Zakaj odstreti kopreno pozabe in videti z dušo

Zakaj odstreti kopreno pozabe in videti z dušo

Mnogi si želite darila ob novem letu..

Ja, imam ga že pripravljenega za vas. (o tem v nadaljevanju). Mnogi pa si preprosto želite izvedeti, kako bolje in kvalitetnejše preživeti ta čas tu na »zemeljskem potovanju«. Vse vas zanima, kako privabiti več vsega dobrega in lepega v svoje življenje, kako se izogniti pomanjkanju in kako živeti v obilju (vsega in v vseh pomenih).

Ja, super.

Tudi sama se vam pridružujem.

Pa začnimo z raziskovanjem in razkrivanjem resnice.

Torej? Odgovor na obilje vsega, (v izogib pomanjkanja) se skriva v odgovoru na vprašanje »Kdo sem jaz?« In ko dosežemo določeno stopnjo duhovnega razvoja, se nam spontano prebudi to hrepenenje.

Naša duša začuti močno željo, pravo hrepenenje po tej resnici. Resnici, ki je zavita v kopreno pozabe. In zgodi se tisto… Kaj? Kako? Po zakonu privlačnosti najdemo.. ali pa nas najde….

»Ti me iščeš, jaz te najdem!« Poznate ta rek iz romana Evalda Flisarja Čarovnikov vajenec?

Mnogi duhovni popotniki se uspešno, skozi mentorsko strokovno vodstvo iščemo… Iščemo se v kontemplaciji, ki ji rečemo koani  – vprašanja, ki nimajo enega preprostega razumnega odgovora, pa vendar se s temi vprašanji začne odstirati kopreno…

Preden vam razložim več o kopreno pozabe, pa razčistimo z religijo oz. jaz temu rečem kar moja življenjska filozofija – miselna naravnanost.

Skrivnost reinkarnacije in z njim tesno povezanega pojava »koprena pozabe«?

Danes vam namenjam kratek članek o »pozabi«, kot efektu, s katerim se inkarniramo – duša se utelesi (Reinkarnacija (lat. > re = ponovno, carnis = meso > ponovno utelešenje) je ponovno utelešenje duše umrlega v drugem bitju. Reinkarnacija je eden osrednjih konceptov v večini glavnih indijskih religijah, npr. Hinduizmu, Džainizmu in Sikhizmu ter več manjših družbah po vsem svetu, soroden pa je tudi koncept ponovnega rojstva kot ga pozna Budizem.

REINKARNACIJA JE BILA VKLJUČENA V ZAČETNO KRŠČANSTVO

Reinkarnacija je bila osred­nje načelo zgodnje-krščanskih skupnosti. Današ­nja biblija je na­stala v 4. stoletju, ko so bili določeni evangeliji, ki jo sestavljajo, druga besedila, med njimi tudi apokrifi, pa so bila izločena in v veliki meri uničena. Eno takih dejanj je bil požig velike knjižnice starega veka v Aleksandriji

KARMIČNA DIAGNOSTIKA Z VPOGLEDOM V PREJŠNJA ŽIVLJENJA

Karmična diagnostika, ki jo poučujem v OnLine programu Ključ do duše, temelji na vpogledu v prejšnja življenja, preprosto iz razloga, ker tam najdemo izvor vsega, kar trenutno imamo in kar smo. Verjamem, da se je slavni skladatelj Mozzart že v prejšnjih inkarnacijah učil glasbila, klavirja, saj je kot dejstvo nemogoče dojeti, da otrok pri samo 5 letih izkaže znanje, kot ga je ta legendarni skladatelj. Temu efektu pravimo, da ima odprte pozitivne portale do prejšnjih življenj. Obstajajo pa tudi negativni..

Mnogi, pa se prejšnjih življenj ne spomnite in po svoje je to dobro, spet v n v novem okolju z novim telesom se ne spomni več kdo je bila prej.. Skratka večina stvari iz prejšnjih življenj se ji zavije v tančico pozabe.

Zakaj?

Eden izmed glavnih razlogov je, da smo samo tako bolje pripravljeni NA NOVO življenje. Pretekle hude in travmatične izkušnje, bi nas lahko preveč ovirale…  Torej se rodimo v ta svet (reinkarniramo) s koprenom pozabe na prejšnja življenja, na vse, kaj in kdo smo bili in kaj smo počeli… Začnemo na novo, spišemo nov roman…

In zakaj potem gledam v vaše prejšnje življenje, če je smisel v kopreni pozabe, da se duša ne spomni več (skoraj) ničesar?

Evolucija zavesti naše človeške družbe se naglo dviga. Po domače povedano: postajamo vedno bolj zavestni, boljši ljudje. Vidimo z višje perspektive in posledično tudi sprejemamo boljše odločitve. In ljudje smo postali zavedni, močni kreatorji svoje resničnosti. Hočemo kreirati. Da bi ustvarjali, potrebujemo priložnosti, ki bi nas vodile do obilja (do cilja) In če hočemo ustvariti pot do uresničitve, moramo odstraniti ovire.

In tako se soočamo z ovirami… Ker hočemo oblije ljubezni, obilje v materialnem pomenu ipd.

In če ne najdemo vzroka za ovire v tem življenju, je razlog v prejšnjih… Da.

Po klasični psihologiji, ki je »pacienta« spraševala po otroštvu, razlog so našli v tramatičnih izkušnjah iz otroštva ali mladosti. Pri karmični diagnostiki pa ne krivimo svojih staršev, ker so nas »napačno« vzgojili, temveč iščemo razloge, zakaj smo se vzajemno izbrali za te vloge: odnos otrok – starš.

Torej? Odkrivamo tančico, imenovano kopreno pozabe z namenom odstranjevanja ovir, kot tudi z namenom osveščanja svojih potencialov, znanja, modrosti in izkušenj, ki smo jih na nivoju duše »prinesli« v to – novo življenje.

NEKAJ OZDRAVLJENIH TRAVM IZ PREJŠNJEGA ŽIVLJENJA

–          Marko, prijeten in prijeten moški srednjih let. Navidezno po ničemer ne izstopa. Praktično ima vse, kar si moški pri 40. letih lahko želi. Zadovoljen je s svojo partnerko, privatno dejavnostjo, je družaben in zdrav. Vsak prosti čas nameni športni aktivnosti – atletiki.

Njegovo prejšnje življenje je potekalo v Franciji. Bil je profesionalni vojak, telesni stražar. Iskali so ga, da bi mu vzeli življenje in skrival se je v gozdu. Bil je sam in jedel je, kar je našel, v glavnem gozdne rastline. Zastrupil se je z nečim in v hudih mukah bruhanja, umrl.

Marko ni bil pretirano pretresen nad to zgodbo, vse se mu je zdelo zelo logično. Pove mi, da obožuje borilne veščine in da je hotel postati poklicni vojak ali policaj pa so ga starši prepričali, naj raje študira ekonomijo. Športom se ni odpovedal. Zanimivo je bilo še to njegov vprašanje, če je morda razlog zakaj mu grejo gobe na bruhanje, pa tudi druga zelenjava se mu v glavnem upira, razlog iz prejšnjega življenja?!

Ja, včasih so simptomi tako nepomembni, kot je na primer, da nekdo ne mara gob, zelenjava pa mu gre na bruhanje, pa ne ve zakaj… Včasih in v večini primerov, pa so travmatična doživetja tako huda, da človeka resnično ovirajo. In te ovire so glavni, pogosto kar edini razlog, da kljub veliki želji, vztrajnemu trudi in obisku mnogih vikend duhovnih delavnic, človek ne najde zadovoljstva, kaj šele sreče ali obilja v tem življenju.

Ko odstremo kopreno pozabe, se nam odprejo oči. In vidimo – pravzaprav DOBIMO UVID. Uvid v to, da je končno že napočil pravi čas in da smo pripravljeni na soočanje. Soočanje s tem, kdo smo in kaj lahko postanemo, ko se osvobodimo, ko umaknemo to, kar nas ovira na poti do uspeha.

Pogosto so to zaprisege in zaobljube revščini, pokorščini. Ja, v takem primeru človek kar koli počne ne zasluži dovolj denarja za preživetje, kaj šele, da bi si kaj lepega in dobrega privoščil. Žalostno. Vesela novica pa je ta, da je končno napočil čas, ko se bomo soočali s samim seboj – s svojo dušo.

Ti me iščeš – jaz te najdem?!

Vidimo se v OnLine programu od 1. do 7. stopnje. Ste Za? Če ne zdaj, kdaj pa.. 
Potrebuješ osebni računalnik in približno 2 uri časa na teden, voljo izboljšati kvaliteto svojega življenja in bit dober človek (brez velike hudobije).

Več oz. skoraj vse info. prejmeš na povezavi s klikom na modro pisavo TU: https://duhovnost.eu/online-kljuc-do-duse-z-dostopom-v-akaske-zapise/

Če se še ne poznava in nisva nikoli kontaktirali, pa predlagam, da se vzajemno preizkusiva v eno urnem branju DUŠNEGA ZAPISA (preko mobija ali skype). Vse info. o tej moji najbolje prodajani storitvi že 5 let, pa je opisano, če klikneš na modro pisavo TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Po tem pogovoru bova ugotovila, če sva za skupaj v vlogi učitelj – učenec, ali pa morda ne..

MOJE NOVOLETNO DARILO:
  1. webinar bo 20. 12.2020 ob 20 uri.

Pomembno je, da se prijavite, če se še niste in to na naši spletni strani takoj na naslovnici. Vpišete samo svoje ime in priimek ter e- mail.. Častim – zastonj! Vendar to darilo ne mečem kar tako za vsakega, ker je dragoceno. Ok. Hvala, ker me razumeš. Morda me obsojaš, pa verjamem, da boš ti, ki iščeš samo vse zastonj, imel vedno premalo. Torej MOJE NOVOLETNO DARILO: trije brezplačni webinarji so namenjeni vam, ki ste od našega podjetja, v letu 2020 kar koli kupili, pa najsi bo to izdelek ali storitev.

Če ste zamudili prva dva webinarja, vam posnetke pošljemo na vaš e- mail.

Hvala vam, ker ste nas z nakupom podprli naših izdelkov in storitev podprli. Vračamo obilje znanja in izkušenj, ki vam bojo doprinesli še več obilja radosti in zadovoljstva na vseh področjih.  

Imate vprašanje glede vključitve v OnLine program ali kaj drugega v zvezi z našo ponudbo storitev?

Pišite, danes, ne odlašajte!

Z ljubeznijo,

Aleksandra in Dimitrij Drole

www.vizijeuspeha.com

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem