Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

5 kristalov s pomočjo katerih se osredotočiš nase

Spremljaj objave: Belavilinka
X

Spremljaj objave: Belavilinka

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Čeprav je novo leto v njenem jedru čas, da rastemo in se razvijamo na pozitiven način, je lahko tudi pretirano. Ko se identificiraš in začneš zasledovati številne nove cilje, se ti lahko zdi, kot da si si preveč zadal-a ali pa, kot da te tvoji cilji in nameni vlečejo navzdol. Morda se boš začel-a počutiti malodušno in se boš bala, da zdrneš nazaj v stare vzorce.Namesto da izgubljaš upanje, je pomembno, da si v prvem mesecu leta vzameš nekaj časa zase. Ne pozabiš biti prijazen do sebe, skrbeti zase in delati samo na ciljih, ki ti služijo. Da bi ti to časovno obdobje nekoliko olajšala sem zbrala 5 pomembnih kristalov, ki ti bodo pomagali pri osredinjenju same sebe. Saj veš, kaj vedno pravim? Kristali so naši prijatelji.

Počisti Kameno strelo za uskladitev s svojim Višjim jazom

Ko si postavljaš cilje in namere za prihodnje leto, ti lahko Kamena strela pomaga pri tem, da so tvoji cilji iskreni in v skladu s tvojim Višjim jazom. Ta kristal dvigne tvojo vibracijo in razbistri glavo, tako da lahko vidiš svoje življenje s višje perspektive. Delo s Kameno strelo ti omogoča, da se izogneš “napačni” poti, ki ni v skladu s tvojim Višjim jazom. Iz stanja popolne jasnosti, ki ti ga Kamena strela omogoča, se lahko premakneš naprej in kreiraš tisto, kar si prišel/prišla sem kreirat. Za najvišje dobro sebe in vseh drugih.

5 kristalov s pomočjo katerih se osredotočiš nase 1Lapis Lazuli za vodilno vlogo v tvojem življenju

Če si pripravljen/a na velik preboj ali premik v letu 2020, je čas, da se oprimeš za volan in začneš ga usmerjati v pravo smer. Kot kamen pristnosti in moči te bo Lapis Lazuli učil stopiti v svojo moč in svoj pristni jaz. Ti si voznik/voznica in ti imaš moč, da zapelješ kamorkoli si želiš. Vse kar moraš storiti je, da zaupaš vase in se počutiš dovolj močno, da prevzameš odgovornost!
Mogoče te zanima  Časovna skrivnost

Kristali: Aquamarine za sprejemanje sebe

Včasih, ko gremo skozi obdobja dramatičnih sprememb, lahko postanemo pretirano kritični ali samosodni. Toda prav tako pomembno, kot je se veseliti in imeti cilje, je tudi sprejemanje  sebe točno takega/takšno, kot si. Aquamarine ima mehko in pomirjujočo energijo, ki te nauči, da si sam/a s seboj nežna in v milini. Bodi nežna do sebe in ne pozabi, da si vredna že sama po sebi.Preberi si o preostalih dveh kristalih TUKAJ.Z ljubeznijo in svetlobo,Lara Mirnik, organizator velneških storitev; vodja wellness centra Bela Vilinkawww.belavilinka.com
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Vodja wellness centra Bela Vilinka in vodja online trgovine Vilinski svet. Diplomirana organizatorka velneških storitev. Neformalna izobrazba: kristaloterapevtka, barvna terapevtka, parna yoni terapevtka, terapevtka za umetnostno terapijo, kreatorka kristalne postelje, kreatorka terapije s plastelinom, učiteljica joge, muder, tai chi..itd. Ljubiteljica živali (2 psa, 2 mački, 3 dihurji), plesalka, pevka in Ženska.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem