Galaktična sprememba

Kaj se dogaja na vašem osebnem nivoju, veste.
Kaj se dogaja na globalnem nivoju, tudi veste.
Ali veste, kaj se dogaja na galaktičnem nivoju? Morda ja, morda ne. Mogoče vas do sedaj to niti ni zanimalo, sicer pa teh informacij v konvencionalnih medijih niti ni mogoče zaslediti. 

Ker se leto 2012 počasi končuje in bomo kmalu vstopili v mesec december, ki nosi pomemben datum 21.12.2012, bi želela nekaj besed nameniti duhovnim spremembam, ki preplavljajo svet, zaradi GALAKTIČNE SPREMEMBE, katera se dogaja med leti 1950 in 2100.

Na svetu obstaja kar nekaj informacij, ki se nanašajo na poravnave zemeljskih polov, čemur pravimo PRECESIJSKA PORAVNAVA, ki nastopi približno vsakih 25 920 let. Ti ponavljajoči ciklusi se dogodijo, ko Zemlja premakne svojo os pod določenim kotom, ki je povezan s serijo kvazarjev (astronomsko telo) blizu centra galaksije (poravna se s skupino zvezd v konstelaciji Strelca), ki oddajajo žarke »skalarne elektromagnetne energije« v Zemeljske elektromagnetne mreže.

Vendar pa poleg PRECESIJSKE PORAVNAVE obstaja še večja in bolj pomembna poravnava, ki našim znanstvenikom ni najbolj poznana, in to je GALAKTIČNA SPREMEMBA, ki vključuje naš celotni sončni sistem.

Energija, ki žarči iz kvazarjev, ki so usklajeni z zemeljskima poloma v času PRECESIJSKE PORAVNAVE in je predvidena za čas od 20. do 22.12.2012, je relativno majhna v primerjavi z energijo, ki žari iz Centralnega Sonca. Pas energije, s katerim se bo srečal naš solarni sistem na svojem potovanju skozi Vesolje, ustvarja to, čemur pravimo GALAKTIČNA SPREMEMBA. Galaktična sprememba se je začela okoli leta 1950 in se zaključi okoli leta 2100, vendar pa se bo njena moč intenzivnosti povečala v času PRECESIJSKE PORAVNAVE.

Ta večji ciklus (GALAKTIČNA SPREMEMBA) se dogodi dvakrat v času vsakega galaktičnega ciklusa, ki nastane vsakih 216 milijonov let (naši znanstveniki trenutno računajo dolžino galaktične spremembe 227 milijonov let). To je približno čas, ki ga potrebuje naš sončni sistem, da napravi revolucijo okoli Centralnega Sonca naše galaksije.

Z razliko od PRECESIJSKE PORAVNAVE je potrebno več kot 3 (tri) zemeljske dni, da se sončni sistem pomakne skozi snope energije poznane kot GALAKTIČNA SPREMEMBA. Kompletno trajanje ciklusa je 150 let – od 1950 do 2100. Ta snop relativno nepolarizirane elektromagnetne energije je znan pod mnogimi imeni, vključno z »fotonskim pasom« in »elektromagnetnim ničelnim pasom«.
Torej, manjši izlivi energije iz kvazarjev, ki so poravnani z Zemljino osjo, niso isto kot energija, ki izvira iz centra galaksije v času GALAKTIČNE SPREMEMBE. Vendar pa se bosta ta dva izvora energije v veliki meri prekrila v času 3 (treh) dnevov v mesecu decembru 2012! Učinek »dvojnega uroka« pa bo povzročil velike spremembe na Zemlji.

Približno vsakih 108 milijonov let naš sončni sistem prehaja v t.i. »fotonski pas« ali »elektromagnetni ničelni pas«, kije zgoščen na relativno majhnem področju vesolja, a je le-to dovolj veliko, da mnogo let vpliva na Zemljo, Sonce in sosednje planete. Prenos teh žarkov je pričel občutno vplivati na Zemljo približno leta 1950 in bo vrhunec dosegel leta 2015. Ta vpliv ne bo pričel upadati vse do leta 2035. Po letu 2100 pa bo naš sončni sistem popolnoma izšel iz žarčenja skalarne elektromagnetne energije, ki izvira iz Centralnega Sonca naše Galaksije t.i. Mlečne ceste.

Kozmični ciklusi so katalizatorji sprememb, so spodbujevalci bujenja duš. Če se duše niso pripravljene prebuditi, te spremembe služijo kot izhodi, ki jim omogočajo, da se poskusijo naučiti svojih lekcij na drugih svetovih, ki so prilagojeni njihovi hitrosti učenja. Naj vas ponovno opomnim, da »sodni dan« ne obstaja. Kakor tudi ne obstaja nihče na višjih dimenzijah, ki bi duše ocenjeval; jim določal vrednost ali jim celo sodil.

PRECESIJSKA PORAVNAVA, ki se bo dogodila 20., 21. in 22. decembra 2012, bo imela vlogo pospeševalnika pri povečanju hitrosti dušne evolucije. Sledili bosta še dve takšni »pospešitvi«, ki sovpadata s 150. letnim oknom GALAKTIČNE SPREMEMBE – ena v letu 2017 in druga v letu 2030. Vsi ti dogodki vključujejo radikalno evolucijo zemeljskih duš.

Napačno je predpostavljati, da se bodo vse duše povzdignile (odšle z Zemlje) v času teh treh dni PRECESIJSKE PORAVNAVE – 20., 21. in 22.12.2012. Bodo pa mnoge duše vsekakor prešle iz ene gostote na drugo. Kakor koli že, velika GALAKTIČNA SPREMEMBA (elektromagnetni ničelni pas) traja 150 let in to je dovolj dolgo, da zemeljske duše preidejo na višji nivo v času teh močnih energij.

To, da sva TUKAJ in ZDAJ, Ti in Jaz ni naključje. Najini duši sta si izbrali to življenje, da izkusiva edinstveno galaktično spremembo, ko se lahko dvignemo na višje nivoje zavedanja, ne da bi zapustili fizično telo.

In to je dar.
In tudi svobodna odločitev.

Zdi se, kot da se želijo bitja iz vseh strani vesolja vključiti v planete, ki imajo specifično poravnavo v tem času, da bi doživela masovno evolucijo duš in spremembo. Od milijona svetov z inteligentnim življenjem, ki ležijo znotraj dela galaksije, ki gre skozi GALAKTIČNO SPREMEMBO, se le peščica nahaja na unikatni poziciji, na kateri se nahaja Zemlja in Jaz in Ti!

Dragi Kreatorji, se zavedate, da so vse niti sedaj v vaših rokah? Da je ZDAJ čas, na katerega smo se pripravljali in po njem hrepeneli. Čutite metuljčke v trebuhu, ko prepoznavate Resnico? Imamo podporo celotnega Vesolja, da ustvarimo svoj Raj na Zemlji, Tu in Zdaj!

Estera Remec
www.estera.si

Vir: Earth changes and 2012, avtor Sal Rachele

O Estera Remec

Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: