Živeti ljubezen

Živeti ljubezen
Živeti ljubezen

Zakon spolov, Zakon vibracije in Zakon ritma skupaj oblikujejo razmerja. Ljubezen je dinamična. Vsako razmerje je dinamično. Ko se aktivno povezujete, svet oživi, takrat se začnete zabavati.

Ko pa se ustavite in začnete pregledovati razmerja, postane statični. Takrat ne živite več v trenutku, ampak ga gledate kot nekaj, kar lahko ocenite in preučujete. Ko vzpostavite odnos s svojim partnerjem, možem ali ženo, pa se začnejo dogajati čudovite stvari. Odnos postane dinamičen, gibljiv, živ – taka naj bi bila ljubezen.

»Razmerja so del darila, ki nam ga daje Vesolje. Prvo in najpomembnejše razmerje je to, ki ga imamo sami s seboj. Ko se imate radi, se lahko zdravite. Ko se imate radi, postanete privlačni in drugi želijo preživljati čas z vami, tako pa v v svoje življenje privlačite nove ljudi in nova razmerja.
Vse je osnovano na ljubezni. Vse je osnovano na neobsojanju. Vse je osnovano na sprejemanju. Vesolje ima v tem trenutku odnos z vami in vam želi dati več. Ste pripravljeni sprejeti?«

»Da bi imeli boljši odnos z vsemi v vašem življenju, morate začeti imeti odnos s seboj. Do sebe se obnašajte kot do svojega najboljšega prijatelja. Imejte se radi kljub vsem neumnostim, ki ste jih storili. Verjemite mi, jaz delam to vsak dan! Če si torej želite boljšega odnosa s kom, najprej ljubite sebe!« 

Avtor: dr.Mel Gill

foto: freedigitalphotos.net

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: