Ezoterika

Zakaj uporabljamo nihalo

Nihalo nam lahko služi kot dober pripomoček za raziskovanje neznanega in s katerim lahko dobimo odgovore na različna vprašanja, npr. škodljiva sevanja v prostoru, svoje ali tuje bolezni,…

Nihalo deluje tako, da nam s smerjo nihanja da odgovore na vnaprej zastavljena vprašanja.

Poznamo nihala različnih dimenzij, oblik in iz različnih materialov. Pri delu z nihalom je to v bistvu skorajda nepomembno. Izberemo tistega, za katerega čutimo, da je za nas pravi. Kot nihalo bi lahko uporabili tudi npr. prstan obešen na verižici, ali pa uhan na nitki. Nihalo je, kot vemo, le pokazatelj odgovorov, kot jih mi sami sprejemamo iz univerzalnega informacijskega polja (UIP).

Za dobivanje pravilnih informacij moramo našo zavest odstraniti, dobro je, da smo v alfa stanju, globoke sproščenosti. Tako se edino lahko izognemo našim osebnim predsodkom, željam, avto sugestijami itd…

Z nihalom lahko stvari, kristale, pijačo, hrano, prostor očistimo škodljivih energij in jih tudi harmoniziramo. Z njim pa lahko preverimo tudi delovanje čaker.

Nihalo nam lahko zelo veliko pripomore pri delu z energijami, samozdravljenju in pomoči drugim.

Matjaž Zepan

Nihala na voljo tudi v naši trgovini duhovnost.si

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: