinami ljudi, lahko v službi ali pa med prijatelji. Za to druženje boste imeli veliko energije, pa tudi poguma in želje po pogovorih. Lahko srečate tudi koga iz preteklosti, kakšnega prijatelja ali znanca. Lahko bi se v tem času več družili tudi s starejšimi brati ali sestrami, če jih imate. Obeta se vam torej veliko doživetij z različnimi ljudmi. V tem času je tudi možnost, da se poročite. Če pa ste poročeni, bo vaš partner zagotovo bolj uspešen, njegova ljubezen in pripadnost do vas pa bo še večja kot je bila doslej. V službi boste sklepali pogodbe, saj se bodo pojavile dobre poslovne možnosti

OVNI – JUPITER prehaja vašo 8. hišo: kar vam lahko prinese denar in finančno korist iz preteklosti, vendar ne od tam, kjer bi si želeli. Toda denar bo prišel, verjetno od dediščine ali kakšne druge nepredvidljive situacije. To je čas, ko boste imeli velike koristi ali dobitke od premoženja nekoga drugega. Jupiter bo prinesel tudi povezavo s spiritualnim, okultnim, mističnim in skritim znanjem, kar vas bo v tem obdobju res zanimalo. Vaše znanje se bo v povezavi s tem širilo, nadgrajevalo in dopolnjevalo. Lahko boste imeli kakšna videnja ali pa boste bolj usmerjeni v nadnaravno. Usmerili in ukvarjali pa se boste tudi s svojimi psihološki bremeni iz preteklosti, iskali boste globlje in bolj zavzeto, saj bo to obdobje, ko se boste hoteli znebiti starih psiholoških zadev. Zato lahko v tem času tudi obiščete psihiatra, psihoterapevta, astrologa ali pa strokovnjaka za regresijo, kar je za vas tudi priporočljivo. V tem času se lahko zgodijo tudi spremembe v vašem bivališču, v domu ali v vaši družini, primarni ali pa sekundarni.

RIBI – JUPITER prehaja vašo 9. hišo: kar vas bo usmerilo v duhovnost. Duhovnost in duhovne resnice boste želeli povezati s službo in poslom ali pa boste iskali službo, ki bo k temu usmerjena, naravnana. V poslu boste namreč želeli delovati bolj duhovno, kar lahko pomeni tudi, da boste želeli opravljati družbeno – koristno delo. V poslu boste tudi iskali možnost, da izrazite vaše talente in jih predstavite tako, da boste koristni za družbo. O teh stvareh boste tudi veliko komunicirali in odhajali na krajša potovanja. Lahko vas potegne tudi v različne študije povezane z religioznimi, duhovnimi vsebinami ali pa v študij prava. Pri tem boste imeli podporo tako od učiteljev kot tudi očeta. V tem času boste z vašim očetom tudi bolj povezani in vaš odnos z njim bo boljši. Vaš oče bo imel podporo od vaših mlajših bratov in sester, če jih imate. Starejši, se lahko v tem času povežete z vnukom ali pa vnuka dobite. V ospredju bodo tudi otroci, s katerimi se boste zabavali, hodili na razne prireditve, športne, gledališke ali umetniške. Lahko se tudi zaljubite ali pa si boste želeli kaj umetniškega ustvariti, napisati. V tem času bo tudi možnost potovanj v daljne kraje.

VODNARJI – JUPITER prehaja vašo 10. hišo: kar vam nosi velike priložnosti napredovanja in širitve v poslu ter karieri. V tem času boste končno prepoznani od vašega nadrejenega in tudi drugače se vam bodo v službi in karieri pojavile boljše možnosti za uspeh. Lahko se zbližate s svojim šefom ali pa tudi vi postanete vodilni v službi in tako napredujete. Velike možnosti boste imeli tudi, da dobite novo, boljšo službo ali pa da začnete svoj, privat posel. To obdobje pa bo dobro tudi za finance in premoženje ter za boljše odnose s sodelavci. V vaše življenje lahko vstopijo pomembni ljudje, ljudje, ki vam lahko v poslu in pri financah pomagajo. Bo pa to tudi čas druženja s prijatelji in družino, posebej s starejšimi brati in sestrami, če jih imate.

KOZOROGI – JUPITER prehaja vašo 11. hišo: kar vam nosi izpolnitev vaših sanj, saj je 11. hiša v astrologiji hiša velikih dobitkov. Tako lahko v tem obdobju pričakujete več denarja, več dobitkov, poznanstev in prijateljev, ki pa v vaše življenje lahko vstopijo nepričakovano. To je čas, ko bo bogastvo prišlo od novih ljudi in novih prijateljev, a le preko truda in poguma, vaših talentov in spretnosti na področju komunikacije. Lahko zaslužite preko medijev ali pa trgovine, lahko tudi v povezavi s tujino. Vendar pa je v tem obdobju možno, da boste zaradi tega izgubljali precej energije, zato morate biti na tem področju malo bolj pazljivi. Vaše sanje bodo v tem času bolj intenzivne in nagnjeni boste k raziskovanju pomena le – teh. Povezani boste s starejšimi brati ali sestrami, otroki pa tudi partnerjem. Tudi vaš partner je lahko na področju financ v tem času bolj uspešen. Se pa morate paziti prevelikih stroškov, saj boste tudi na veliko zapravljali, seveda v dobri družbi prijateljev in družine.

STRELCI – JUPITER prehaja vašo 12. hišo: kar vam nosi konec določenih stvari. To je čas za pogled nazaj in za dokončanje projektov, stvari, ki ste si jih zamislili in jih boste v tem obdobju pripeljali do konca. Če ste starejši, se lahko v tem času upokojite ali pa končate nek posel ali službo. Lahko v tem času potujete v daljne dežele, v tujino, najbrž preko vode – morja, kjer se lahko povežete tudi s tujci. To je tudi dober čas za meditacijo in druge tehnike za dvig zavesti ter za najrazličnejše duhovne izkušnje. Vaše sanje bodo v tem času intenzivne, žive in tudi spali boste bolje, saj je 12. hiša spanja in počitka. Radi boste doma, vzeli si boste čas za počitek v miru vašega doma in za razmišljanja o sebi in drugih. Ker se bodo nekatere stvari končale, si boste lahko oddahnili ter si odpočili. Zaključevanje projektov vam bo dalo tudi samozavest, da ste bili sposobni stvari pripeljati do konca in jih zaključiti. Bodite v tem času pazljivejši kaj jeste in če se dovolj gibljete, saj je to čas, ko morate paziti na svoje zdravje. V tem času vas lahko začnejo privlačiti spiritualne ali pa dobrodelne organizacije, katerim se lahko pridružite ali jih obiščete. Vaši prihodki so v tem času lahko povezani s korporacijami, tujimi organizacijami, podjetji ali pa zaprtimi ustanovami (na primer bolnice, šole, zapori), kar pomeni, da bi se lahko tukaj tudi zaposlili. To je tudi čas, ko boste želeli investirati v tujino ali na borzo v povezavi s tujino, vi ali pa nekdo iz družine pa se lahko tudi v tujino preseli.

Tranzit Jupitra skozi Škorpijona in napoved za astrološka znamenja po Jyotishu 7
Sem vedska astrologinja – jyotish, tarot svetovalka in bralka karmičnega zapisa preko vpogleda v avro. Razlagam sanje, vodim mentorske programe (čuječnost, zvočne terapije) za posameznike, se, učiteljica jyotisha, tarota in drugih kart (Ciganke, Angelske karte, Karte Madame Lenormad, zasnovala in naredila pa sem tudi svoje Orakeljske karte Rozeta.
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij