Osebnostna rast

Z mislimi in čustvi človek ustvarja svoje življenje

Pred izdajo prve knjige Nadangel Rafael sporoča je Janko Jamšek želel dati knjigi popotnico in ljudem povrniti moč, da se zavemo, kdo sploh smo. Ko se tudi sama znajdem v stiski ali ko se name obrnejo ljudje po pomoč, me vedno prešine, da je v tem besedilu nekaj več, da je nekaj zakodirano, kar lahko razume predvsem naša duša in to sprejme z vso odgovornostjo in upanjem.

Lahko naredim naslednji korak in tokrat mi bo uspelo! Pravzaprav mi uspeva vsak dan, korak za korakom.

Najprej naj povem nekaj besed o Janku. V Slovenijo je prenesel nauk o Pričujočnosti JAZ SEM, ga na svoj edinstven način živel in podajal drugim preko odprtih srečanj na temo duhovnost našega vsakdana.
Cilj teh srečanj je bil spremeniti linearni način razmišljanja, v katerega smo bili vzgojeni, s kozmičnim in se tako približati doživljanju nove dimenzije vsakdana.

Splet okoliščin je poskrbel, da je Janku Jamšku leta 2006 prišla v roke nemška knjiga Erzengel Raffael spricht, avtorja Borisa Lukacsa. Navdušen je bil nad njo in začutil je potrebo posredovati vsebino te knjige slovenskemu prostoru, zato se je odločil knjigo prevesti. Povabil me je k sodelovanju in skupaj so naju prežemale energije nadangela zeleno zlatega žarka, žarka zdravljenja in resnice.

Janko Jamšek, rojen leta 1926 v Ljubljani, je po končanem študiju strojništva večino svojega življenja deloval na Inštitutu za atomsko fiziko v Švici, je svoje zemeljsko poslanstvo sklenil novembra 2008. Zadnja leta je živel in deloval v Sloveniji. Njegovo podajanje resnice je temeljilo na sintezi znanstvenega in duhovnega pristopa s predznakom ljubezni.

Izdaja knjige Nadangel Rafael sporoča je pravzaprav nadaljevanje njegovega dela, saj je bila njegova velika želja prenesti vodilno temo te knjige: ponazoriti človeštvu njegovo resnično naravo, ga ozavestiti in soočiti z njegovim božanskim bistvom, njegovo Pričujočnostjo JAZ SEM.

Predgovor iz knjige Nadnagel Rafael sporoča, Janko Jamšek 2008:

Z mislimi in čustvi človek ustvarja svoje življenje in svet, v katerem živi.

Če s svojim življenjem ni zadovoljen in bi želel nekaj trajno spremeniti, mora predvsem spremeniti temelje, na katerih je zgrajen njegov miselni svet.
Če želi popolnost, mora podrediti svoj način razmišljanja kozmičnim zakonitostim, ki so popolnost, saj je na njih zgrajeno vse stvarstvo.
Najvišja zakonitost je zakonitost Enosti. Izraža se na vseh ravneh in v naših srcih je zapisana z ustvarjalnim izrazom »JAZ SEM«. To je pot, ki odpira vse resnice življenja na vseh ravneh.

Na to pot pa lahko stopimo le, če prestopimo prag dvomov, nejevernosti, prag, kjer moramo pustiti vse svoje materialne, miselne in čustvene naveze.
Nauk o Pričujočnosti »JAZ SEM« je bil dolgo skrbno varovan misterij, ki je bil razodet samo učencem na zelo visoki stopnji. Šele v začetku preteklega stoletja ga je zahodnemu svetu prinesel mojster St. Germain. Sam ga je imenoval »Kraljevska pot«, ker je to edina neposredna in najkrajša pot, ki vodi v popolno svobodo in veliko Enost. Njena posebnost je, da ni dosegljiva človeškemu egu, saj je to pot duše, ki ji mora posameznik prepustiti svoje življenje.

In česa se je treba naučiti za dosego tega cilja?

Ničesar, saj imamo vse že v sebi. Treba je le spremeniti način razmišljanja, preiti od linearnega, zemeljskega, zgrajenega na minljivih človeških resnicah, na vsedimenzionalno, brezčasno kozmično razmišljanje, kjer je vse popolnost. Z drugimi besedami, v vsem je treba postaviti Boga v naših srcih na prvo mesto. Zunanji cilji se pri tem ne bodo spremenili, zamenjali bomo samo svet ega za svet duše in duši dovolili, da v našem življenju ustvarja popolnost. Svobodna volja nam omogoča izbiro, moč resnične vere pa je odločilna za njeno uresničitev.

Sporočila nadangela Rafaela odpirajo pot, da lahko vsakdo spozna obe strani življenja, ustrezno svoji stopnji zavesti najde pot in stopi na pot, ki mu bo pomagala odkriti njegovo poslanstvo – postati prebujeni mojster svojega življenja in ne več biti žrtev zunanjih okoliščin. Skoznje spoznavamo svojo vlogo stvarnika in to, kako mogočna so sredstva s katerimi razpolagamo, in za to tudi prevzemamo odgovornost.

Velik korak je dosežen, ko začnemo delovati skozi svojo dušo in ne več samo skozi ego. Mojstri opisujejo to stanje kot prebujenje iz sna v življenje, kot neke vrste duhovno rojstvo ... Z drugimi besedami, resnična pot duhovnega razvoja se začne šele tedaj, ko učenec preneha sanjati o duhovnosti, ko prevzame odgovornost za svoja dejanja in se začne identificirati z božanstvom v sebi.

Od zdaj ne potrebuje več ne šole ne zunanjega mojstra, ker se zaveda, da ima vse v sebi. Popolnoma se prepusti vodstvu svojega notranjega mojstra in vsa njegova pozornost je zdaj usmerjena v spoznavanje zakladnice ljubezni in modrosti v njegovem srcu. Razvoj duše pa se tu ne ustavi, ampak se pravzaprav šele začne ...

Skozi razširjeno zavest bo zdaj njegovo spoznavanje sebe v korist celotnemu človeštvu, velikemu »JAZ SEM« in v sodelovanju z mojstri modrosti udejanjanju božanskega načrta popolnosti.

Od posameznikove resnosti, njegove iskrenosti do samega sebe, pripravljenosti opustiti naveze, njegovega zaupanja in vere pa je odvisno, kakšna in kako dolga bo pot, ki se bo začrtala pred njim.
Sporočila in nauki iz knjige Nadangel Rafael sporoča prečudovito izpolnjujejo to nalogo. S preprostimi besedami, pristopi in vajami uvajajo posameznika na pot velike resnice.

Lukacs Boris, iz knjige Nadangel Rafael sporoča

Ne beži pročRafael(1)[1]

Postoj, ustavi se vendar,
ne beži proč; kam hočeš oditi?
Ostani vendar pri meni, čisto pri meni,
kličem te, prosim te
z vso svojo močjo, otrok moj, jaz te ljubim.

Ne beži proč,
ni kraja v vesolju, ki bi bil lahko tvoja domovina,
samo jaz sem, samo pri meni je ljubezen tvoj
večni dom.

Moje ljubeče roke te iščejo,
moj glas ti sledi,
kamorkoli že hitiš.
Samo jaz te bom ozdravil iskanja,
moj srčni utrip te bo napravil ljubečega
in zanetil v tebi mogočni plamen neskončnega.

O, otrok moj,
ne beži proč, ne proč od mene,
tisoč žarkov moje ljubezni
teče in hiti, da bi ti utirali pot, in ti
se spreminjaš, ko iščeš in tavaš po stranpoteh,
ko se vendar tok moje ljubezni nahaja pod
tvojimi nogami.

Pošiljam ti oznanjevalce svojega sonca,
ki so ustvarjeni iz iste substance,
Pričujočnosti JAZ SEM,
samo da bi se tvoje srce odprlo zame.

Avtor: Helena Cesar
www.zarek-hc.si

foto: Daniel St. Pierre, Freedigitalphotos

  • Članki

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.

Moji zaznamki Natisni izpis Dodaj zaznamek

Društvo Pesem duše

  1. Domov
  2. »
  3. Bioterapija
  4. » Društvo Pesem duše
Kontaktni podatki
Telefon: 070788788, 040-155-929
Facebook:
Naslov:
Brežice, Ljubljana in Prebold pri Celju, Brežice
Naši dogodki, delavnice
Dogodki:
Opis
Opis:

Karmična diagnostika, Šamanizem, Regresija, Progresija, The Reconnection, Theta healing, Mandale, Energijske slike, Osebna in karierna svetovanja, Reiki, Hipnoza in NHR™, Energijsko čiščenje in urejanje prostorov, Meditacije s šamanskim bobnom, Delavnice karmične diagnostike, Delavnica Obilje in denar, Delavnica Sorodne duše, Zakon privlačnosti, Barve in barvna terapija, Ustvarjalna akademija – Pesem duše, TV in spletna oddaja Preprosto naravno.

Smo društvo za osebni, ustvarjalni kreativni in duhovni razvoj. Z akademijo, delavnicami, svetovanjem, lastno TV oddajo in ozaveščanjem javnosti prek javnih medijev osvetljujemo posameznikom pot v boljše in bolj kakovostno življenje.

Skupinske aktivnosti:
• Ustvarjalna akademija – Pesem duše:
Osnovno izobraževanje za osebno rast (1-letni program)
Poglobljeno izobraževanje za osebno rast / izobraževanje za svetovalce (2-letni program),

Potrdilo - diploma:
Ob koncu izobraževanja oziroma določenega segmenta se prejmejo sledeča potrdila:
Potrdilo o uspešno zaključeni Ustvarjalni akademiji Pesem duše
Theta Healing®: Osnovni (Basic) DNK, Nadaljevalni (Advanced) DNK, Manifestacija in obilje
Reiki: I., II. in III. stopnja
Karmična diagnostika
Več o Akademiji: Tukaj

• Šamanske delavnice s šamanskim bobnanjem (šamansko potovanje s pomočjo bobna, žival moči, duhovni učitelj, divinacija, ples, razrešitev in nameni odnosov);
• Reiki tečaji (1. stopnja, 2. stopnja, 3. stopnja - mojstrska, učiteljska stopnja);
• Vodene skupinske meditacije;
• Delavnice karmične diagnostike;
Individualne aktivnosti in aktivnosti za posameznike/pare/družine/podjetja:
• Individualne / partnerske / družinska svetovanja in postavitve na osnovi karmične diagnostike, theta healinga, ponovne povezave/reconnection, reikija.
• Osebna in življenjska svetovanja;
• Karierna in poslovna svetovanja;
• Individualna regresija;
• Individualna progresija.

Druge aktivnosti:
• mandale in energijske slike;
• TV in spletna oddaja Preprosto naravno;
• aktivnosti s šamanskim bobnom;
• pomoč in svetovanje ljudem prek spletne strani, foruma in bloga;
• ozaveščanje javnosti prek medijev javnega obveščanja z namenom osvetliti ljudem pot v bolj kakovostno življenje.

Akademijo, delavnice, regresijo, progresijo, terapije in meditacije vodi Zoran Zavor, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj - karmične diagnostike, integralne biorgonomije, theta healinga, regresije, progresije, ponovne povezave/rekonnection, reikija - skratka celostnega naravnega pristopa. Poleg Zorana izvajajo svetovanja in na delavnicah sodelujejo tudi drugi strokovnjaki s področja komplementarnega naravnega življenja.

ZORAN ZZoran_Zavor_Pesem_duse[1]AVOR ~ predsednik društva Pesem duše, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj, osebna svetovanja, ustvarjalna akademija življenja Pesem duše, svetovanje karmična diagnostika, regresija, hipnoza in NHR™, organizacija in vodenje oddaje "Preprosto naravno" ...

Pot v svet energij se mi je na široko odprla leta 1999 z Reikijem, ki sem jo nadaljeval z integralno biorgonomijo, karmično diagnostiko, meditacijami in raznimi energijskimi vajami. S 1. generacijo sem se vpisal v Šolo za bioenergoterapevte, ki jo je vodil g. Marjan Ogorevc. Šolanje sem zaključil leta 2006 in pridobil certifikat pri GZS. V šoli sem osvojil znanja s področja uradne, tradicionalne indijske in tradicionalne kitajske medicine, radiestezije, barvne terapije, integralne biorgonomije, karmične diagnostike in dosti drugih znanj, ki so nam jih posredovali predavatelji. Sedaj vsa znanja uporabljam pri svetovanjih, regresiji, progresiji, meditacijah, akademiji, ter tečajih in delavnicah.

V letu 2012 sva z Urško Korun odprla vrata Ustvarjalne akademije Pesem duše, ki je vrhunska kombinacija znanj in metod osebne rasti, razvoja in dela z energijami.

Prav tako se je v letu 2012 pod našim vodstvom začela predvajati TV in spletna oddaja o naravnem načinu življenja, duhovnosti in osebni rasti z naslovom "Preprosto naravno".

Z Urško vodiva šamanske delavnice s šamanskimi bobni, potovanje v šamanske svetove s pomočniki ter šamansko zdravljenje.

Ukvarjam se še z: regresijo in ugotavljanjem vpliva preteklih življenj in krajev, v katerih smo živeli; progresijo; s šamanizmom in naravnimi načini življenja; Medicinskim kolesom - Medicine Wheel; Ponovno povezavo (The Reconnection), Theta healing, Hipnoza, NHR™, Zakon privlačnosti, energijsko čiščenje in urejanje prostorov in zemljišč.

Moje delo je usmerjeno v ozaveščanje ljudi o moči srca in brezpogojne ljubezni; o naši duši, njeni edinstvenosti in celoti - združenosti srca, duše in uma, ki premaga vse ovire in težave. Odkrivanje in razreševanje vzrokov s pomočjo karmične diagnostike, theta healinga in svojih metod. Tudi za tiste, za katere mislimo, da ni rešitve, vedno obstaja pot. Z veseljem pomagam ljudem, da si sami lahko izbirajo svojo življenjsko pot.

Odločitev živeti z življenjskim poslanstvom ali brez njega - je vedno naša izbira.

Kontakt: pesem.duse@gmail.com / 00386 (0)70 788 788
_________________________

Urska%20Korun[1]URŠKA KORUN ~ podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; specialistka za osebno rast in razvoj; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; delavnice in meditacije na teme osebnega razvoja in rasti.

Po izobrazbi sem univ. dipl. ekon., zelo uspešno sem študij zaključila leta 2007. Dokončala sem več strokovnih izobraževanj s področij osebne rasti in vitalnega življenja, med katerimi izstopajo 2,5-letno šolanje za bioenergoterapevta in 1-letno specialno izobraževanje o Karmični diagnostiki, oboje pod strokovnim vodstvom Marjana Ogorevca. Dokončala sem tudi 2-letno izobraževanje o metodah osebne rasti in dela z energijami na Ustvarjalni akademiji Pesem duše, pod strokovnim vodstvom Zorana Zavorja.

Izvajam poglobljene seanse za pomoč in osebno rast, ki temeljijo na Karmični diagnostiki, katero po potrebi kombiniram s številnimi drugimi praksami: Regresija in Progresija, Šamanizem, Reiki, Integralna biorgonomija, Barvna terapija, Masaža, Delo s preminulimi, Medijstvo in delo z duhovnimi vodniki, Thoth Tarot, Postavitev družine, Energijska umetnost, ThetaHealing®, I-Ching itd.

Pomagam ljudem v osebni stiski, pri težavah v vseh vrstah odnosov (partnerstvo, družina, na delu, v šoli itd.), vsem, ki ne vedo, kako naprej v zasebnem ali kariernem življenju. Uspešno pomagam tudi vsem, ki čutijo pri sebi tesnobo ali zastalost, pa ne vedo, kaj storiti. Pogleda se vzrok za nastalo stisko, se ga ozavesti in usmeri na tisto pot, ki jo oseba čuti kot pravo. Rešiti se da vse tisto, kar je človek sam pripravljen spremeniti.

Poudarjam, da je prizemljevanje vsega, kar se naučiš, ključnega pomena za dejanski razvoj. Zatorej je vse, kar se naučim, trdno preverjeno in prizemljeno skozi osebne izkušnje, redno vsakodnevno delo in čas, ki pokaže dejansko korist.

Organiziram razne vrste delavnic na temo osebne rasti in vitalnega življenja - moderne šamanske delavnice s šamanskimi bobni, delavnice karmične diagnostike in osebne rasti, Ustvarjalno akademijo Pesem duše. Izvajam in vodim redne mesečne meditacije s šamanskim bobnom.

V projektu TV in spletne oddaje Preprosto naravno delam kot glavna organizatorka, voditeljica in urednica. Lahko se pohvalim, da sem tudi idejna avtorica naslova oddaje in ustvarjalka logotipa. Z ekipo se skupaj trudimo doseči čim bolj kakovosten in jasen izdelek, to so oddaje o vitalnem in naravnem načinu življenja ter o vsem, kar dela naš vsakdan zanimiv.

Rada zajadram v umetniške vode in sem samouka umetnica; za svoje srce ustvarjam, oblikujem, slikam na platno in fotografiram. Občasno priredim umetniške razstave, da predstavim svoja dela širši javnosti. Rezultat raziskovanja so likovna dela na platnu, klasične in energijske slike, mandale ter druga umetniška dela. Galerija del je objavljena na Facebook strani Urška Korun Art. V prostem času obožujem zdravo gurmanstvo, odkrivanje zanimivih kotičkov pod soncem, vrtičkarstvo, pohodništvo in druge športne aktivnosti na prostem.

Kontakt: urska.pesemduse@gmail.com

Specialistka za osebnostno rast in razvoj
Podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; vodenje delavnic in meditacij na temo osebnega razvoja in rasti.

Pošlji sporočilo Urška Korun

Tagi
Pokaži več

Helena Cesar

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !