Zakaj uporabljamo nihalo

Nihalo nam lahko služi kot dober pripomoček za raziskovanje neznanega in s katerim lahko dobimo odgovore na različna vprašanja, npr. škodljiva sevanja v prostoru, svoje ali tuje bolezni,…

Nihalo deluje tako, da nam s smerjo nihanja da odgovore na vnaprej zastavljena vprašanja.

Poznamo nihala različnih dimenzij, oblik in iz različnih materialov. Pri delu z nihalom je to v bistvu skorajda nepomembno. Izberemo tistega, za katerega čutimo, da je za nas pravi. Kot nihalo bi lahko uporabili tudi npr. prstan obešen na verižici, ali pa uhan na nitki. Nihalo je, kot vemo, le pokazatelj odgovorov, kot jih mi sami sprejemamo iz univerzalnega informacijskega polja (UIP).

Za dobivanje pravilnih informacij moramo našo zavest odstraniti, dobro je, da smo v alfa stanju, globoke sproščenosti. Tako se edino lahko izognemo našim osebnim predsodkom, željam, avto sugestijami itd…

Z nihalom lahko stvari, kristale, pijačo, hrano, prostor očistimo škodljivih energij in jih tudi harmoniziramo. Z njim pa lahko preverimo tudi delovanje čaker.

Nihalo nam lahko zelo veliko pripomore pri delu z energijami, samozdravljenju in pomoči drugim.

Matjaž Zepan

Nihala na voljo tudi v naši trgovini duhovnost.si

O Matjaž Bogdan Zepan

Bil je ustanovitelj Društva Spoznanje, katero je nesebično ponujalo brezplačne terapije za tiste, ki si tega niso zmogli privoščiti. Bil je kritičen do materialnega razvoja sodobne ezoterike. Avtor številnih strokovnih člankov ter knjig.

Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here