Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Z mislimi in čustvi človek ustvarja svoje življenje

foto:pixabay.com
Oglas
Predgovor iz knjige Nadnagel Rafael sporoča, Janko Jamšek 2008:

Z mislimi in čustvi človek ustvarja svoje življenje in svet, v katerem živi.

Če s svojim življenjem ni zadovoljen in bi želel nekaj trajno spremeniti, mora predvsem spremeniti temelje, na katerih je zgrajen njegov miselni svet. Če želi popolnost, mora podrediti svoj način razmišljanja kozmičnim zakonitostim, ki so popolnost, saj je na njih zgrajeno vse stvarstvo. Najvišja zakonitost je zakonitost Enosti. Izraža se na vseh ravneh in v naših srcih je zapisana z ustvarjalnim izrazom »JAZ SEM«. To je pot, ki odpira vse resnice življenja na vseh ravneh.Na to pot pa lahko stopimo le, če prestopimo prag dvomov, nejevernosti, prag, kjer moramo pustiti vse svoje materialne, miselne in čustvene naveze. Nauk o Pričujočnosti »JAZ SEM« je bil dolgo skrbno varovan misterij, ki je bil razodet samo učencem na zelo visoki stopnji. Šele v začetku preteklega stoletja ga je zahodnemu svetu prinesel mojster St. Germain. Sam ga je imenoval »Kraljevska pot«, ker je to edina neposredna in najkrajša pot, ki vodi v popolno svobodo in veliko Enost. Njena posebnost je, da ni dosegljiva človeškemu egu, saj je to pot duše, ki ji mora posameznik prepustiti svoje življenje.

In česa se je treba naučiti za dosego tega cilja?

Ničesar, saj imamo vse že v sebi. Treba je le spremeniti način razmišljanja, preiti od linearnega, zemeljskega, zgrajenega na minljivih človeških resnicah, na vsedimenzionalno, brezčasno kozmično razmišljanje, kjer je vse popolnost. Z drugimi besedami, v vsem je treba postaviti Boga v naših srcih na prvo mesto. Zunanji cilji se pri tem ne bodo spremenili, zamenjali bomo samo svet ega za svet duše in duši dovolili, da v našem življenju ustvarja popolnost. Svobodna volja nam omogoča izbiro, moč resnične vere pa je odločilna za njeno uresničitev.
Mogoče te zanima  Pravila, kako živeti, smo večinoma prevzeli od drugih
Sporočila nadangela Rafaela odpirajo pot, da lahko vsakdo spozna obe strani življenja, ustrezno svoji stopnji zavesti najde pot in stopi na pot, ki mu bo pomagala odkriti njegovo poslanstvo – postati prebujeni mojster svojega življenja in ne več biti žrtev zunanjih okoliščin. Skoznje spoznavamo svojo vlogo stvarnika in to, kako mogočna so sredstva s katerimi razpolagamo, in za to tudi prevzemamo odgovornost.Velik korak je dosežen, ko začnemo delovati skozi svojo dušo in ne več samo skozi ego. Mojstri opisujejo to stanje kot prebujenje iz sna v življenje, kot neke vrste duhovno rojstvo … Z drugimi besedami, resnična pot duhovnega razvoja se začne šele tedaj, ko učenec preneha sanjati o duhovnosti, ko prevzame odgovornost za svoja dejanja in se začne identificirati z božanstvom v sebi.Od zdaj ne potrebuje več ne šole ne zunanjega mojstra, ker se zaveda, da ima vse v sebi. Popolnoma se prepusti vodstvu svojega notranjega mojstra in vsa njegova pozornost je zdaj usmerjena v spoznavanje zakladnice ljubezni in modrosti v njegovem srcu. Razvoj duše pa se tu ne ustavi, ampak se pravzaprav šele začne …Skozi razširjeno zavest bo zdaj njegovo spoznavanje sebe v korist celotnemu človeštvu, velikemu »JAZ SEM« in v sodelovanju z mojstri modrosti udejanjanju božanskega načrta popolnosti.Od posameznikove resnosti, njegove iskrenosti do samega sebe, pripravljenosti opustiti naveze, njegovega zaupanja in vere pa je odvisno, kakšna in kako dolga bo pot, ki se bo začrtala pred njim. Sporočila in nauki iz knjige Nadangel Rafael sporoča prečudovito izpolnjujejo to nalogo. S preprostimi besedami, pristopi in vajami uvajajo posameznika na pot velike resnice.

Lukacs Boris, iz knjige Nadangel Rafael sporoča

Ne beži pročRafael(1)[1]Postoj, ustavi se vendar, ne beži proč; kam hočeš oditi? Ostani vendar pri meni, čisto pri meni, kličem te, prosim te z vso svojo močjo, otrok moj, jaz te ljubim.Ne beži proč, ni kraja v vesolju, ki bi bil lahko tvoja domovina, samo jaz sem, samo pri meni je ljubezen tvoj večni dom.Moje ljubeče roke te iščejo, moj glas ti sledi, kamorkoli že hitiš. Samo jaz te bom ozdravil iskanja, moj srčni utrip te bo napravil ljubečega in zanetil v tebi mogočni plamen neskončnega.
Mogoče te zanima  Če se ne naučimo reči ne, bo to namesto nas morda reklo naše telo
O, otrok moj, ne beži proč, ne proč od mene, tisoč žarkov moje ljubezni teče in hiti, da bi ti utirali pot, in ti se spreminjaš, ko iščeš in tavaš po stranpoteh, ko se vendar tok moje ljubezni nahaja pod tvojimi nogami.Pošiljam ti oznanjevalce svojega sonca, ki so ustvarjeni iz iste substance, Pričujočnosti JAZ SEM, samo da bi se tvoje srce odprlo zame.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem