ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Zvezdne novice 6. – 12. 9. 2021: Mlaj v devici

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

V torek, 7.9. je mlaj v devici in začenja se nova Lunina rast. Sonce je v trigonu z Uranom, ki predstavlja znanost, skupnost, medicino in predvsem lepe, novodobne odnose. Izkoristite poslovno precej uspešno Lunino rast, saj se bo konec meseca Merkur obrnil v retrogradno gibanje.

Mlaj v devici poudarja pomembnost samooskrbe, sožitja z naravo, ekologijo in trajnostni način življenja. Luna in Sonce v devici poudarjata sočutno komunikacijo in medsebojno pomoč, saj sta v opoziciji z Neptunom, ki predstavlja neizbežen četrti val covida 19.

Z Lunino rastjo so sicer vse poti odprte, vendar bodite pozorni na to, kam vlagate energijo, oziroma živite tako, da boste čim manj bremenili naravo.

Ščip, z Luno v ribah, na fiksni zvezdi Scheath, o katerem bomo še veliko pisali, bo 21.9., že prinaša slabe energije, naravne nesreče, poplave, katastrofe, vojne… Vsekakor bo mesec device pester, naravnali se bomo na pozitivne vibracije, skrbeli za lepe in zdrave ljubeče odnose, predvsem pa Scheath opozarja na to, da je ključ uspeha in dobrega življenja v skupnosti, v sodelovanju v skupnosti.

Približujemo se jesenjskemu enakonočju, ki bo 22.9. in bo imel z gibanjem Lune zelo pomemben položaj. Enakonočje bo odprlo vrata v novo obdobje.

Venera, planet lepote bo odstopila svoje mesto Uranu, planetu skupnosti in skrbi za naravo. Nečimrnost bo zamenjal boj za okolje. Na prvem mestu bo postalo ohranjanje zdrave pameti in nenasilne komunikacije, ki jo predstavlja Mars, ki bo v konjunkciji s Soncem, v času enakonočja. Pri vsakem nakupu bomo upoštevali trajnost in ogljične izpuste.

Novo življenje bo lepo, preprosto, skromno. Prav tako bo enakonočje odprlo, s Soncem v 6. hiši, v konjunkciji z Marsom in Venero v opoziciji z Uranom, besen povratek covida 19. Bolnice se bodo polnile, ukrepi se bodo vračali.

Z astrološkimi dnevi pa ostajamo pri našem tednu. Bolj, ko se približujemo koncu našega tedna, bolj bomo navdušeni nad naravo, ki nam bo pričarala jesenjske barve, narava se bo začela odevati v lepoto sončnih zahodov, jutranje meglice bodo poplesavale po dolinah. Ponekod se bo začel najlepši del poletja, indijansko poletje.

Ponedeljek, 6.9.

Luna bo v devici, imamo dober aspekt, Venera trigon Jupiter, ki je primeren za druženje in ima lepo energijo za vse, česar se boste lotili. Smo dan pred mlajem, ne začenjajte še novih korakov, posvetite se rutinskemu delu.

Torek, 7.9. Mlaj, ob 2.50 uri

Mlaj v devici, bo prinesel lepo energijo, Sonce je v trigonu z Uranom, prihajajo prave ideje, prijetna energija, lepota, radost, harmonija. Popoldan pa se že začenja opozicija z Neptunom, ki ponazarja jesenjsko porast okužb.

Sreda, 8.9.

Luna v tehtnici bo v trigonu s Saturnom. Lepa, delavna energija, harmonija v odnosih in čas, ki je namenjen urejanju konkretnih zadev.

Četrtek, 9.9.

Luna v tehtnici, bo še vedno nosila družabne energije, danes se lahko soočimo s pomembnim, izzivom, ki ga bomo uspešno rešili, Luna prihaja v trigon z Jupitrom.

Petek, 10.9.

Luna bo zjutraj vstopila v škorpijona, energija prebuja notranjo moč, naučite se izražati čustva, na zdrav in prijeten način. Luna v kvadratu na Saturna, nam lahko slabe občutke tudi stopnjuje. Vendar, če jih znate izražati na pozitiven način, se vse spremeni v zlato – rumeno svetlobo.

Sobota, 11.9.

Luna v škorpijonu bo zjutraj v težkih aspektih, ostajajte raje doma, če ne lahko naletite na blokade. Po 9. uri pa se nebo lepo odpre, uživajte v radostih življenja.

Nedelja, 12.9.

Luna bo vstopila v strelca, sekstil s Saturnom bo že pričaral jesenjske barve, narava se bo začela odevati v lepoto sončnih zahodov, jutranje meglice bodo poplesavale po dolinah. Ponekod se bo začel najlepši del poletja, indijansko poletje.

  • Članki
Zvezdne novice 6. - 12. 9. 2021: Mlaj v devici 7
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
follow me

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij