Šamanizem

Žival Moči: Zdravilne Moči Energij Orla

Orel predstavlja zaščito z duhovnega nivoja. Naše molitve dostavi na pravi naslov in se vrne z darovi in vizijami.

Njegove lastnosti so pogum, modrost, razsvetljen duh. Orel v nas vzbudi zdravljenje, ustvarjalnost in spoznanje skrivnosti. Orel ima sposobnost zaznave skritih resnic, se dvigniti nad materialnost in dati vpogled v duhovni nivo. Orel prinaša moč prepoznavanja kolektivnih vzorcev, je vez z našimi duhovnimi vodniki in učitelji. Orel je glasnik obilja moči in stabilnega ravnovesja ter izraža dostojanstvo prežeto z milino.

Njegov kljun je izredno čvrst, povezan z močnimi čeljustmi ter ustvarjen za lomljenje in drobljenje. Opozarja nas, da smo vedno pozorni na naše besede, saj njihov pomen in ton vplivajo na druge. Uči nas naj previdno izbiramo kaj povemo, kako povemo in kdaj.

Orel je tudi simbol transformacije. Ko je orel star približno 15 let pride pred preizkušnjo. Izbira lahko med preobrazbo ali smrtjo. Da se lahko prenovi mora najprej odstraniti staro. Najprej si populi perje, nato si populi tudi kremplje. Na koncu si s kljuvanjem v skalo razbije še kljun. To je zanj izredno boleče in nalogi so kos le najvztrajneši med njimi. Če mu uspe, mu zrase novo perje, kremplji in kljun in orel nato lahko doživi tudi 45 let.Da ohranimo njegov vpliv v našem življenju je pomembno, da smo se pripravljeni učiti in delovati.

Avtor: Petr Zupan

O Zavod Bisernica

Poslanstvo zavoda za razvoj kreativnosti in osebno rast je uresničevanje zadovoljstva v vsakem posamezniku skozi zavedanje.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !