m

“Zima”

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ti podaljšani dnevi “zime” so namenjeni miru in ne trohnenju. Tvoja pomlad je že prišla, a je nisi opazil, ker se oziraš ven.

Odprl si notranja vrata in notranje sonce, ki jih nebi uspel, če bi prekmalu dobil zunanje sonce. Tako sediš notri dobesedno in posredno v sebi.

Potrebuješ te “zimske pogoje”, da se lažje obdržiš v notranjosti. Vsa ostala orodja bi bila prešibka. V ničemer, kar je zunanje, ne išči katastrofe. Vselej najdi danosti za notranjo rast.

Andreja 🙂

SOS – sprejemanje, osvobajanje, sobivanje; odprta interesna skupnost, kjer je vsakdo prijazno povabljen sprejeti in osvoboditi svoje naravno človeško stanje ter ga na pristen način deliti v obliki preprostega sobivanja. Dobrodošel, dobrodošla.
"Zima" 1

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem