Razne TehnikeSoulwork

Zakaj se vam to dogaja?

Veliko se vam dogaja in nekateri ste že siti te borbe sami s sabo, s partnerji, starši, sodelavci, z rutino…

Nekateri ste že zelo proti koncu z močmi. Zakaj?

Ker se borite proti Življenju. In ko se borite proti Življenju, Življenje vedno zmaga. Potrebno bo nekaj spremeniti. Obstaja nekaj, česar ne vidite.

Okoliščine, v katerih ste se znašli, so samo direktni posnetek vaših prepričanj o sebi in o svetu. Če vam vaša situacija ni všeč, pomeni, da v sebi nosite prepričanja, ki vas ne podpirajo, kot so: nisem vredna, za vse sem sama, nihče me ne mara, nisem zaželena, nisem dovolj dobra, svet je krut, ljudje so sovražni, za preživetje je potrebno garati, življenje ni cvetoče polje in podobno. In če so to vaša prepričanja, boste tako tudi živeli! Kajti prepričanja si potrdimo tako, da si ustvarimo okoliščine, ki nam jih potrdijo in potem lahko rečemo »Saj sem vedel-a! Prav sem imel-a!«.

Predvsem opažam, da najtežje skozi življenje plujejo ljudje, ki so prepričani v svoj prav. Ki gledajo na svet črno-belo, prav-narobe, pozitivno-negativno. Vsa takšna pravila, kako naj bi svet izgledal in kako naj bi se obnašali drugi ljudje, vam povzročajo najhujše trpljenje, pa tega sploh ne veste! Kajti noben dogodek ali situacija nima sama po sebi vgrajenega pomena. MI in samo MI smo tisti, ki dajemo vsaki stvari pomen! "To je narobe, to je grozno, poglej, kako se ta obnaša, poglej, kaj ta govori, poglej, kaj je ta naredil…" do nezavesti. Prenehajte z ocenjevanjem in presojanjem. In pojdite raje v smeri svojega srca, kaj si ZARES ZARES ZARES želite! Sreča je stvar fokusa!
 

Tina Puncer, terapevtka soulworka, Reality shifter
www.loving-wisdom.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Tina Puncer

Terapevtka soulworka, Reality shifter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !